دنیامالی: فدراسیون ژیمناستیک اعزامهایش را کیفیتر کند
نگاه سیاسی
بزرگنمايي:
آریا جوان - میزان /نشست تخصصی فدراسیونهای ژیمناستیک و انجمنهای ورزشی به منظور شرکت در بازیهای آسیایی ٢٠٢6 ناگویا، صبح امروز ١6 بهمن ماه با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش وجوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.
به نقل از وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی در نشست تخصصی فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به این که این رشته برای مدالآوری در بازیهای آسیایی و میادین مهمتر نیاز به یک کار زیربنایی اصولی و جامع دارد، گفت: از ١٩ دورهای که کاروان ورزش ایران در بازیهای آسیایی حضور پیدا کرده، ژیمناستیک تنها توانسته در یک دوره از این رویداد مهم مدالآور باشد که آن هم به بازیهای آسیایی هانگژو بر میگردد. با توجه به این موضوع، وقتی بخواهیم دقیق و علمی عملکرد این رشته را تحلیل کنیم به این حقیقت میرسیم که ژیمناستیک در ایران به یک طرح و برنامه جامع نیاز دارد. با توجه به این که ژیمناستیک جزو رشتههای پایه است باید استعدادیابی و نخبه پروری در آن از سنین کودکی در کودکستانها آغاز شود. میدانیم که در کشور سخت افزار و اسباب لازم این رشته به اندازه مورد نیاز وجود ندارد، اما اگر میخواهیم به یک محصول نهایی خوب برسیم، باید سر خط تولید را در این رشته درست پایهگذاری کنیم. به جای این که در مسابقات جهانی شرکت کنیم و نتیجهای نگیریم، پنج سال تمام انرژی خود را صرف کار پایهای کنیم تا به یک تیم ملی منسجم برسیم.
وزیر ورزش و جوانان با اعتقاد به این که حضور در بازیهای آسیایی محل سعی و خطا نیست، ادامه داد: بر این باوریم که باید به ژیمناستیک نگاه مثبت داشته باشیم و برای حضور در میادین به آن فرجه بدهیم. اما نه این که نمایندههای ما در این بازیها شرکت کنند و رتبههایی بیاورند که دو رقمی است و در شأن کشور نیست؛ بنابراین باید بحث کیفیگرایی را در اعزامها مد نظر قرار دهید و نهایتا در رشتههایی که میتوانیم در جمع شش، هفت نفر اول مسابقات قرار بگیریم، اعزام شویم؛ لذا از هم اکنون برای بازیهای آسیایی ناگویا فدراسیون باید به این نکته توجه کند که بعدا توقعی به وجود نیاید.
وی در خصوص صیانت و حمایت از خانههای اختصاصی ژیمناستیک در استانها که برخی از آنها به بخش خصوصی واگذار شده، تاکید کرد: مطمئنا وزارت ورزش هر مساعدتی که نیاز باشد در خصوص بازپس گرفتن سالنهای ژیمناستیک در استانها انجام خواهد داد. اگر نیاز به اصلاح قانون باشد، بنده به شخصه در دولت و مجلس پیگیر آن میشوم و هر جا هم که نیاز باشد از اختیار خودم استفاده کنم. حتما پای کار خواهم بود. به شخصه مخالف این هستم که سالنی اختصاصی برای یک رشته ساخته شود، اما کاربریاش چند گانه شود و به سایر رشتهها تعلق بگیرد.
دنیامالی در پایان ابراز امیدواری کرد فدراسیون ژیمناستیک در فاصله 5٢٩ روز مانده تا بازیهای آسیایی بتواند با استفاده از ظرفیت موجود، نمایندههای خوبی را به کاروان ورزش ایران در این بازیها تزریق کند که شانس مسلم مدال آوری باشند.
رشتههای انجمنی، ثروت آینده ورزش کشور هستند
وزیر ورزش و جوانان امروز همچنین میزبان فدراسیونهای انجمنهای ورزشی بود تا عملکرد رشتههای سپک تاکرا، موج سواری، بیسبال، سافتبال، تکبال و راگبی را برای شرکت در بازیهای آسیایی ناگویا با حضور مسئولان و مدیران فنی این انجمنها را بررسی کند.
دنیامالی در خصوص وضعیت فدراسیون انجمنهای ورزشی که ٢٢ رشته را در قالب انجمن اداره میکند، خاطر نشان کرد: اعتقاد دارم فدراسیون انجمنهای ورزشی به دلیل این که رشتههای زیادی را تحت پوشش قرار داده، وظیفه سنگینی دارد. طبیعتا وقتی هم بار سنگینی به دوش باشد، کار به سختی جلو میرود بنابراین تمام تلاش ما این است که مکانیزم بودجهریزی در این فدراسیون را متناسب با المپیکی بودن و مدال آور بودن آنها، در مقایسه با گذشته متفاوت کنیم. به علاوه اینکه در بعضی از این انجمنها باید ابتدا کار زیربنایی انجام بدهیم و در بحث نیروی انسانی به فراوانی برسیم و آن وقت انتظار مدالآوری داشته باشیم. به طور مثال ما در شرایط کنونی نمیتوانیم در مقابل کشوری مثل تایلند که در رشته سپک تاکرا مدعی است، حرفی برای گفتن داشته باشیم بنابراین باید از ظرفیت مزیت نسبی چنین کشورهایی استفاده کنیم تا به ثبات لازم برسیم.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹:۳۱
-
۴ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1451469/