آریا جوان

آخرين مطالب

سرلشکر رشید: خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهیم داد نگاه سیاسی

سرلشکر رشید: خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهیم داد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) با بیان اینکه موجودیت، هویت و موقعیت استراتژیک ایران اسلامی به اعتبار تجربه تاریخی با برخورداری از قدرت نظامی و ارتش و سپاه، قابل تضمین است، گفت: قطعاً ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهند داد.
سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) در جمع فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در جامعه ایران با مشارکت تمام اقشار ملت، به رهبری امام خمینی(ره) ارتش ایران را نیز از درون، متحول کرد و عملکرد ارتش ما به نقطه تعیین کننده برای حفظ یا سقوط نظام ظالمانه شاه تبدیل شد. انتخاب آگاهانه و تاریخی بدنه مسلمان و عظیم ارتش، مسیر انقلاب را از یک جنگ داخلی و طولانی به یک پیروزی سریع و بدون خون ریزی تبدیل کرد. ارتش ما ، انقلاب اسلامی ملت ایران را به رسمیت شناخت و با پیوستن به انقلاب، در حقیقت با رهبری انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) پیمان بست.
سردار رشید افزود: نظام رسانه ای غرب به ویژه آمریکا و انگلیس با وجود سقوط شاه و پیروزی انقلاب اسلامی بر علیه شاه و حامیانش، همچنان بر تضعیف قدرت نظامی ایران یعنی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید می کرد و صدام و رژیم بعث عراق را برای اقدام علیه ایران و تضعیف ارتش ما تحریک کرد. آمریکایی ها محاسبات صدام را از حمله به ایران با وجود ارتش وفادار به انقلاب و ملت ایران، تغییر دادند و این تصور غلط را در ارتش متجاوز صدام ایجاد کردند که پیروزی سریع در راه است.

وی با بیان اینکه حمله نظامی صدام به ایران با حمایت غرب و شرق، قدرت نظامی ایران یعنی ارتش جمهوری اسلامی ایران را که به غلط تصور می شد تضعیف شده، به آزمون گذاشت، تاکید کرد: ترکیب ارتش وفادار جمهوری اسلامی و مردم، امکان شکست ارتش متجاوز عراق را فراهم کرد و بدون حضور نیروهای مردمی در کنار ارتش و نقش ارتش جمهوری اسلامی ایران با فداکاری های عظیمش در دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی، امکان شکست ارتش متجاوز عراق وجود نداشت؛ بنابراین تحول در قدرت نظامی ایران با انقلاب اسلامی بر پایه شالوده باورهای اعتقادی ـ دینی و انقلابی و مشارکت مردمی و سازماندهی آنها در درون نهاد بسیج و سپاه در کنار ارتش شکل گرفت و برای حامیان منطقه ای و جهانی صدام روشن شد چرا محاسبات صدام اشتباه بود.
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص ) خاطرنشان کرد: امروز هم به صورت دیگری نظام رسانه ای غرب و رژیم صهیونیستی با باور غلط، سخن از تضعیف قدرت نظامی ایران می گویند و با اشاره به تحولات منطقه و نتیجه گیری از آن، برای تضعیف قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، یک عملیات رسانه ای و روانی را شروع کرده اند که قطعا ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این خطای محاسباتی دشمن را در میدان عمل تغییر خواهند داد؛ همان گونه که بارها در صحنه های رویارویی متعدد، از آغاز پیروزی انقلاب، به ویژه در هشت سال دفاع مقدس ارتش ما اثبات کرد که قدرتمند است، هم در دفاع و هم در تهاجم، این بار هم شاخ دشمن را خواهد شکست.
سردار رشید تصریح کرد: دشمن غدار می خواهد با تضعیف اراده ما، به زعم باطل، به پیروزی بدون جنگ دست یابد؛ ما نیروهای مسلح جمهوری اسلامی باید با نمایش اراده به کارگیری قدرت، هزینه اشتباه در محاسبه دشمن را آشکار کنیم و با آمادگی رزمی کامل آماده ایم محاسبات دشمن را تغییر و با تحمیل هزینه بر دشمن، او را به بازدارندگی برسانیم. بی گمان، حیات عزتمندانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و پویایی آن در درون اراده مقابله با دشمن و ایجاد آمادگی ها شکل می گیرد و موجودیت، هویت و موقعیت استراتژیک ایران اسلامی به اعتبار تجربه تاریخی با برخورداری از قدرت نظامی ارتش و سپاه همیشه آماده ، قابل تضمین است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1451297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سامسونگ گلکسی S26 اولترا با دوربین سلفی زیر نمایشگر عرضه خواهد شد

بی‌احترامی دوباره Assassin’s Creed Shadows به فرهنگ و سنت‌‌های ژاپن

کنترل انیمیشن‌ها در گوشی‌های سامسونگ بسیار پیشرفته‌تر می‌شود

حلزون دریایی به شکل گوسفند!

«چرخ فالکرک» اولین بالابر کشتی چرخان در جهان

وقتی داور رو با حریف اشتباه میگیری!

تصویرسازی شخصیت‌های شاهنامه با هوش مصنوعی

کنایه مجید مظفری به مسئولین در نشست خبری فیلم دست تنها

امیرحسین ثقفی کارگردان فیلم دست تنها :از اول تا الان به دنبال پیام در فیلم هایم نبودم

مجید مظفری: برای فیلم دست تنها حدودا یک سال مو و ریش‌هایم را کوتاه نکردم و 12 کیلو چاق شدم

انتقاد علی اوجی تهیه کننده از دستمزد بازیگران؛ مگر این فیلم ها چقدر می فروشند که دستمزد 3 میلیاردی می خواهید؟

شکیب شجره بازیگر فیلم دست تنها: قاتل من نقش های من است و خودم را فدای آنها میکنم

ثقفی کارگردان فیلم دست تنها : عیبی ندارد بعضی صحنه ها آزار دهنده باشد

شکیب شجره بازیگر فیلم دست تنها : برای این فیلم از ساعت 5 صبح با گاری کار کردم و حدود یک ماه 15 کیلو کم کردم

فراستی: در جشنواره های خارجی فیلمی خریدار دارد که وطن فروشی کند!

محمدی: چرا نباید با علی اوجی کار کنم؟

فتوکال«خاتی» با حضور ستارگان مطرح سینما

رنگ لباس الهلال برای دیدار با پرسپولیس تغییر کرد

تا بُنِ دندان مسلح مقابل پرسپولیس

خرید 9 میلیون یورویی الهلال در لیست بازی پرسپولیس

اروپا یک میلیارد یورو خرج کرد!

احمدزاده به دنبال فراموشی اتفاق تلخ در تقابل با الهلال

مدیر جدید برای رفتن به سیتی عجله دارد

آمدن به میلان را به خدا سپرده بودم

همدردی آنری با پپ: من هم این شرایط را تجربه کردم

برنامه‌ریزی یوونتوس برای حفظ کولوموانی

شکست تیم ملی هاکی ایران مقابل آلمان

از دست دادن شغل و تأثیر آن بر روابط زوجین

فرمانده جدید قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور منصوب شد

عارف: دستور دولت این است که به نفع بخش خصوصی کنار برود

وکیلی: سمفونی وفاق، محلی برای سازهای ناکوک باقی نگذاشته است

بروجردی: دولت سوئد در دام گروهک تروریستی منافقین قرار گرفته است

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای مدیریت مصرف انرژی

فرمانده کل ارتش: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد

فرمان اجرایی ترامپ برای تأسیس صندوق ثروت ملی؛ شاید اولین خریدش تیک‌تاک باشد!

استوری/ ولادت امام سجاد علیه السلام مبارک باد

تصاویر هولناک از حمله فیل وحشی در هند

جذاب‌ترین رقابت کاراته

شبیه‌سازیِ پریدن به درون یک چاه که از مرکز کره زمین عبور کرده است!

مشاهده یک قلاده یوزپلنگ در خوش ییلاق شاهرود

حکمت/ توانگر خسیس فقیرتر از تهیدست سخاوتمند است

از متن تا حاشیه چهارمین روز از جشنواره فیلم فجر

اعتراض امیر آقایی به سالن برج میلاد؛ کاش دیالوگ‌هایم را می‌شنیدم!

عکس عاشقانه نرگس محمدی و علی اوجی در جشنواره وایرال شد

امیر آقایی: فیلم های دفاع مقدس باید با نگاه امروزی ساخته شود

توضیحی بر فیلم «آبستن»؛ داستانی که به تراژدی ختم شد

کارگردان مشهور مجرم شناخته شد

کنایه مجری به نرگس محمدی در نشست فیلم «دست تنها»؛ عکسات تموم شد؟

رای سفید مخاطبان به کمدی‌ها؛ «لاک‌پشت» مورد توجه شد

نشست خبری فیلم«دست تنها»