آریا جوان

آخرين مطالب

رئیس جمهور در نشست همدلی قوا: اگر نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، باید از مردم عذرخواهی کنیم نگاه سیاسی

رئیس جمهور در نشست همدلی قوا: اگر نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، باید از مردم عذرخواهی کنیم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / رئیس‌جمهور در نشست همدلی سران قوا گفت: شاخص مردم هستند. پنجاه درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟ چرا آنها از ما ناراضی هستند؟ مگر ما نمی خواهیم به آنها خدمت کنیم؟
مسعود پزشکیان صبح دوشنبه - 15 بهمن 1403 - با حضور در نشست همدلی قوای سه‌گانه که به میزبانی نهاد ریاست‌جمهوری، به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، اظهار کرد: قدم اول این است که تحمل داشته باشیم و نگاه مان به سرمایه‌دار این نباشد که آدم بد یا استعمارگر نباشد.
وی تاکید کرد: چگونه نگاه کردن به مردم مهم است. ما کسانی را که در انقلاب زحمت کشیده و یک عمر خوبی کرده و یک بار پایشان لغزیده یا بدی کرده‌اند، برای همیشه از میدان عمل بیرون می کنیم؛ پای بشر می لغزد.

رئیس جمهور گفت: شاخص مردم هستند. پنجاه درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟ چرا آنها از ما ناراضی هستند؟ مگر ما نمی خواهیم به آنها خدمت کنیم؟
پزشکیان ادامه داد: پیامبر اسلام در مدینه اولین کاری که کرد این بود که پیمان برادری میان قبایل بست. در فتح مکه گفتند هر کسی در خانه ابوسفیان برود در امان است و جگرخوار را که شکم حمزه را پاره کرد، بخشید. 98 مردم درصد به انقلاب اسلامی رای دادند و الان با انگ آنها را حذف می کنیم. ما باید خدمتگزار همه مردم باشیم. این باور و اعتقاد من است و باید بر اساس عدالت و انصاف با آنها برخورد کنیم وتبعیضی بین هیچ کسی قائل نشویم.
وی بیان کرد: اگر با مردم با انصاف برخورد کنیم امکان ندارد از ما دوری کنند. وقتی از ما دوری می کنند که ما منیت داشته باشیم. بر اساس همه اطلاعات و گزارش‌ها، در خارج از کشور می‌گویند ایران ضعیف شده و در بدترین حالت است و می توانیم به ایران ضربه بزنیم. آنها دنبال ایجاد اختلاف هستند تا مردم اعتراض کنند و آنها سوار اعتراضات شوند.
رئیس جمهور همچنین گفت: ما موظف هستیم مشکلات مردم را حل کنیم و اگر جایی نتواسنیتم مشکلات را حل کنیم، از آنها عذرخواهی کنیم. وقتی نمی توانیم برخی تعهدات خود را به مردم عمل کنیم و پول آنها را بدهیم ، آنها اعتراض می کنند ولی برخورد بد کرده و زندانشان می‌کنیم در حالیکه ما نتوانسیتم وظیفه خود را عمل کنم ولی با آنها برخورد می کنیم. من وظیفه دارم مشکل او را حل کنم. باید به او بگویم فرصت دهید تا مشکل را حل کنم. حق او است و کار کرده و پولش را می خواهد. در این شرایط حداقل باید با زبان خوش با او صحبت کنیم که گرفتار هستم و ببخشید و اجازه بدهید و فرصتی بدهید تا مطالبات شما را پرداخت کنم. این وظیفه من است و نباید با او برخورد خشن کرد و بگویم نظم را بهم می‌ریزد؛ البته دشمن دنبال این است که از این اعتراضات سوءاستفاده کرد و جامعه را به هم بریزد.
ادامه دارد ...

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان دورکاری در Dell؛ نیروها باید 5 روز در هفته سر کار حاضر شوند

گفتگوی زیبای امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) با نوای مطیعی و نریمانی

عموی من ابوالفضل مقامی دارد که همه شهدا به آن رشک می ‌برند

حکمت/ من هشدار دهنده ام و على، راه نماست

رفت‌وآمدهای خاص در خانه هنرمندان ایران

کارگردان «ژولیت و شاه»: انیمیشن دو بعدی مخاطبان خود را دارد

کارگردان پویانمایی «ژولیت و شاه»: خوب بودن یا بد بودن یک آدم ارتباطی به چادر ندارد

انتقاد مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه» از ممیزی ها

جهانگیر کوثری: خیلی گشتیم حتی یک بازیگر برای نقش فروغ پیدا نکردیم!

گوینده سابق خبر: آقایان مقصر اصلی تغییر چهره نامتعارف زنان هستند!

رونمایی سکانسی از «1968» با بازی امیراحمد قزوینی

دفاع جانانه یک کارگردان از پژمان جمشیدی؛ از سر سینمای ایران هم زیاد است!

عدم حضور حامد بهداد و غزل شاکری در نشست خبری فیلمشان!

مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه»: اتفاقی که الان برای دوبله می‌افتد فاجعه بار است!

یامال رکورد تاریخی مسی را شکست

میلان دست‌بردار نیست/ خرید دو مهاجم به جای موراتا!

اینتر یک جدایی بزرگ را اعلام کرد

رسمی و قطعی؛ سلام زنان پرسپولیس به لیگ برتر!

زنگ‌خطرهای پایداری عشق

انتقاد زیدآبادی از اظهارات اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

علی مطهری: مردم تحت فشار اقتصادی هستند، باید تحریم‌ها رفع شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: جزئیات قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تغییر کرده است

عارف: آفریقا مقصد صادراتی خوبی است

دستگیری اعضای یک شبکۀ تکفیری در کرمانشاه

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

هوش مصنوعی Qwen رقیب جدی برای ChatGPT و DeepSeek خواهد بود

عباس امیر لشکر آمد...

سخن بزرگان/ عباس! جانم به قربانت

برگی از تاریخ/ سختی های گرامیداشت دهه فجر در اسارت

«خبر کنید حر و جَون و زهیرو...» با نوای مهدی رسولی

بازگشت الهام چرخنده به دنیای بازیگری

نظر مژده لواسانی درباره جشنواره فجر امسال

تصویر پربازدید از استایل عجیب پسر ویل اسمیت در مراسم گرمی!

هزینه ساخت «بچه مردم» با یک فیلم آپارتمانی برابر است

15 فیلم برتر آرای مردمی معرفی شدند؛ غیبت قابل توجه کمدی‌ها!

اشک فردیناند درآمد؛ یونایتد فوتبال بلد نیست!

چه تعداد تماشاگر استقلال امشب در ازادی حضور دارند؟

آنچلوتی از رئال قطع امید کرد

هافبک دینامو‌ زاگرب پیوستنش به اینتر را تأیید کرد

مارکوس رشفورد سکوتش را شکست

چکش عدالت بالای سر «جنجالی‌ترین آزار جنسی فوتبال»

گابریل در اینستاگرام هم دست از سر هالند برنمی‌دارد!

نگاهی به عملکرد نقل و انتقالات سپاهان در نیم‌ فصل‌ها

بازگشت استقلال به آزادی؛ پس از 2100 روز

امید به سهمیه خارجی اضافه برای پرسپولیس

وضعیت ناوگان مسافربری هوایی ایران از نظر اولین خلبان هلیکوپتر زن ایران

تیزر/ از "اعدام ظریف" تا "206 سواری" نماینده‌ای که دندانپزشک است!

حضور احمدی نژاد بر سر مزار مرحوم هاشمی

انتقاد زیدآبادی از اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حواشی نشست کم سابقه سه قوه با کلیدواژه‌های وفاق، وحدت به نفع مردم