آریا جوان

آخرين مطالب

پزشکیان: من هستم و تا آخر خواهم ماند نگاه سیاسی

پزشکیان: من هستم و تا آخر خواهم ماند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - آخرین خبر / رئیس‌جمهور با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در داخل کشور ما هستند، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام کشورمان را بسازیم. من در این راه هستم و تا آخر خواهم ماند.
گزیده‌ای از اظهارات پزشکیان در ادامه آمده است:

به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام
*در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم
*به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند
ترامپ پشت تریبون حرف از مذاکره می‌زند بعد برای زمین گیر کردن ما اقدام می‌کند/ تو اگر مرد مذاکره‌ای چرا این کار را میکنی؟

توضیح ویدیو
پزشکیان: ترامپ می‌گوید میخواهیم دعوا نشود ولی ایران تروریست است/ می‌گوید شما نباید موشک و تسلیحات داشته باشید!
توضیح ویدیو
*آمریکا خودش ترور می‌کند و اسرائیل را با موشک و بمب و امکانات و تسلیحات در منطقه گذاشته است
*بعد می‌گوید ما دنبال امینت منطقه هستیم، همه امینت منطقه را به هم ریخته است
*از روز اولی که آمدم، همان‌جا اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را در خانه‌مان ترور کرد
*ترامپ می‌گوید اسرائیل بیاید مثل غزه مارا بمباران کند و ما هیچ نگوییم!
آمریکا 18 هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کرده و بعد به ما میگوید تروریست!
توضیح ویدیو
*دهه فجر دو روز است که گذشته است، از همان روز اولی که انقلاب شد توطئه و مصیبت و جنگ برایمان ایجاد کردند و ترور کردند
*رئیس جمهور آمریکا در دستورالعملی که نوشته گفته که ما تروریست هستیم
*18 هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کردند و بعد می‌گویند ما تروریستیم
جزئیات خبر به شرح ذیل است: 
به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» در نخستین برنامه چهارمین سفر استانی خود در جمع اقشار مختلف مردم بوشهر، با بیان اینکه دشمنان ایران از همان روزهای اول پیروزی انقلاب دنبال توطئه، جنگ و کودتا علیه کشور ما بودند، گفت:کسانی که مدعی حقوق بشر و صلح و آرامش هستند، خودشان ترور می کنند، 18 هزار نفر را در کشور ما ترور کرده اند و به دروغ ما را متهم به تروریست بودن می کنند.
پزشکیان افزود: رئیس‌جمهور آمریکا در دستور العملی که ابلاغ کرده ما را تروریست خوانده و ادعا کرده که ما نظم منطقه را بر هم زده ایم، جوانان،‌ دانشمندان، مسئولان، رئیس‌جمهور و امامان جمعه‌ ما را ترور کرده‌اند و بعد ما را تروریست می نامند. که کسی که دم از حقوق بشر و انسانیت و صلح و آرامش می‌زند، تسلیحات در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد تا بمباران و ترور کند و بعد ادعا می‌کند که به دنبال امنیت منطقه است.
رئیس جمهور افزود: اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، ترور کردند. در غزه بیش از 50 هزار انسان بی گناه را به شهادت رساندند، بعد می‌گویند ایران تروریست است،می‌گویند شما تسلیحات و امکانات و موشک نداشته باشید، یعنی اینکه اسرائیل همانطور که غزه را بمباران کرد، بیاید و کشورمان را بمباران کند و برود.
اگر مرد مذاکره هستی، چرا این کارها را می کنی
پزشکیان تصریح کرد: پشت تریبون می‌گوید می‌خواهد با ما مذاکره کند اما از طرفی تمام راه‌ها را می‌بندد و هر تصمیمی لازم است برای زمین‌گیر کردن ما می‌گیرد. دنیا را تهدید می‌کند که با ایران معامله نکنید، از طرفی می‌گوید مذاکره کنیم. اگر مرد مذاکره هستی چرا این کارها را می‌کنی؟
رئیس‌جمهور گفت: دشمنان ما در ایران و خارج از کشور، کسانی که یا ناآگاهانه و یا خودفروخته تصمیم می‌گیرند انقلاب را با شکست مواجه کنند، تلاس می‌کنند در کشور ناامیدی، اختلاف ایجاد کنند و مردم را نسبت به مدیریت و رهبری و آینده بدبین کنند و وقتی دعوا راه انداختند، به راحتی هر غلطی خواستند انجام دهند و کشور را نابود کنند. 
پزشکیان ادامه داد: شما در این منطقه چه می‌کنید که ما امنیت شما را بر هم بزنیم. شما به منطقه ما آمده‌اید، مردم را ترور و نابود می‌کنید و دم از امنیت می‌زنید و به ما لقب تروریست می‌دهید؟
من هستم و تاآخر خواهم ماند
وی افزود: در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم. به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند.
پزشکیان تاکید کرد: لیاقت ایران بالاتر از این است و ما قادریم کشورمان را با همکاری شما، نخبگان و دانشمندان، تولیدکنندگان و با همبستگی به عزت و سربلندی برسانیم و این کار را خواهیم کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه باور دارم فرقی بین افراد از هر قوم و دسته و جناح‌ وجود ندارد و همه با هم برابریم، گفت: همه جا وطن ماست و در ایران باید افراد توانمند بالا بیایند و آنها که نباید بالا باشند باید به جای خود برگردند. 
وی با اشاره به بیانات امیرالمومنین (ع) گفت: بالا آمدن باید براساس تقوا و توانمندی باشد نه براساس قرار گرفتن در دسته‎‌ها و جناح‌ها و گروه‌ها؛ در انتخابات نیز بر این موضوع تاکید کردم که کشور متعلق به همه ایرانیان است و همه باید حق تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری و تعیین سرنوشت خود را داشته باشند، کسی که بی خطا تر و بی نقص‌تر و عالم‌تر است حق دارد. 
رئیس‌جمهور قرارگرفتن افراد بی تجربه و تازه کار در جایگاه مدیریتی اعم از وزیر، وکیل و مدیرکلی را ظلم به جامعه دانست و تاکید کرد: به شما قول می‌دهم که با تمام وجود تلاش خواهم کرد با همراهی شما، ایرانیان را در مقابل همه تحریم‌ها و فشارها سربلند نگه داریم.پ
ایرانی درمقابل هیچ تهدیدی تسلیم نخواهد شد
وی افزود: اگر ما ملت ایران دست به دست هم دهیم مملکت را با قدرت خواهیم ساخت. تهدید می‌کنند چون فکر می‌کنند ما به دنبال دنیا هستیم، شهادت برای مدیران و رهبران ما و مردان خدا شیرین‌تر از عسل است، ایران و ایرانی را نمی‌توانید بترسانید، ایرانی در مقابل هیچ تهدیدی کوتاه نمی‌آید و تسلیم نخواهد شد. با هیچ کشوری سر جنگ نداریم، با تمام همسایگان از در دوستی درآمدیم، همه همسایگان برادران و خواهران و دوستان ما هستند، همه مسلمان هستند و با آنها ارتباط صمیمی برقرار خواهیم کرد.
ایران را از طوفان چالش ها سربلند بیرون خواهیم آورد
پزشکیان با تاکید بر اینکه ما برای همسایگان فرصت هستیم و نه تهدید، گفت: با تمام همسایگان در امنیت و صلح ارتباط برقرار خواهیم کرد و به حول و قوه خدا و رهبریت رهبر انقلاب، ایران را از طوفان چالش هایی که برایمان ایجاد کرده‌اند، سربلند بیرون خواهیم آورد.
«مسعود پزشکیان» به منظور انجام سفری 2 روزه، بعد از ظهر امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403 با استقبال مسئولان استانی وارد بوشهر شد.
قرار است، رئیس‌جمهور پس از دیدار با اقشار مختلف مردم در دو نشست جداگانه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان و همچنین فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
نشست با نخبگان و فرهیختگان، بازدید از مجموعه صنعتی شهید محلاتی، بازدید از سایت نیروگاه اتمی و نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر به بوشهر است که روز پنجشنبه انجام خواهد شد.
گفتنی است، رئیس‌جمهور با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت چهاردهم تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان سفر کرده‌ است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه 5 دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.
پزشکیان 3 بهمن 1403 نیز در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1455672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل امکان انتقال خریدهای دیجیتال را از یک حساب اپل به حساب دیگر فراهم کرد

اعتراض باشگاه سپاهان به محرومیت میلاد زکی‌پور

باشگاه پرسپولیس: مدعی فرهنگ، اخلاق را باخت!

بیانیه سپاهان: چشم روی فحاشی عالیشاه به داور بستید!

واکنش تماشایی اشمایکل؛ سلتیک 0-0 بایرن مونیخ

صحبت‌های سردار آزمون پس از بریس و پیروزی شباب الاهلی مقابل الوحدات

ضربه تماشایی پایشائو به تیر دروازه خورد؛ فاینورد 1-0 میلان

ضربه سر ضعیف کین؛ سلتیک 0-0 بایرن مونیخ

دولت ترامپ: قوی‌ترین تراشه‌های AI در خاک آمریکا تولید خواهند شد

رندرهای جدید گلکسی A56 تغییرات طراحی را تایید می‌کنند

عرضه بازی The Alters بار دیگر با تعویق مواجه شد

4 گوشه دنیا/ زن بارداری که دچار ایست قلبی شده بود با تولد نوزادش به دنیا برگشت!

ترجمه مهدویت در اسلام

گوناگون/ این «ساعت مرگ» مبتنی بر هوش مصنوعی زمان دقیق و دلیل مرگتان را پیش‌بینی می‌کند!

به امام پناه ببریم

ستاره پسیانی فعلا جایگزین مادرش در نمایش صابر ابر شد

ساترا: «تاسیان» نه مجوز تولید دارد نه انتشار!

چهره ها/ قابی از بهنوش بختیاری با پرستو صالحی پربازدید شد

«آنورا»: از سینمای مستقل تا مدعی اول جوایز اسکار

تیر خلاص با چمدون اشتباهی زده شد!

فراستی: عاشقانه های «صیاد» جزو یادگاری‌های سینماست!

تمام جام‌ها و افتخارات کریستیانو رونالدو از سال 2003 تا 2025

ویدیوی باشگاه بارسلونا از روند بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

وقتی داور تحت تاثیر حرکت تکنیکی بازیکن قرار می‌گیرد

گل اول اورتون به لیورپول توسط بتو

گل اول لیورپول به اورتون توسط مک‌آلیستر

خوشحالی میلاد زکی پور مقابل هواداران، پس از گل سوم سپاهان به پرسپولیس

گل مردود کوهن؛ سلتیک 0-0 بایرن مونیخ

گل اول فاینورد توسط ایگور پایکسآئو در دقیقه 4؛ فاینورد 1 - میلان 0

خوشامدگویی جالب پیکان به فولادی‌ها قبل از بازی حذفی

سالم الدوساری به زودی تمدید می‌کند

تاثیر اختلاف سنی زیاد بر روابط خواهر و برادر

وزارت خارجه: مذاکره با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران نخواهد بود

ملاقات سفیر انگلیس با 2 متهم امنیتی در کرمان

از ترامپ و ایلان ماسک شکایت شد؛ دسترسی غیرقانونی DOGE به داده‌های میلیون‌ها آمریکایی

گوشی HMD Aura 2 بدون سروصدا معرفی شد

700 میلیون دلار بیت‌کوین در زیر زباله‌ها؛ مرد بریتانیایی می‌خواهد محل دفن زباله را بخرد!

آیا پزشک محرم است؟

پخت کیک به مناسبت نیمه شعبان در آشپزخانه حرم مطهر امام حسین علیه السلام

روایت اشتباهی که از مهدویت گفته‌اند

شجاعت بنی هاشم

گوناگون/ مردم دنیا در همه مکاتب منتظر یک نجات دهنده هستند

استوری/ ای کاش میدانستم خانه ات کجاست؟

بارش زیبای برف در منطقه چله گاه سپیدان

غروب جادویی زمستان

فروتن مثل «مریلا زارعی»

واکنش حامد بهداد به متفاوت بودن بازی اش در «پیر پسر»

سریال «تاسیان» از نگاه رسانه‌ها!

شوکه شدن بازیگر نقش شهید صیاد شیرازی در مواجهه با هوش مصنوعی!

نظر مصطفی زمانی در مورد فیلم‌های ایرانی