آریا جوان

آخرين مطالب

علت غیبت سهراب، روزبه و رامین در تمرین استقلال ورزش

علت غیبت سهراب، روزبه و رامین در تمرین استقلال
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت استقلال، به وعده خود مبنی بر پایان همکاری‌اش با این باشگاه پس از دیدار مقابل مس رفسنجان عمل کرد. او که پیش‌تر اعلام کرده بود پس از این مسابقه از هدایت استقلال کناره‌گیری می‌کند، بار دیگر در نشست خبری بعد از بازی روی این تصمیم تأکید کرد. به همین دلیل، بختیاری‌زاده در تمرین ریکاوری امروز تیم حضور پیدا نکرد تا رسماً به دوران کوتاه‌مدتش روی نیمکت استقلال خاتمه دهد. این در حالی است که آبی‌پوشان روزهای حساسی را پشت سر می‌گذارند و باید خود را برای دیدار جام حذفی مقابل شمس آذر آماده کنند، اما همچنان مشخص نیست که چه کسی هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت.
استقلال در یکی از عجیب‌ترین و بحرانی‌ترین مقاطع تاریخ خود قرار دارد و وضعیت نیمکت این تیم همچنان نامشخص است. در شرایطی که تنها چند روز تا بازی حساس جام حذفی باقی مانده، آبی‌پوشان هنوز نمی‌دانند چه کسی سرمربی آن‌ها خواهد بود. هم‌زمان مدیران استقلال تلاش می‌کنند تا یک سرمربی خارجی را برای هدایت تیم به خدمت بگیرند. با این حال، باوجود انتشار نام‌های مختلف در فضای مجازی، باشگاه استقلال هنوز به مرحله توافق نهایی با هیچ گزینه‌ای نرسیده است. این بلاتکلیفی باعث شده که هواداران نیز نگران وضعیت تیم خود باشند، چرا که نتیجه این بازی می‌تواند تأثیر زیادی بر آینده استقلال در فصل جاری بگذارد.
از سوی دیگر، غیبت سهراب بختیاری‌زاده در تمرین امروز باعث شد باشگاه استقلال به‌طور رسمی واکنشی به این موضوع نشان دهد. هرچند بازیکنان زیر نظر سایر اعضای کادرفنی به تمرین پرداختند، اما نبود بختیاری‌زاده نشان داد که استقلال وارد فاز جدیدی از تغییرات شده است. درحالی‌که تیم برای یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل خود آماده می‌شود، نبود یک سرمربی ثابت و مشخص می‌تواند تأثیر منفی روی عملکرد بازیکنان بگذارد.

آریا جوان

علاوه بر سهراب، تمرین امروز استقلال شاهد غیبت روزبه چشمی و رامین رضاییان نیز بود. عدم حضور این دو بازیکن در تمرین ریکاوری باعث گمانه‌زنی‌هایی شده بود که ایمان عالمی، سرپرست استقلال در این خصوص شفاف سازی کرد.
عالمی در خصوص غیبت سهراب بختیاری‌زاده در تمرین امروز استقلال گفت: همانطور که آقای بختیاری‌زاده در نشست خبری بعد از بازی اعلام کرد، امروز در تمرین ریکاوری حضور پیدا نکرد و بازیکنان زیر نظر سایر اعضای کادرفنی به ریکاوری پرداختند. در تمرین صبح امروز، روزبه چشمی به دلیل احساس درد از ناحیه زانو و رامین رضائیان به علت سرماخوردگی خفیف به توصیه پزشک استقلال در تمرین شرکت نکردند اما سایر بازیکنان همگی در تمرین حضور داشتند.

مدیر تیم فوتبال استقلال در ادامه توضیح داد: با تشخیص کادرفنی و بدلیل فشردگی مسابقات و تمرینات در چند هفته اخیر به منظور ریکاوری تیم، تمرین استقلال فردا تعطیل خواهد بود و از روز دوشنبه تمرینات از سر گرفته خواهد شد تا بازیکنان خود را برای دیدار برابر شمس آذر در چارچوب بازی‌های حذفی آماده کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1453622/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قطعی سرورهای پلی استیشن پس از 14 ساعت همچنان ادامه دارد

لپ تاپ های Predator Helios Neo ایسر معرفی شدند

آرم از مبارزه حقوقی برای لغو مجوز تراشه‌های کوالکام صرف‌نظر کرد

کوه‌های عظیم Mavikura

چشمه نهل قله شیرباد خراسان در بهمن ماه

ماشین اسطوره حفاری!

چند ترفند کاربردی و خلاقانه

با پنج گروه دوست نشوید!

کارگردان «شوهر ستاره» از تاثیر اتفاقات سال 1401 در فیلمش گفت

نرگس محمدی : برای تهیه کنندگی «شوهرستاره» علی ماشینی که تازه خریده بودم را فروخت

عباس جمشیدی فر : زمانی که تئاتر کار میکردم اصلا به سینما فکر نمیکردم

عصبانیت مهرداد ضیایی از سوال یک خبرنگار در نشست خبری سینمایی «فریاد»

محمد تنابنده کارگردان فیلم سینمایی «آبستن»: تلاش مان را کردیم یک فیلم شریف را بسازیم

نرگس محمدی: فعلا خبری از سریال ستایش 4 نیست

عادل تبریزی :برای کشف کردن به جشنواره فیلم فجر می آییم

ساناز سعیدی بازیگر فیلم «پیشمرگ» | کمبود نقش‌های پیچیده و چالش‌برانگیز برای زنان در سینمای ایران

محمدامین همدانی تهیه‌کننده انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی 2»: این فیلم قرار است طوفان به پا کند و رکود جدید بزند

بازیگر« نون خ» از اولین نقش جدی اش می گوید!

گل اول دورتموند به اشتوتگارت توسط یولیان برنت

تارتار: مالکیت توپ دست پرسپولیس بود اما موقعیت های بهتری ایجاد کردیم

عیسی آل‌کثیر: بازی به بازی جلو میرویم

اسماعیل کارتال : من همیشه در ذهنم پلن b و c دارم

اسماعیل کارتال : بازیکنان مصدوم داریم و مجبوریم پست بازیکنان را تغییر دهیم

فرشاد فرجی: ما بازی با تراکتور را از دو سه روز قبل برده بودیم

اسماعیل کارتال : عالیشاه حداکثر یک نیمه می‌توانست برای ما بازی کند

اسماعیل کارتال : شباهت زیادی بین ایران و ترکیه هست

سروش رفیعی: خیلی برد مهم و ارزشمندی بود

صحبت های پیمان حدادی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس

آسیب باورنکردنی استفاده زیاد والدین از گوشی

پزشکیان: کشورهای اسلامی زندگی را به مردم غزه باز می‌گردانند

محمد صدر: باید مذاکرات هسته‌ای با اروپایی‌ها را با جدیت دنبال کنیم/ شیوه ترامپ اول فشار بعد مذاکره است

قالیباف: طوفان‌الاقصی سرنوشت تاریخ را تغییر داد/ درویش: آتش‌بس به معنای شکست اسرائیل بود

میرسلیم: بر ما ثابت شده که تفاله‌های داخلی دشمن از ایجاد انحرافات مأیوس نشده‌اند

جزیره کیش می تواند منشاء رونق اقتصادی برای کشور باشد

خوش خبری کبیری برای تامین سهم بیمه پاکبانان، فرهنگیان و بومیان توسط سازمان منطقه آزاد کیش

تقدیرمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از فرماندهی و نیروهای پایگاه پدافند هوایی کیش در گرامیداشت روز نیروی هوایی

تقدیر محمد کبیری از ورزشکار حامی محیط زیست و دیدار با ورزشکاران کایت بوردینگ جزیره کیش

فیلم «قاتل و وحشی» در جشنواره فجر پخش نمی‌شود

چهارمین آپدیت بتا One UI 7 برای سری گلکسی S24 سامسونگ منتشر شد

ایلان ماسک حالا خودش را «پشتیبان فنی کاخ سفید» می‌داند

تنها ظالمی که احترام دارد!

آموزش بستن زنجیر چرخ‌

مسئولیت پذیری زیبای این کودک در شمارش مرغ ها

20 بهمن، روز چهارمحال و بختیاری

اقدامات مهم در زمانی که فردی دچار برق گرفتگی شد

ساده‌ترین روش کاهش اشتها چیست؟

اخبار ضد و نقیض درباره اکران فیلم حمید نعمت الله؛ «قاتل و وحشی» امشب اکران نمی شود؟!

تمجید مهدی یزدانی خرم و مسعود فراستی از انیمیشن پسر دلفینی2

محمدجواد موحد تهیه‌کننده «تاکسیدرمی»؛ ترکیبی از ژانر فانتزی و کمدی

تورج الوند بازیگر «اشک هور»: میخواستم به خاطر ترسناکی نقش استعفا دهم