آریا جوان

آخرين مطالب

یک فیلمساز: «پسر دلفینی 2» شایسته تقدیر در جشنواره فجر است دخترونه پسرونه

یک فیلمساز: «پسر دلفینی 2» شایسته تقدیر در جشنواره فجر است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / یک فیلمساز جوان گفت: «پسر دلفینی 2» از انیمیشن‌های شرکت کننده در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر امسال است که حداقل شایستگی دریافت تقدیر از جشنواره را دارد.
محمدرضا موسوی روز یکشنبه در حاشیه بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: انیمیشن «پسر دلفینی 2» در این جشنواره را بسیار پسندیم، گرافیک سطح بالایی داشت و در سطح جهانی ساخته شده بود.
وی اظهار کرد: از دیگر نقاط مثبت این انیمیشن می‌توان به بومی سازی اشاره کرد که در خود فیلم شکل گرفته بود، داستان آن نیز نقاط قوت زیادی داشت که فیلم را جذاب می‌کرد و به نظرم باید حداقل جایزه «شایسته تقدیر» را از جشنواره بدست آورد.
کارکردان فیلم «بلبشو» گفت: ایران بویژه خراسان رضوی در حوزه ساخت انیمیشن پیشرفت زیادی کرده است و در سطح جهانی حرف های زیادی برای گفتن دارد، افزایش حضور انیمیشن‌ها در جشنواره فیلم فجر نیز نشان از همین موضوع دارد.
انیمیشن «پسر دلفینی 2» به کارگردانی «محمد خیراندیش» از انیمیشن‌های پرمخاطبی است که اکران قسمت نخست آن در سینماهای ایرانی و خارجی مورد اقبال عمومی قرار گرفت و امسال در چهل و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر حضور یافته است.
عوامل سازنده این انیمیشن شامل سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده: محمدامین همدانی، آهنگساز: هومن نامداری، فیلمنامه نویس: محمدخیراندیش و محمد شکوهی، کارگردان: محمد خیراندیش و «ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر و… » صداپیشگان این انیمیشن سینمایی هستند.

در خلاصه داستان انیمیشن پسر دلفینی 2 آمده است: این بار پسر دلفینی به چهره‌ای محبوب و قهرمانانه در نگاه موجودات دریایی و مردم جزیره تبدیل شده است. اما در زندگی‌اش احساس تنهایی می‌کند زیرا همه از او انتظار دارند که یک قهرمان باشد. حسادت خواجه ماجد، که تمام دارایی‌های خود را به کاپیتان مروارید باخته باعث می‌شود تا آماده نبرد با آنها شود. او به طور اتفاقی با یک نهنگ خشمگین در دریا روبرو می‌شود و تمام تلاش خود را می‌کند تا پسر دلفینی را شکست دهد.
نمایش 32 فیلم از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در قالب بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد از 15 بهمن ماه در 10 سالن سینمایی پردیس‌های هویزه، سیمرغ، برفی، پارک بازار، اطلس، ویلاژتوریست، گلشن، ملل، مهر کوهسنگی و سینما آفریقا آغاز شده است و تا 22 بهمن ماه ادامه دارد.
این فیلم‌ها شامل «پسر دلفینی 2، چشم بادومی، دست تنها، شوهرستاره، آبستن، شمال از جنوب غربی، ژولیت و شاه، ماریا، بچه مردم، آنتیک، افسانه سپهر، تاکسیدرمی، پیش مرگ، بازی را بکش، لولی، ناتوردشت، اسفند، خاتی، اشک هور، سونسوز، مرد آرام، خدای جنگ، 1968، موسی کلیم الله، داد، بازی خونی، گوزن های اتوبان، زیبا صدایم کن، ترک عمیق، شاه نقش، فریاد، صیاد» هستند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1454197/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوربین اصلی گلکسی زد فولد 7 احتمالا مشابه گلکسی S25 اولترا خواهد بود

باگ بلوتوث آیفون 16E کاربران را کلافه کرده است

برکات خواندن سوره واقعه در هرشب جمعه

حکمت/ کفاره افطاری عمدی در ماه رمضان

هم‌خوانی قطعه بسیار شنیده شده توسط گروه فدا یا رقیه (س)

بیوگرافی سارا روستاپور مجری برنامه کودک معروف به «خاله سارا»

چهره ها/ عکسی بدون ادیت از هانیه توسلی در 45 سالگی

صحنه ای جالب از خون بازی «داکوتا جانسون» در یک فیلم

سحری بردن شازده برای بی‌بی خانم

بالاتر از اشلوت؛ مویس مربی ماه انگلیس شد

پاسخ توخل به جنجال دعوت از ستاره سابق لیورپول

گسترش امپراتوری؛ امباپه نوبت قایقرانی شد

مهابادی سرمربی شهر راز شیراز شد

گواردیولا: بابت حذف از سی‌ال اصلا ناراحت نیستم!

ورود تیم ملوان بندرانزلی به استادیوم آزادی برای تقابل با پرسپولیس

ادامه ساخت و ساز در استادیوم آزادی؛ تخریب سکوها برای بازسازی

ورود اتوبوس تیم پرسپولیس و تیم داوری به استادیوم آزادی

شادی گل جالب برابر هوادار و تیراندازی فخریان

حضور حسین بادامکی و پیمان حدادی در استادیوم آزادی

کوچولوتون از خواب عصر بیدار شد؟/ این کارتون رو براش بذارین

معاون عراقچی: در اکتبر نباید اسنپ‌بکی داشته باشیم

پاسخ روحانی به متهم کردنش به‌عنوان بانی قطعی برق‌ها؛ کسانی که تغییر ساعت را به هم زدند، باعث قطع برق شدند

قابلیت خلاصه‌سازی با کمک هوش مصنوعی به نوت پد ویندوز اضافه خواهد شد

مراحل سخت و عجیب انیمیشن سازی به روش «استاپ موشن»

ایستادگی در مسیر حقیقت

خروج آتش سبز رنگ از فاضلاب دانشگاه فناوری تگزاس

یکی از مدیران قدیمی سینما درگذشت

رونمایی از تیزر سریال «وحشی» با بازی جواد عزتی و نگار جواهریان

همه تصاویری که از سریال «پایتخت7» موجود است

ترکیب پژمان جمشیدی و امیر جعفری شیرین و درست بود

صعود صادقی به رده‌بندی و حذف 4 کاراته‌کا در لیگ جهانی چین

آنچلوتی: جنجال اتلتیکو مهم نبود چون ما بردیم

فهرست هلند برای شکست قهرمان یورو 2024

سیف‌الله‌پور: سپاهان از سکوت و احترام نساجی سوء استفاده نکند

چرا کاکا به این نام لقب گرفت؟

گواردیولا: از خاطراتم در منچسترسیتی می‌توانم دو کتاب بنویسم

دلافوئنته: از من درباره پنالتی اتلتیکو نپرسید

ادعای جنجالی روزنامه‌نگار برزیلی در خصوص نیمار!

شاید وینی به ویارئال نرسد!

پرسپولیسی‌ها گران‌ترین بلیت ایران را تمام کردند

استراتژی های خرید اقتصادی در پایان سال؛ نوروز بدون ولخرجی

آموزش پتینه روی ظروف

فریدون مجلسی: می‌خواستید مذاکرات کنسرسیوم مانند برجام 17 سال طول بکشد

قالیباف: توزیع کالابرگ الکترونیک هر ماه انجام می‌شود

بیانیه روسیه درباره نشست سه‌جانبه پیرامون برنامه هسته‌ای ایران

روایت «غریب‌آبادی» از نشست سه‌جانبه ایران، روسیه و چین

تفتیش دفاتر هواوی در بلژیک در پی تحقیقات فساد در اتحادیه اروپا

ایرپاد به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شود

نخستین تصاویر از بقایای کشتی 132 سال پس از غرق شدن

گوناگون/ از ملاقه‌زنی تا رمضو خوانی