آریا جوان

آخرين مطالب

پیشکسوت پرسپولیس: باید بپذیریم که از فوتبال عربستان عقب هستیم نگاه سیاسی

پیشکسوت پرسپولیس: باید بپذیریم که از فوتبال عربستان عقب هستیم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / پیشکسوت فوتبال معتقد است پرسپولیس در حد توان خود مقابل الهلال عربستان رو به رو شد اما سطح فوتبال باشگاهی در این کشور فراتر از آسیا است.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته هفتم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا میهمان الهلال عربستان بود و این بازی را با نتیجه سنگین چهار بر یک به میزبان خود واگذار کرد تا اسماعیل کارتال سرمربی ترک تبار و جدید پرسپولیس اولین شکست خود همراه با این تیم را تجربه کند.
عباس کارگر پیشکسوت پرسپولیس در رابطه با این بازی اظهار داشت: به اعتقاد من، وقتی بازیکنان پرسپولیس وارد ورزشگاه شدند و جو آن را دیدند، کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتند. من خودم وقتی پیراهن آبی را دیدم، جا خوردم، چه برسد به این بنده خداهایی که در آن شرایط بودند. جو ورزشگاه و شکل و شمایل آن که نشان داده شد، تأثیر زیادی روی آنها گذاشت. به نظر من، تیم ما به همین دلیل باخت. در هر حال، این موضوع کمی برای من آزاردهنده بود.
او ادامه داد: در مورد نحوه بازی‌ام، باید بگویم که اصلاً عملکرد خوبی نداشتم. خیلی بد بازی کردم. البته باید حق داد که تیم مقابل واقعاً پرستاره بود. آنها مثل تیم‌های اروپایی فوتبال بازی می‌کردند. آنها بازیکن خارجی زیادی جذب کرده‌اند و قاعدتاً باید این‌طور م بازی کنند. اما تیم ما از این لحاظ خیلی عقب است.
کارشناس فوتبال تصریح کرد: شما تصور کنید که می‌خواهید یک ماشین را تعمیر کنید، اما نه آچار دارید و نه هیچ ابزار دیگری! با دست خالی که نمی‌شود ماشین را باز کرد و تعمیر کرد. فوتبال هم همین‌طور است. مربی باید دستش پر باشد و بازیکنان باکیفیت در اختیار داشته باشد تا مشکلی نداشته باشد. متأسفانه، ما در تمام ابعاد زمین مشکل داریم، به‌خصوص در دفاع، هافبک و حمله. یکی دو بازیکن قابل قبول داریم، اما بقیه اصلاً در سطح این رقابت‌ها نیستند.
کارگر خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، نباید خودمان را گول بزنیم. باید قبول کنیم که از فوتبال عربستان خیلی عقب هستیم. این یک واقعیت است که باید بپذیریم. البته کشور ما فوتبالیست‌های خوبی دارد، اما دیده نمی‌شوند و از بین می‌روند. اما این‌که در نیمه دوم یک گل زدیم و چهار گل خوردیم، آیا این برای ما افتخار محسوب می‌شود؟ چرا خودمان را گول می‌زنیم؟ این فوتبال نیست که فقط بخواهیم خودمان را راضی کنیم. اگر فوتبال بازی نکنیم، نتیجه‌اش همین است. این رفتارهای بچه‌گانه را باید کنار بگذاریم و واقعیت را بپذیریم.

او در پایان گفت: در مورد فوتبال جدید هم، به اعتقاد من، تیمی که باید شارژ باشد، نیست. ان‌شاءالله که من اشتباه کنم، ولی به نظرم چنگی به دل نمی‌زند. امیدوارم که صحبت‌های من غلط باشد و تیم برعکس عمل کند تا ما خوشحال شویم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1455452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مایکروسافت به‌طور کامل از کسب‌وکار هدست‌های هولولنز خارج شد

مشخصات کامل گلکسی A06 5G لو رفت

یه ترفند کاربردی برای فنی کار ها

موسیقی مناسب این روزهای سرد!

احتجاج پیامبر(ص) با مسیحیان در مورد حضرت مسیح (ع)

برای عید، سبزه انار بکارید

کارگردان «شوهر ستاره» دوباره حرف های تندی زد/ با دلار 45 هزارتومان فیلم ساختم!

نگاهی به سریال «آبان»/ تاوان «نه» گفتن به یک پیشنهاد بی‌شرمانه!

لیندا کیانی بازیگر «ترور» شد

بازگشت «تنگه وحشت» با ایمی آدامز و خاویر باردم

وینیسیوس توپ عربستان را به زمین رئال انداخت

ضربه سر پورعلی گنجی به تیر دروازه سپاهان برخورد کرد

سیو دیدنی گندوز در مصاف تک‌ به‌ تک با جواد آقایی پور

گل اول سپاهان به پرسپولیس توسط محبی

بایرن برای خرید ویرتز باید سه بازیکن را بفروشد

شانس طارمی برای دربی ایتالیا از بین رفت

ضربه سر دانشگر خطرناک از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

این بنر برای وینیسیوس نبود!

واکنش رودری به بنر هواداران سیتی برای وینیسیوس

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0 - 1 سپاهان

باشگاه خیبر جریمه شد

این زن بلاگر اول شوهرش را به قتل رساند بعد عکس عاشقانه برای جذب فالوور منتشر کرد

استقبال از رئیس‌جمهور در بدو ورود به استان بوشهر

طعنه آذری جهرمی: وفاق در دولت، مهمتر از وفاق با رقبا است

قدردانی مشاور رهبر انقلاب از سخنرانی پزشکیان در مراسم 22 بهمن

سخنگوی دولت: باور کنید اینترنت طبقاتی نداریم

سخنگوی دولت: معنای حکمرانی فضای مجازی لزوماً مسدودسازی نیست

2 روز تا نیمه‌شعبان...

فرار شهروند هلندی در مرز آلمان!

زیبایی برف در ییلاقات ابرده

خاطرات ماندگار از شب برفی بهشت مشهد...

آغاز اکران نوروزی سینماها از 8 اسفند

آرش فهیم: بیشترین اجحاف در حق فیلم «موسی کلیم الله» شد

امین حیایی: موقعیتی‌هایی داشتم ولی موندم تا این مملکت درست بشه

رقابت داغ بر سر اکران نوروزی 1404/ فیلم های احتمالی کدامند؟

پاسخ عضو هیات داوران جشنواره فجر به اعتراض «شهاب حسینی»

نقدی بر فیلم «پیرپسر» ساخته اکتای براهنی

12 فوتبالیست کامل تاریخ را بشناسید

حال و هوای ورزشگاه نقش جهان پیش از شروع الکلاسیکوی ایران

اعلام ترکیب سپاهان و پرسپولیس برای بازی حساس

بازدید داوران دیدار سپاهان و پرسپولیس از چمن ورزشگاه نقش جهان

رقابت 275 تکواندوکار برای حضور در تیم ملی

پسران «ابوموسی» فاتح لیگ کاراته وان

استقلالی‌ها سوار بر اتوبوس به مقصد شهر تاریخی

گرم کردن دو تیم سپاهان و پرسپولیس قبل از شروع دیدار

آشتی‌کنان یحیی و نصیرزاده در هتل المپیک

غایبان استقلال برای بازی با شمس‌آذر به عدد 5 رسید

روت کراش دارم یعنی چه؟

مطهری: چون ترامپ چماق را بالا برد، ایران مذاکره را منتفی اعلام کرد

توضیح سخنگوی دولت درباره برداشت نادرست از سخنانش درباره دیدار کروبی و عارف