نوزادم در طول شب خیلی عرق میکنه!
دختران
بزرگنمايي:
آریا جوان - نمناک / عرق شبانه نوزادان به دلایل مختلفی می تواند باشد و در بعضی مواقع این عرق کردن طبیعی نیست و نشان دهنده ی بیماری است.
علت و علائم عرق شبانه نوزادان
تماشا کردن نوزادتان در خواب می تواند یکی از بهترین تجربه های زندگی باشد . اگرچه در صورتی این تجربه لذت بخش خواهد بود که ببینید کودک خواب راحتی دارد و هیچ مانع و یا علت کلافه کننده برای او وجود ندارد اما چه می شود اگر متوجه شوید که کودک شما در خواب غرق عرق شده است ؟ این موضوع می تواند شما را آشفته کرده باشد و به عنوان پدر یا مادر ممکن است که علت این موضوع را جستجو کنید و بخواهید بدانید که آیا عرق کردن نوزاد در خواب هنگام شب طبیعی است یا خیر.
در این قسمت از بخش رازهای سلامت نوزاد در نمناک به تمام سوالات شما در مورد علت های عرق شبانه در نوزادان توضیح خواهیم داد.
عرق کردن در شب زمانی اتفاق می افتد که کودکان در خواب هستند و با شدت زیادی از عرق کردن مواجه می شوند و هرگز نباید از کنار آن بی تفاوت بگذرید.
عرق کردن هنگام خواب یک پدیده طبیعی در کودکان است ، اگرچه که اگر میزان این عرق زیاد باشد، ممک است که یکی از نشانه های عفونت باشد که کودک از آن رنج می برد و نباید آن را در نظر بگیرید.
در این قسمت مواردی را برای شما بیان می کنیم که کودک به علت آن در شب عرق می کند.
1. تکان نخوردن
زمانی که کودک شما در خواب عمیق می باشد، میزان عرق او افزایش پیدا می کند و تکان خوردن او کمتر می شود و دمای بدنش هنگام ثابت ماندن بالا می رود و همین موضوع باعث عرق کردن خواهد شد .
2. موقعیت غده های عرقی
غده های عرقی کودکان و نوجوانان بیشتر در اطراف سرشان است و همین موضوع باعث می شود که در شب بیشتر عرق کنند . مخصوصا اگر موقعیت سر خود را هنگام خواب تغییر ندهند و همان طور که در بالا ذکر کردیم ، خوابیدن در یک پوزیشن ثابت دمای بدن را بالا می برد و شدت تعرق را افزایش می دهد .
3. دمای اتاق
دمای بالای اتاق همچنین می تواند یکی از علت های عرق شدید در شب باشد.
4. پتو
پوشاندن کودک با پتو در طول تابستان یکی از علت های عرق کردن می باشد و این کار باعث می شود که دمای بدن کودک تان بالا برود و به شدت عرق کند.
علت هایی از عرق غیر طبیعی در نوزادان
کودکانی هنگام خواب شبانه کاملاً غیر طبیعی عرق می کنند، احتمالا به یک موضوع نگران کننده برای شما تبدیل شده اند و وضعیت های مختلفی وجود دارد که می تواند باعث عرق کردن غیر طبیعی در نوزادان شود :
1. بیماری قلبی
کودکانی که به طور مادرزادی به بیماری های قلبی مبتلا هستند ، احتمالا شب ها هنگام خوابیدن غیر طبیعی عرق می کنند.
2. تنگی نفس
تنگی نفس می تواند یکی از علت های عرق شبانه در نوزادان باشد که در این وضعیت کودکان هنگام فعالیت، در نفس کشیدن دچار مشکل می شوند و همچنین ممکن است عرق شبانه را به طور غیر طبیعی تجربه کنند که آن ها علائم دیگری مثل کبودی پوست را نیز ممکن است تجربه کنند و نفس کشیدن هم در این شرایط دچارمشکل خواهد شد.
3. هایپرهیدروزیس یا عرق شدید
گاهی اوقات با کنترل کردن دمای اتاق باز هم متوجه عرق شدید نوزادان در شب می شویم که علت آن یک مشکل و یا اختلال به عنوان عرق شدید می باشد . کودکانی که از هایپرهیدروزیس رنج می برند، معمولاً همیشه دست و پای عرق کرده ای دارند و معمولا این وضعیت خطرناک نیست و می تواند توسط متخصص به راحتی درمان شود و البته ممکن است به جراحی نیاز داشته باشد اما بیشتر اوقات بدون جراحی حل می شود. در درمان های بدون جراحی معمولا از قرص و پماد استفاده می کنند و حتما در این موارد باید به پزشک پوست نیز مراجعه کنید.
در این قسمت مراحلی را به شما معرفی می کنیم که از طریق آن بتوانید عرق شبانه نوزادان را مدیریت کنید.
1. دمای اتاق را کنترل کنید :
دمای 20 تا 22 درجه می تواند برای اتاق مناسب باشد .
2. پتوی اضافی را از روی کودکان بردارید :
هر پتوی غیر اضافی و پوشش غیر ضروری را از روی کودک بردارید تا راحت نفس بکشد و بخوابد .
3. بدن کودک را مرطوب نگه دارید :
بسیار مهم است که بدن کودک را قبل از خواب مرطوب نگه دارید و این کار به شما کمک می کند که بتوانید جریان خون را تنظیم کنید که روی عرق کردن تاثیر گذار است .
4. لباس مناسب تن کودک کنید :
به یاد داشته باشید که لباس مناسب می تواند در عرق کردن تاثیر گذار باشد و حتما از لباس های سبک استفاده کنید که این کار به کودکان کمک می کند تا دمای بدنشان را تحت کنترل داشته باشند.
سایر نکاتی که باید به خاطر بسپارید
ممکن است که با ادامه پیدا کردن عرق شبانه بخواهید که به پزشک مراجعه کنید . علت عرق شبانه در نوزادان می تواند در زمان صحیح تشخیص داده شود و درمان مناسبی برای آن در پیش گرفته شود . به دنبال علامت و نشانه ها در کودک خود باشید و وضعیت های دیگر بدن را نیز بررسی کنید.
اگر نشانه هایی از بیماری دیگری را حس کردید، حتما آ نها را با پزشک در میان بگذارید که این نشانه ها شامل موارد زیر می باشد
تکان دادن بیش از حد سر:اگر کودک سر خود را بیش از حد تکان دهد، احتمالا دچار دندان درد و یا گوش درد شده است .
بی تابی کردن نوزاد:احتمالاً بی تابی بیش از حد مشکلاتی دارد که باید پزشک آن را تشخیص دهد .
دندان قروچه کردن :این کار توسط نوزاد می تواند یکی از نشانه های گوش درد یا سختی در نفس کشیدن به دلیل بینی گرفته باشد.
سرفه کردن کودکان با بینی گرفته :کودکان معمولاً علائمی مثل سرفه کردن را از خود بروز می دهند . اگر عرق کردن سر همراه با مدفوع خشک و پوست خشک بود ، می تواند نشان دهنده این باشد که کودک شما کلیه های ضعیفی دارد و حتماً باید در سریع ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید.
-
سه شنبه ۴ دي ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳:۰۱
-
۸ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1430332/