آریا جوان

آخرين مطالب

فرمانده سپاه: موشک‌های ما می‌‌توانند هر دشمنی را زیر ضربه قرار دهند نگاه سیاسی

فرمانده سپاه: موشک‌های ما می‌‌توانند هر دشمنی را زیر ضربه قرار دهند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تسنیم / فرمانده کل سپاه گفت: موشکهای ما می‌‌توانند هر هدفی از دشمن در منطقه را زیر ضربه قرار دهند و بر ضد موشکهای دشمن غلبه کنند. امروز نیروی دریای سپاه می‌تواند در هر نقطه‌ای با دشمن بجنگد.
سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر طی سخنانی اظهار داشت: سپاه پاسداران به عنوان معجزه ذهنی امام راحل که الهام یافته از تجربیات تلخ دوران صدر اسلام بود متولد شد.
وی افزود: سپاه در عاشورای 61 هجری به دنیا آمد. آن زمان که قمر بنی هاشم خود را به شریعه رساند و پیکرش بر زمین افتاد، آن زمان سپاه شکل گرفت.
سردار سلامی ادامه داد: سپاه از دل یک‌تاریخ سخت بیرون آمد و این تاریخ را تا عصر پیروزی انقلاب پیمود.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سپاه تعلیم یافته است سرشار از روح ایمان باشد، گفت: سپاه آموخته است از شکوه ظاهری امپراطوری‌ها نترسد و علم را با صبر و بصیرت بر دوش بگیرد.
فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: سپاه در بطن حوادث بزرگ رشد کرده است و در آستانه ولادت خود هم جنگیده است و در‌ واقعیت میدان تصویر ساخته است.
وی ادامه داد: دشمنان فکر می‌کردند بتوانند سپاه را به عقب برانند و قلوب پاسداران و بسیجیان را تسخیر کنند. دشمنان اول با اطمینان به پیروزی آمدند اما سپاه بی اعتنا به ابهامات و نتایج غبار آلود هر معرکه پا با میدان گذاشته است و با طراحی دقیق و اجرای خوب موفق از میدان خارج شده است.
سردار سلامی با بیان اینکه تمام عمر سپاه در دفاع از انقلاب اسلامی گذشته است، گفت: سپاهیان از شهادت نهراسیدند؛ خود را به دشمن رساندند و از امام آموختند که با دشمن پیش از آنکه با ما وارد جنگ شود باید جنگید.
فرمانده کل سپاه اظهار داشت: ما فقدان عقل در دشمن را بارها تجربه کرده‌ایم. سپاه امروز با سپاه سال 57 در حفظ ارزش‌ها و روح ایمان هیچ تفاوتی نمی‌کند. اما در حوزه سلاح بسیار پیشرفته‌تر و در مهارت بسیار کارآزموده تر شده است و در ساخت قدرت با انگیزه قوی‌تر مانده است.
وی ادامه داد: امروز نمی‌توان عظمت شکل یافته سپاه را به تصویر کشید زیرا سپاه وسیع‌تر از همه قدرتها است. دشمن تمام می‌شود اما سپاه و بسیج تمام نمی‌شوند.
سردار سلامی با بیان اینکه امروز در قلب آتش فتنه‌های بزرگ قرار داریم، گفت: امروز همه دشمنان شمشیرها را بالابرده‌اند و با ما یک گام فاصله دارند اما در‌ مقابل این آرایش عظیم از قدرت رزمندگان ما ایستاده‌اند. امروز مرزهای جغرافیایی ما مرزهای امنیت ملی ما است. اگر دشمن بتواند در مرزهای ما یک حفره باز کند بستن آن بسیار سخت است.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: جوانان ما که روی مرزها ایستاده‌اند و خط یک مقاومت شرافتمندانه را تشکیل می‌دهند همان کسانی هستند که امروز سردار پاکپور با تعصب از آنها دفاع کرد. ما برادرانی را داشتیم که برای حفاظت از مرز از سرما منجمد شدند هرچند امروز اینگونه نیست اما برای رسیدن به این نقطه زحمات فراوان کشیده شده است.
وی افزود: رزمندگان ما در مرزها ستون‌های مستحکمی هستند که امنیت و اعتبار‌ ما به آنها متکی است. اگر امروز کشور‌ ما در میانه دریای آتش آرام است بخاطر مجاهدت این رزمندگان است.
سردار سلامی تصریح کرد: رزمندگان نیروی زمینی اولین کسانی هستند که در‌مقابل دشمن می‌ایستند و زمانیکه آنان به میدان می‌آیند دشمن می‌گریزد.
فرمانده کل سپاه گفت: دریا نقطه اتصال ما به همه جهان است و امروز نیروی دریای سپاه می‌تواند در هر نقطه‌ای با دشمن بجنگد. مقامات آمریکایی درباره نمایش بخشی از قدرت دریایی سپاه گفتند همین بخش کافی است تا بتواند با تمام قدرت دریایی ما بجنگد.
وی درباره قدرت هوافضا در سپاه عنوان کرد: تاثیر این قدرت در لحظه احساس می‌شود و دشمن در همه جا این قدرت را می‌بیند. امروز شاهد هستید کسر کوچکی از قدرت این نیرو بکار گرفته شده اما توانسته است معادلات جهانی را تغییر دهد و به چالش اساسی بین ما دشمن تبدیل شود. موشکهای ما می‌‌توانند هر هدفی از دشمن در منطقه را زیر ضربه قرار دهند و بر ضد موشکهای دشمن غلبه کنند. این قدرتی است که یکبار در عین الاسد نشان داد قدرت و اراده مقابله را داریم. این قدرت اساس بازدارندگی ما است.
سردار سلامی درباره نیروی قدس گفت: این نیرو‌ دشمن را از پناهگاه راهبردی به میدان عملیات کشانده است و در همه نقاط قدرت ساخته است. برای مظلومان پناهگاه‌های قدرتمند ساخته است و انرژی دشمن در میدان‌های وسیع را تجزیه کرده و او را در معرض فرسایش تدریجی قرار داده است.
وی افزود: فلسطینی که با سنگ می‌جنگید بعد از 16 ماه مبارزه هنوز به عنوان یک نیروی قدرتمند در‌مقابل اسرائیل آرایش قدرت می‌گیرد. حزب الله با آن همه ضربات سنگین ایستاد و جوانانش زیباترین صحنه‌ها را نشان دادند یمنی‌ها نیز که آمریکا و انگلیس را ناکارآمد ساختند. در سوریه اما به دلیل مسائلی که فرصت بیان آن نیست دشمنان نتیجه گرفتند اما وضعیت به همین صورت باقی نمی‌ماند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ما امروز با همه نوع تهدید همزمان درگیر هستیم، گفت: همه راه‌های رخنه را باید بست و‌ باید شبانه روز با دشمن جنگید.
وی در پایان تصریح کرد: اما همه موفقیت‌های سپاه به دلیل نعمت امامت و‌ پیشوایی مسلمانان رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان هستند که ما را در مقابل دشمنان با راهبردهای مبتنی بر حکمت و اندیشه هدایت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند به وضع موجود قانع باشیم. ما باید قدردان این موهبت الهی باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450636/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زندگی بزرگان/ نگاهی کامل به زندگینامه حضرت ابولفضل العباس؛ از شمایل تا جهاد با نفس

گوناگون/ اعمال و آداب روز چهارم شعبان، ولادت حضرت ابوالفضل

شب‌های زمستانی نروژ

کلیسای سنت مایکل در برگ آم لیم، آلمان

ایلان ماسک چگونه از همسرش خواستگاری کرد؟/ ویدیو

حاشیه نگاری روز سوم جشنواره فجر

محمد دلاوری: زندگی‌ام به قبل و بعد از آشنایی با دکتر شریعتی تقسیم می‌شود

افشاگری علی مرادی از سکانس سانسوری سریال سوجان!

قصه سوءاستفاده از لباس روحانیت؛ تلویزیون سراغ زندگی طلبه‌ها رفت

تصویری جدید از لیلا حاتمی

نشست خبری فیلم «شمال از جنوب غربی»

اشکان رهگذر کارگردان «ژولیت و شاه»:این انیمیشن یک شوخی با تاریخ است

نقدی بر فیلم «اسفند»؛ روایتی متفاوت از نبرد در نیزارها

تحسین فراستی از سکانسی کوتاه از نماز خواندن در فیلم «بچه مردم»

آخرین صحبت‌ های سهراب پیش از مصاف الشرطه

استوری مشکوک سحرخیزان با قلب قرمز و قربانی

سیدحسین می‌خواهد بهترین گلر آسیا بماند

الهلال برابر پرسپولیس آبی نخواهد پوشید!

مهاجم استقلال متخصص گلزنی در آسیا

انریکه پرونده نقل و انتقالات پی‌ اس‌ جی را بست

رئال را از کوپا دل ری حذف می‌‎کنیم

ریتم بازی استقلال در اختیار ستاره گابنی

شمارش معکوس شروع شد؛ طلسم را بشکن کوجو!

هدیه بیست میلیون یورویی گواردیولا به بارسا

تفاوت‌های انتخاب دوست در زنان و مردان

پزشکیان در دیدار با دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان: تغییر مرزهای منطقه به هیچ عنوان قابل قبول نیست

کارزار «درخواست محاکمه سعید جلیلی درصورت اثبات خیانت به منافع ملی» به بیش از 55 هزار امضا رسید

سرباز انگلیسی به اتهام جاسوسی برای ایران به زندان محکوم شد

ظریف: ساخت سلاح هسته‌ای بهانه است، می‌خواهند ایران را به عنوان یک تهدید جهانی معرفی کنند

بیگدلی: تعداد زیادی از مردم را در همین انتخابات ظریف پای صندوق آورد؟

بهزاد نبوی: وقتی صدای ملت دیر شنیده می‌شود

جانبازان، سرمایه های اجتماعی و الگوهای ایثار هستند

آیفون 16 ترخیص شد/ گارانتی گوشی‌ها معتبر است

رئیس سامسونگ حکم بی‌گناهی گرفت

مشاهده یک گوزن سفید نادر در جنگل‌های کانادا

شیعه از مسیر امام سجاد (ع) منحرف شد

نقاره نوازی شام میلاد حضرت ابوالفضل (ع) در حرم مطهر رضوی

بهترین اقدام برای کاهش کلسترول

چهره ها/ گلزار و حیایی در 17 سال پیش چقدر جوون بودن!

عکسی از مهدی هاشمی و شمیلا شیرزاد در «مرد آرام»

ماجرای ممنوع الخروجی محمد دلاوری چه بود؟

چهره ها/ عصبانیت پریناز ایزدیار از شکار پرنده های کمیاب

گریم متفاوت مهران مدیری در سریال «تاسیان»

تمجید فراستی از بازی شهاب حسینی ، غزل شاکری و بازیگر جوان فیلم «رها»

حاشیه نگاری روز چهارم جشنواره فجر

جهانگیر کوثری: صدبار با ابراهیم گلستان تلفنی صحبت کردم، رضایت نداد!

فاضلی: ما به پتانسیل شمس آذر نگاه کردیم نه نتایج آن

یک پنالتی و یک اخراجی با انگیزه هزار!

کاپیتان اخراجی میلان تیم جدیدش را پیدا کرد

اجرای قانون قایدی و سردار آزمون در لیگ ایران!