آریا جوان

آخرين مطالب

بازیکنان خارجی چگونه موجب بحران گلزنی در تیم ملی عربستان شدند ورزش

بازیکنان خارجی چگونه موجب بحران گلزنی در تیم ملی عربستان شدند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فارس /صرف نظر از نتایج ضعیف، هم اکنون تیم ملی فوتبال عربستان با بحرانی جدی تحت عنوان «بحران خط حمله و گل‌نزدن» مواجه است.
شکست تیم ملی فوتبال عربستان از اندونزی و در ادامه از بحرین، این تیم را درحالی وارد بحران جدیدی کرد که قرار است، عربستان میزبان جام‌جهانی 2034 باشد.این شکست‌ها درحالی برای تیم ملی عربستان رقم خوردند که پیش از این عربستان توانسته بود، از سد این تیم‌ها بگذرد. شکست عربستان از اندونزی علاوه بر اینکه برای اولین‌بار در تاریخ فوتبال عربستان محسوب می‌شد، در دل خود پیام‌های نگران‌کننده زیادی داشت.اولین پیام این شکست و بعد از آن شکست در برابر بحرین، نشان داد که علی‌رغم هزینه‌های کلان صورت گرفته، برای ارتقای سطح تیم ملی این کشور و آوردن گرانترین مربیان خارجی، اما به گفته کارشناسان سعودی در عمل شاهد ضعیف‌ترین تیم ملی در سال‌های اخیر بودیم.بُعد نگران‌کننده‌تر این نتایج، عملکرد بسیار ضعیف خط حمله تیم ملی عربستان بود که به نظر می‌رسد، این ضعف که در دوره مانچینی در تیم ملی عربستان مشاهده می‌شد، در دور دوم مربیگری رینارد نیز ادامه یابد، این موضوعی است که رینارد به آن اذعان کرده و گفته که خط حمله عربستان با بحران واقعی مواجه است.
آمار و ارقام نشان می‌دهد، تیم ملی عربستان در طول 679 دقیقه مسابقه ظرف 7 مسابقه نتوانسته‌اند، توسط مهاجمان خود گلی به ثمر برسانند. در این مدت عربستان سعودی تنها 4 بار دروازه رقبای خود را به لرزه درآورد که 3 بار آن توسط مدافعین و یک بار توسط خط میانی بوده است.کارشناسان فوتبال عربستان سعودی از عدم گلزنی خط حمله‌ تیم ملی خود تحت عنوان «بحرانی تاریخی» یاد و تأکید می‌کنند، تاکنون خط حمله عربستان چنین عملکرد ضعیفی ثبت نکرده است.آنها ضمن تأیید اظهارات رینارد درباره آسیب‌دیدگی «سالم الدوسری» و عدم امکان همراهی و حضور وی در بازی‌های تیم ملی عربستان که روی عملکرد این تیم به طورکلی و خط حمله به طور خاص تأثیر گذاشته، به شدت از عملکرد کادر فنی تیم به دلیل نیافتن مهره‌ای به جای الدوسری انتقاد کرده و آن را نشانه ضعف فوتبال عربستان به ویژه در سال‌های اخیر دانستند.
آفتی به نام بازیکن خارجی
چندسالی است که پدیده‌ای در فوتبال عربستان به نام آوردن بازیکنان خارجی با رقم‌های بسیار گزاف متداول شده که اگرچه موجب تقویت برخی باشگاه‌ها شده، اما تبعات منفی بسیاری روی فوتبال عربستان داشته است.نگاهی گذرا به فهرست برترین گلزنان فصل گذشته فوتبال عربستان کافی است تا بحران واقعی و تأثیر منفی راهبرد روی آوردن به بازیکنان خارحی، قطبی‌سازی و اتکای مربیان به خارجی‌ها بیشتر از داخلی‌ها را آشکار کند، راهبردی که موجب کاهش حضور بازیکن داخلی، عدم رشد و شکوفایی استعداد او و در نهایت افت سطح فوتبال ملی در عربستان شده است.درست است که برخی بگویند، حضور ستاره‌ها، موجب ارتقای فوتبال باشگاهی، ارتقای سطح رقابت‌ها و کسب مهارت و تجربه ستاره‌ها می‌شود، اما بزرگترین جنبه منفی آن عدم رشد و شکوفایی بازیکنان داخلی و نبود بازیکن مناسب برای حضور در تیم ملی می‌شود، دقیقا همان بحرانی که اکنون تیم ملی عربستان به طور عام و خط حمله به ویژه با آن مواجه است.
این دیدگاهی است که نه فقط کارشناسان، بلکه بسیاری از ستارگان فوتبال عربستان مانند «ماجد عبدالله» نیز با آن موافق هستند. عبدالله پس از شکست‌های اخیر تیم ملی عربستان گفته بود که «این رهاورد جذب ستارگان و نام‌های بزرگ در فوتبال عربستان است که موجب شده، سطح فوتبال ملی عربستان تا این حد افول کند.»شاید بهترین گواه فهرست برترین گلزنان فصل گذشته لیگ عربستان باشد که کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی النصر با 35 گل در صدر و پس از او، الکساندر میتروویچ، بازیکن صرب الهلال با 28 گل در صدر قرار دارند. اولین نام عربستانی این فهرست که با 17 گل زده در رده پنجم قرار دارد، «فراس البریکان»، بازیکن الاهلی و پس از آن «سالم الدوسری»، ستاره و کاپیتان الهلال با 11 گل زده است.به استثنای الدوسری و البریکان، دیگر هیچ نامی از بازیکنان داخلی مشاهده نمی‌شود که به طور منظم در فوتبال عربستان حضور داشته باشند و به جای آن حضور گلزنان بزرگی چون رونالدو، بنزما، فیرمینو، مانه، مالکوم و حمدالله اوضاع آشفته‌ای و بحرانی را برای فوتبال ملی عربستان ایجاد کرده است.

حالا هر روز که می‌گذرد، نادرستی اظهارات مربیانی چون رینارد که حضور بازیکنان خارجی را موجب ارتقای فوتبال ملی عربستان دانسته بود، بیشتر آشکار می‌شود.رینارد در نشست مطبوعاتی پیش از مسابقه تیم ملی عربستان با استرالیا در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی گفته بود که «همه چیز در فوتبال عربستان به سمت بهتر و خوب‌تر شدن درحال تغییر است.»وی با بیان اینکه به دقت روند فوتبال عربستان را زیر نظر دارد، حضور بازیکنان بزرگ در لیگ این کشور را موجب تحول بازیکنان سعودی و ارتقای سطح فنی آنها عنوان کرده بود، اما ناتوانی خط حمله تیم ملی عربستان خلاف اظهارات رینارد را ثابت می‌کند.این موضوعی است که درباره مربی‌های تیم ملی فوتبال عربستان نیز منطبق است و بحران تیم ملی عربستان را دو چندان می‌کند. با نگاهی به عملکرد دو مربی اخیر این تیم یعنی مانچینی و رینارد به خوبی بی‌ثابت در ارنج تیم مشاهده می‌شود، به نحوی که ارنج از یک بازی به بازی دیگر تغییر کرده است.
این وضعیت موجب افزایش عدم هماهنگی بین بازیکنان تیم ملی عربستان شده است، درحالی که یک بار می‌بینیم، «نجد البریکان» نوک خط حمله تیم است، در بازی بعدی «عبدالله الحمدان» جای او را می‌گیرد و این جدای از نبود تاکتیک ثابت در تیم است که آن هم از بازی به بازی دیگر تغییر کرده و موجب شده تا سطح بازی بازیکنان با افت همراه شود.به تجربه ثابت شده، کشورهایی که به جذب ستاره‌های خارجی اقدام کردند، در تیم ملی فوتبال خودشان دچار ضعف شدند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1431600/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت روسیه استفاده از بیت‌کوین را تأیید کرد

بازی/ Modern Ops: Gun Shooting Games؛ تروریست یا ضدتروریست، انتخاب با شماست

مدل ویژه ریلمی 14 پرو با نمایشگر لبه‌خمیده اولد در راه است

رونمایی از شاهکار صفوی در موزه فرش ایران

معبد زیبا و باشکوه اسنا در مصر

نماهنگ میریم نجف کاری از گروه سرود سریع‌الرضا آسارا

منصور یاقوتی درگذشت

پوستر جشنواره یا پوستر سالن زیبایی؟!

گزارش برنامه هفت از حضور هنرمندان در مراسم وداع با «ژاله علو»

تو فقط برای من برادر نیستی

سامره: به جان پسرم اخراجم کنید لطف کردید!

خط هافبک استقلال در یزد آچمز شد

هفته تلخ تراکتور؛ صدر و رکوردهایی که از دست رفت

خوش‌بینی بارسا به بازگشت یامال در سوپرجام

پاسخ عجیب اسماعیلی: در رفسنجان تمرین نمی‌کنم، بلیت و هتل بگیرید!

پست جدید فیفا با آهنگ امید حاجیلی و قیچی برگردون ریچارلیسون

اولین تصمیم نقل و انتقالاتی آموریم مشخص شد

پاسخ ستاره یونایتد به انتقادات: ناراحتم رفیق!

نجات زندگی زناشویی و راهکارهای جلوگیری از طلاق

حسین شریعتمداری: فتنه 88 با مدیریت آمریکا، اسرائیل و اروپا شکل گرفت

آقای پزشکیان؛ نامه پایداری‌ها را باز نکرده، پس بفرستید

جزئیات جدیدی از توان مصرفی و PCB کارت گرافیک RTX 5090 منتشر شد

طناب‌زنی پارکورکار جوان بر بالای اتوبان پر از خودرو در اصفهان!

چهره زمستانی تنگه‌واشی فیروزکوه

کسی که قطار را به هند آورد از کرده خود به شدت پشیمان است!

راننده می‌خواست سریع دور بزند، با موتور رفت ته دره!

طواف زیر بارش شدید باران در مکه

هشدار «نوستراداموس بالکان» به نزدیک شدن آخرالزمان؛ پیشگویی‌های هولناک بابا وانگا برای 2025 چه هستند؟

خدا لعنت کنه هر چی مرد خیانتکاره

کاش یاد بگیریم کاری به ظاهر آدم ها نداشته باشیم

کارگروه «ساخت فیلم‌های ورزشی» تشکیل می‌شود

شوخی های شجاع و همایون در سریال «آمستردام»

معرفی فیلم سینمایی «هفتاد سی» در برنامه هفت

کامبک شاگردان صادقی برای لیگ برتری شدن

آخرین تقلای بارسا برای حفظ اولمو؛ حراج صندلی‌های نوکمپ!

تیم بیاتلو به دنبال تعقیب بالانشینان جدول

استانبول طارمی را فرامی‌خواند؛ جانشین ایکاردی باش

بمب نقل و انتقالات رئال ترکید؛ دزدی بزرگ از لیورپول!

عذرخواهی و استعفای یک سرمربی پس از برد!

سوزن شیمبا روی گل شماره 76 گیر کرده است!

یک تراکتوری سابق علیه تراکتور شد

موتا: الان فقط فیورنتینا، لازم شد بازیکن هم می‌خریم

آینه دکوری که در مغازه حداقل 500 هزارتومن قیمت دارد!

حضور فرزندان شهید حاج قاسم سلیمانی در کنگره شهید القدس

ناگفته‌هایی که «راهپیمایی موتوری» گفت!

چرا دشمن به مداحی لری در محضر رهبر انقلاب واکنش نشان داد؟

واکنش سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس به خبری درباره استیضاح همتی

تاثیرگذاری مشخصات ظاهری نسل Z در شخصیت‌های فصل دوم سریال بازی مرکب

آغاز سفر دریایی لوکس سعودی‌ها؛ کشتی دست‌دوم در مسیری بدون مقصد

کنترلر جدید ایکس باکس دارای فناوری پیشرفته‌ای خواهد بود