آریا جوان

آخرين مطالب

نه، الان وقت بازی با رئال نبود! نگاه سیاسی

نه، الان وقت بازی با رئال نبود!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /در میانه یک بحران عظیم و بعد از دریافت پنج گل از آرسنال، حالا یک کابوس بزرگ‌تر در انتظار پپ گواردیولاست.
شکست سنگین 5-1 مقابل آرسنال، کمبودهای فراوان منچسترسیتی را تنها 9 روز قبل از دیدار با رئال در ورزشگاه اتحاد آشکار کرد. با وجود اینکه پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که تیمش، به جز 20 دقیقه پایانی بازی، عملکرد و دفاع "بسیار خوبی" داشت، واقعیت این است که بازدید سیتی از ورزشگاه امارات با یک باخت تحقیرآمیز 5-1 همراه بود.
نتیجه‌ای که هم قاطعانه و هم نگران‌کننده بود، به ویژه با توجه به اینکه رئال مادرید، پس از بازی منچسترسیتی در جام حذفی مقابل لیتون اورینت، مهمان بعدی اتحاد خواهد بود. تیمی که رسانه‌های انگلیسی پس از قرعه‌کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان از آن به عنوان "حریف کابوس‌وار" یاد کردند.
مایکا ریچاردز، بازیکن سابق منچسترسیتی، در حین پخش بازی در اسکای اسپورتس گفت: «من نمی‌گویم این پایان یک دوره است، شاید دارد به پایان خود نزدیک می‌شود، اما باید واقع‌بین بود. دیدن این وضعیت غم‌انگیز است. من انتظار ندارم که آنها هر سال قهرمان لیگ شوند، اما سقوط آن‌ها آنقدر چشمگیر بوده که دیدن این اتفاق واقعاً ناراحت‌کننده است.»
این شکست، هفتمین باخت منچستر سیتی در فصل جاری لیگ برتر است. از فصل 20-2019، آخرین باری که آنها قهرمان لیگ نشدند و پس از لیورپول در رتبه دوم قرار گرفتند، تاکنون این تعداد باخت را تجربه نکرده بودند (9 باخت).
مشکل منچستر سیتی این است که هنوز 14 بازی دیگر در این رقابت‌ها در پیش دارد. این تیم به سختی توانست از حذف در مرحله گروهی لیگ قهرمانی جلوگیری کند، و به نظر می‌رسد اگر پپ گواردیولا نتواند روند مشاهده‌شده مقابل آرسنال را تغییر دهد، برای صعود به مرحله بعدی این رقابت‌ها نیز با مشکل مواجه خواهد شد. منچستر سیتی در حال حاضر در رتبه چهارم لیگ برتر قرار دارد، اما نیوکسل (40 امتیاز)، چلسی (40 امتیاز و یک بازی کمتر)، بورنموث (40 امتیاز) و استون ویلا (37 امتیاز) نفس‌به‌نفس به دنبال آنها هستند.

سیتی که چهار بار متوالی قهرمان لیگ برتر شده پس از شکست سنگین مقابل آرسنال، 15 امتیاز با لیورپول، صدرنشین لیگ برتر، فاصله دارد و حتی یک بازی بیشتر نیز انجام داده است!
منچستر سیتی پس از شکست اروپایی در پاریس، با دو پیروزی 3-1 مقابل چلسی و بروژ، مسیر خود را اصلاح کرد، اما آینده این تیم دوباره تیره و تار به نظر می‌رسد. بدون روبن دیاز، بهترین مدافع میانی آنها؛ با متئوس نونس که یک هافبک است ولی به عنوان مدافع راست بازی می‌کند؛ و بدون یک هافبک دفاعی متخصص که بتواند نقش رودری هرناندز را ایفا کند، تیم پپ گواردیولا ضعیف، شکننده و ناپایدار به نظر می‌رسد.
شاگردان کارلو آنچلوتی در شرایطی به اتحاد سفر می‌کنند که منچستر سیتی سنگین‌ترین شکست خارج از خانه خود در لیگ برتر از سال 2017 را تجربه کرده است، چهارمین باری است که در این فصل چهار گل یا بیشتر دریافت کرده‌اند (بیشترین تعداد در یک فصل در تمام دوران مربیگری پپ گواردیولا)، و تنها یک گل کمتر از کل فصل گذشته (54 گل در 59 بازی) در 36 بازی فصل جاری دریافت کرده‌اند (53 گل).
وینیسیوس، کیلیان امباپه و رودریگو می‌توانند در ورزشگاه اتحاد به میدان بروند و این دفاع را بارها آزار بدهند. اما این تنها نگرانی سیتی نیست. در فاصله بین دو بازی مقابل رئال مادرید، منچسترسیتی در لیگ با نیوکسل، لیورپول، تاتنهام و ناتینگهام فارست روبرو خواهد شد. همان‌طور که پپ گواردیولا چند روز پیش گفته بود، بحران ادامه دارد، و حالا رئال مادرید هم از راه می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450642/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش اینستاگرامی در 2 سال گذشته 3 برابر شده است

وزیر صنعت ژاپن: پیش‌بینی تأثیر دیپ‌سیک بر مصرف برق همچنان دشوار است

زندگی بزرگان/ نگاهی کامل به زندگینامه حضرت ابولفضل العباس؛ از شمایل تا جهاد با نفس

گوناگون/ اعمال و آداب روز چهارم شعبان، ولادت حضرت ابوالفضل

شب‌های زمستانی نروژ

کلیسای سنت مایکل در برگ آم لیم، آلمان

ایلان ماسک چگونه از همسرش خواستگاری کرد؟/ ویدیو

حاشیه نگاری روز سوم جشنواره فجر

محمد دلاوری: زندگی‌ام به قبل و بعد از آشنایی با دکتر شریعتی تقسیم می‌شود

افشاگری علی مرادی از سکانس سانسوری سریال سوجان!

قصه سوءاستفاده از لباس روحانیت؛ تلویزیون سراغ زندگی طلبه‌ها رفت

تصویری جدید از لیلا حاتمی

نشست خبری فیلم «شمال از جنوب غربی»

اشکان رهگذر کارگردان «ژولیت و شاه»:این انیمیشن یک شوخی با تاریخ است

نقدی بر فیلم «اسفند»؛ روایتی متفاوت از نبرد در نیزارها

تحسین فراستی از سکانسی کوتاه از نماز خواندن در فیلم «بچه مردم»

آخرین صحبت‌ های سهراب پیش از مصاف الشرطه

استوری مشکوک سحرخیزان با قلب قرمز و قربانی

سیدحسین می‌خواهد بهترین گلر آسیا بماند

الهلال برابر پرسپولیس آبی نخواهد پوشید!

مهاجم استقلال متخصص گلزنی در آسیا

انریکه پرونده نقل و انتقالات پی‌ اس‌ جی را بست

رئال را از کوپا دل ری حذف می‌‎کنیم

ریتم بازی استقلال در اختیار ستاره گابنی

شمارش معکوس شروع شد؛ طلسم را بشکن کوجو!

هدیه بیست میلیون یورویی گواردیولا به بارسا

تفاوت‌های انتخاب دوست در زنان و مردان

پزشکیان در دیدار با دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان: تغییر مرزهای منطقه به هیچ عنوان قابل قبول نیست

کارزار «درخواست محاکمه سعید جلیلی درصورت اثبات خیانت به منافع ملی» به بیش از 55 هزار امضا رسید

سرباز انگلیسی به اتهام جاسوسی برای ایران به زندان محکوم شد

ظریف: ساخت سلاح هسته‌ای بهانه است، می‌خواهند ایران را به عنوان یک تهدید جهانی معرفی کنند

بیگدلی: تعداد زیادی از مردم را در همین انتخابات ظریف پای صندوق آورد؟

بهزاد نبوی: وقتی صدای ملت دیر شنیده می‌شود

جانبازان، سرمایه های اجتماعی و الگوهای ایثار هستند

آیفون 16 ترخیص شد/ گارانتی گوشی‌ها معتبر است

رئیس سامسونگ حکم بی‌گناهی گرفت

مشاهده یک گوزن سفید نادر در جنگل‌های کانادا

شیعه از مسیر امام سجاد (ع) منحرف شد

نقاره نوازی شام میلاد حضرت ابوالفضل (ع) در حرم مطهر رضوی

بهترین اقدام برای کاهش کلسترول

چهره ها/ گلزار و حیایی در 17 سال پیش چقدر جوون بودن!

عکسی از مهدی هاشمی و شمیلا شیرزاد در «مرد آرام»

ماجرای ممنوع الخروجی محمد دلاوری چه بود؟

چهره ها/ عصبانیت پریناز ایزدیار از شکار پرنده های کمیاب

گریم متفاوت مهران مدیری در سریال «تاسیان»

تمجید فراستی از بازی شهاب حسینی ، غزل شاکری و بازیگر جوان فیلم «رها»

حاشیه نگاری روز چهارم جشنواره فجر

جهانگیر کوثری: صدبار با ابراهیم گلستان تلفنی صحبت کردم، رضایت نداد!

فاضلی: ما به پتانسیل شمس آذر نگاه کردیم نه نتایج آن

یک پنالتی و یک اخراجی با انگیزه هزار!