آریا جوان

آخرين مطالب

پاسخ سپاهان به پرسپولیس: تصویر شادی زکی‌پور دستکاری شده است ورزش

پاسخ سپاهان به پرسپولیس: تصویر شادی زکی‌پور دستکاری شده است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تسنیم /باشگاه سپاهان یک روز بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی پاسخ بیانیه باشگاه تهرانی را داد.
روز گذشته (چهارشنبه) تیم‌های سپاهان - پرسپولیس در چارچوب دیداری از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه نقش جهان به مصاف هم رفتند. این دیدار با پیروزی 3 بر 2 طلایی‌پوشان همراه شد اما حاشیه و جنجال کم نداشت. از شادی گل میلاد زکی‌پور تا واکنش عالیشاه به داور و رفتارهای پیروانی با یکی از افراد حاضر در زمین. بعد از این اتفاقات هر 2 باشگاه تلاش می‌کنند با صدور بیانیه دیگری را مقصر جلوه داده و از قبول اشتباهات خودداری کنند.
باشگاه سپاهان به دنباله بیانیه‌ای که از سوی باشگاه پرسپولیس منتشر شد، بیانیه‌ای صادر کرد که در زیر می‌خوانید:
«اهالی محترم جامعه فوتبال و فوتبال دوستان عزیز
واکنش باشگاه حریف به شادی گل میلاد زکی‌پور باورپذیر نیست. اگر واقعا رفتاری که فریاد آن را می‌زنند، شنیع بود، همان جا واکنش‌های سنگین در پی‌ داشت؛ اما اینکه بعد از بازی، با دستکاری و شطرنج کاری و فریزکاری‌ برای یک بازی بسیار حساس که در آرامش کامل به انجام رسید، حاشیه مصنوعی درست کنند، نشان می‌دهد که از بازی در زمین مسابقه ناامید شده‌اند و روی به بازی ‌های دیگری آورده‌اند؛ رویکردهای خطرناکی که که یکبار سی و سه پل تاریخی را به آتش می‌کشد و یکبار سر از شعارهای نژادپرستانه در می‌آورد؛ هنوز تصاویر زشت ورزشگاه آزادی، پیش چشم اهالی فوتبال و آحاد مردم سراسر ایران است؛ یک سرِ آن داستان هم، آنها بودند.
به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، کارت قرمز کاپیتان حریف درست بود؛ آنقدر که سرمربی محترم تیم حریف که هنوز چندان با الزامات فوتبال ما (!) آشنا نشده و صادقانه سخن می‌گوید، بر اخراج وی صحه گذاشت.

به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، اخراج بازیکن سپاهان اشتباه بود؛ اما ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور مسابقه تصمیمی را با کمک VAR می‌گیرد، به او احترام بگذاریم؛ نه اینکه با تماس‌های مکرر تهدیدش کنیم و به اتاقش هجوم ببریم….
ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، چه در روز خوب و چه در روز بد، ظرفیت از خود نشان بدهیم نه اینکه با رفتاری زشت و با حمله به عوامل بازی، چهره فوتبال را در جامعه عصبی و ناآرام نشان دهیم.
ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور تصمیم به تنبیه می‌گیرد، به او احترام بگذاریم نه اینکه با فحاشی، شخصیت کاپیتانی یک تیم را زیر سوال ببریم.
ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم در زمین بازی حرف بزنیم و به نهادهای انضباطی برای از میدان به در کردن رقیب، فشار نیاوریم.
 مکتب سپاهان که تلفیقی از مکتب شاهین و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی مردم اصفهان است، آنگاه که نیاز باشد، پوزش می‌طلبد و آنگاه که حق خود را پایمال شده بیابد، کوتاه نمی‌آید؛ اما برخی باشگاه‌ها شاید آخرین عذرخواهی خود را به خاطر نیاورند.
 اما در پایان؛ بار دیگر از کمیته محترم انضباطی انتظار داریم، پرسش ما را جواب دهد که با مشاهده تمام صحنه‌ها، در خصوص شادی گل بازیکن سپاهان، دستور موقت صادر کرد یا به چند تصویر دستکاری شده و فریز شده از سوی برخی اکتفا کرد؟!

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1455922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل فروش نسخه ریفربیشد مک مینی و مک‌بوک پرو M4 را آغاز کرد

حکمت/ بهترین فرمانروا در کلام امام علی(ع)

داستانک/ هر وقت خیلی ناراحت و نا‌امید شدید

رشد محسوس کنسرت زنان در جشنواره فجر امسال

فیلم «آنورا» از رقبایش فاصله گرفت؛ مدعی اصلی اسکار

سوقصد به جان سلمان!

«روز صفر» در فرانسه روی صحنه می‌رود

انتشار تیزر فصل جدید «محفل» ویژه ماه مبارک رمضان

گزارش زنده؛ شمس آذر 0-1 استقلال

ضربه رامین رضاییان با واکنش فروزان راهی کرنر شد

موقعیت عالی گلزنی برای استقلال که زبیر نیک‌نفس از دست داد

موقعیتی که استقلالی‌ها درون محوطه جریمه شمس آذر اعتقاد به خطای پنالتی داشتند اما داور پنالتی نگرفت

گل اول استقلال به شمس آذر توسط آزادی

روزبه مانع از سریع‌ترین گل دریافتی استقلال

اولین گل آزادی در استقلال؛ شاید صعود

قطر تهدید به ترک پی‌اس‌جی کرد

چطور نوجوانی را سالم بگذرانیم؟

خاطرات هاشمی 25 بهمن سال 80؛ روحانی در خانه رفسنجانی چه گفت؟

پزشکیان در نیروگاه اتمی بوشهر

ادعای واشنگتن پست درباره ماجراجویی تازه اسرائیل علیه ایران

مشخصات، رنگ‌ها و تاریخ عرضه گلکسی F06 5G

گوشی تاشوی اوپو به بازار می‌آید

صبح زیبا در جزیره بهشتی کوه کود تایلند

استوری/ ولادت امام زمان (عج) مبارک

جنگ و نبرد هیجان انگیز مار و موش در مقابل قورباغه آسیایی

مبارزه وحشیانه ببر و کروکودیل

هدیه ویژه الهی به اهل زمین

تاثیر گذارترین سکانس زندگی فریبا نادری

راسل کرو زندانبان ایتن هاوک می‌شود!

زیبا صدایم کن انسانی است نه سیاسی!

نظر فریدون جیرانی درباره فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی

تشویق سید حسین حسینى توسط هواداران استقلال

پاس جادویی لوکا دانچیچ در ترکیب لیکرز

گرم کردن سیدحسین حسینی قبل از شروع بازی

دانشگر سپاهان را نه نفره کرد

نیمکت عجیب استقلال برای بازی با شمس‌آذر

هوادار جنجالی سپاهان بازداشت شد

متاسفم ولی از اخراج ژاوی پشیمان نیستم

ترکیب شمس‌آذر برابر استقلال با دو تغییر

یحیی با 4 تغییر از شکست تلخ به حذفی رسید

گزارش زنده؛ شمس آذر 0-0 استقلال

11 راز زیبایی پوست کره ای ها

خانم‌های خونه دار اینطوری پس انداز کنن

رئیس جمهور: تهدید می‌کنند مراکز اتمی ما را می‌زنند؛ صدتا از آنها را بزنید هزار تا می‌سازند

گزارش صداوسیما از اقدامات رئیس جمهور در دومین روز سفر به بوشهر

واکنش تند زیدآبادی به اظهارات رسایی درخصوص مذاکره با ترامپ

سردار سلیمانی: انقلاب اسلامی سلطنت موروثی را در ایران ریشه‌کن کرد

فعال اصولگرا: مغزهایی که گفته می‌شود از کشور مهاجرت کردند، دارند توالت می‌شویند

رشد محسوس کنسرت زنان در جشنواره فجر امسال/ بالاخره بانوان هم دیده شدند!

ستاره پسیانی در نمایش «جزیره لؤلؤ» روی صحنه می‌رود