آریا جوان

آخرين مطالب

لپ تاپ های HP EliteBook X با پردازنده Strix Point معرفی شد فناوری

لپ تاپ های HP EliteBook X با پردازنده Strix Point معرفی شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - سخت افزار / لپ تاپ های HP EliteBook X با حافظه 128 گیگابایت LPDDR5X و سرعت 8533 MT/s عرضه خواهند شد که این سرعت بیشتر از حداقل سرعت حافظه‌ای است که AMD برای پردازنده Strix Point اعلام کرده است.
اچ‌پی با معرفی حافظه سریع‌تر و ظرفیت بالاتر برای لپ‌تاپ‌های EliteBook X، فراتر از انتظارات عمل کرده است. البته ممکن است هنوز زود باشد که به‌طور قطعی بگوییم مشخصات اعلام‌شده برای این لپ‌تاپ‌ها کاملاً دقیق است. با توجه به اینکه سه مدل از این لپ‌تاپ‌ها با همان پیکربندی حافظه معرفی شده‌اند، این موضوع غیرمنتظره و شاید بیش از حد خوب به نظر برسد. همان‌طور که کاربر AnhPhuH@ اشاره کرده است، اچ‌پی سه مدل از لپ‌تاپ‌های EliteBook X مجهز به چیپ‌های Zen 5 AMD را در لیست خود قرار داده است.
این سری شامل سه مدل است که مدل HP EliteBook X G1a یکی از آن‌هاست و سه گزینه مختلف پردازنده را ارائه می‌دهد. این لپ‌تاپ می‌تواند از پردازنده‌های Ryzen AI 9 HX 375 یا Ryzen AI 7 Pro 360 از خانواده Strix Point استفاده کند. طراحی و ویژگی‌های اصلی در تمامی این مدل‌ها مشابه است، اما نکته جالب این است که هر سه مدل به حافظه 128 گیگابایتی مجهز شده‌اند که نحوه‌ی پیاده‌سازی آن هنوز مشخص نیست.


بر اساس گفته‌های کاربر AnhPhuH@، تمامی سه تولیدکننده اصلی DRAM فقط ماژول‌های 128Gb x32 دارند، نه 256Gb x32، و پیکربندی حافظه 128 گیگابایتی تنها با ماژول‌های 256Gb x32 قابل انجام است. 256Gb x32 به ماژول‌های حافظه 64 گیگابایتی 32 بیتی اشاره دارد که رابط حافظه 128 بیتی برای انتقال داده‌ها را فراهم می‌کنند. احتمال اینکه حافظه 128 گیگابایتی LPDDR5X یک اشتباه تایپی باشد وجود دارد، اما تا کنون هیچ تایید رسمی در این زمینه اعلام نشده است.


لپ تاپ های HP EliteBook X با پردازنده‌ ارتقا یافته AMD!
سرعت حافظه‌ای که در مشخصات این مدل‌ها ذکر شده، بیشتر از چیزی است که AMD برای پردازنده‌های Strix Point اعلام کرده است. اگرچه هر دو سری قادر به پشتیبانی از حداکثر 256 گیگابایت حافظه LPDDR5X هستند، اما حداکثر سرعت قابل پشتیبانی آنها 8000 MT/s است. با این حال، مشخصات EliteBook X G1a از پشتیبانی تا 8533 MT/s خبر می‌دهند که دستیابی به چنین سرعتی در ظرفیت‌های بالاتر RAM دشوارتر است.
تمام این موارد به طور منطقی با هم همخوانی ندارند، اما باید منتظر واکنش‌های AMD و اچ‌پی درباره این مشخصات و اینکه آیا پردازنده‌های Strix Point واقعاً توانایی پشتیبانی از 8533 MT/s را دارند یا خیر باشیم. علاوه بر این، باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا هیچ تولیدکننده DRAM ماژول‌های حافظه 64 گیگابایتی LPDDR5X برای این پردازنده‌ها ارائه می‌دهد یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1453487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مایکروسافت اج یک مسدودکننده ترس‌افزار دریافت می‌کند

گوشی iQOO 12 یک سال آپدیت بیشتر اندروید دریافت خواهد کرد

پوست زیبا و جالب یک ماهی

مشاهده گرگ خاکستری در منطقه حفاظت‌شده قمصر کاشان

بنایی تاریخی در ترکیه

دره یخ زده چیک چیکی روستای آبکوه فریمان

تعمیر کف پیاده رو با مداد رنگی!

ایران قدیم؛ «نوازنده های دوره گرد در جاده هراز آمل»؛ دهه 50/ عکس

نسیم ادبی بازیگر فیلم «شاه نقش»: برای بازیگر شدن فقط درس خواندن کافی نیست؛

فتوکال فیلم «فریاد»

:رضا رویگری بازیگر «شاه نقش» و «پیر پسر»: از نظر روحـی خراب هستـم

امیر نوروزی بازیگر «1968»: فیلم خیلی بهتر از این می‌توانست باشد!

کارگردان فیلم «1968»: به من می گویند چرا برای اسرائیل فیلم ساخته اید ؟

قائم مقامی تهیه کننده «شاه نقش»: فیلم فروش معقولی خواهد داشت

هشدار فراستی به هادی حجازی فر: برای پول کار کردن، تغییرت می‌دهد!

اینجا مرگ را با چشم های خودت میبینی

فریبا نادری در «شوهر ستاره» درخشان است

دوری چند هفته‌ای هافبک پرسپولیس از میادین

گل‌محمدی - فولاد؛ آشتی یا ادامه درگیری؟

برتری یک نیمه‌ای هوادار مقابل آلومینیوم

شکست تیم PIER در روزی که لژیونر ایرانی در بوندس‌لیگا درخشید

کنایه هواداران آلومینیوم به هوادار و شعار علیه روانخواه

عالیشاه و العملود به گل‌گهر رسیدند

پیام موتا برای مهاجم ناراضی یوونتوس

تقدیر از پدر شهید بلوخانی پبش از بازی پرسپولیس و گلگهر در ورزشگاه شهرقدس

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0 - 0 گل‌گهر

شوهر سابقم دوباره ازدواج کرد اما دلم پیش اوست

سید مهدی طباطبایی: پزشکیان آمده تا اگر لازم بود خود را هم فدا کند ولی ایران را بسازد

سخنگوی دولت: مذاکرات با اروپا ادامه دارد

بروجردی: باید روابط را با کشورهای چین، روسیه و همسایگان تقویت کنیم

فرمانده نیروی دریایی پاکستان: حضور ایران در رزمایش امان اهداف آن را تقویت می‌کند

تجهیزات و فناوری‌های نوین اطلاعاتی به نیروی زمینی ارتش ملحق شد

14 پروژه کیش با سرمایه گذاری بیش از 10 میلیون یورو آماده بهره برداری

اولین مدل زبانی بزرگ کوانتومی معرفی شد؛ تحولی در آینده هوش مصنوعی

له شدن دوچرخه سوار به خاطر بی احتیاطی راننده ماشین سواری

توانایی ربات‌های انسان‌نما در تقلید حرکات رونالدو و لبران جیمز

شکار بی‌رحمانه جوجه پنگوئن‌ها توسط پرندگان شکاری!

احکام پوشیدن لباس

درمانده ها باب الرضا را می شناسند

پژمان بازغی: «شاه نقش» برای جوان‌هایی است که علاقمند به سینما هستند

اعلام نتایج آرای مردمی فیلم های جشنواره به چه صورت خواهد بود؟

حسن پورشیرازی؛ هیولایی که دیشب قلب برج میلاد را بلعید

کارگردان «شاه نقش» رضا رویگری را بوسید

بغض مینا وحید: خامی مردم [در سیاست] را در شاه نقش دیدم

بازیگر مشهدی: ضعف در انتخاب سوژه‌، مشکل سینمای ایران است

خانم بازیگر با استایل خاص خود، آماده سفر شد

ایده فیلم «ماریا» چندان نو نبود

«محمد شعبانپور» در نقش «آتشک» در فصل دوم سریال «دیو و ماه‌پیشونی»

نشست خبری فیلم« 1968»

ناراحتی «مژگان صابری» از ماجرایی که 7 سال پیش در کاخ جشنواره برایش اتفاق افتاد