آریا جوان

آخرين مطالب

حزب‌الله لبنان: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند نگاه سیاسی

حزب‌الله لبنان: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / در پی لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت، معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله اعلام کرد وظیفه دولت است که به این موضوع رسیدگی کند.
به گزارش سایت خبری المنار، شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تاکید کرد: ما نمی‌پذیریم که لبنان، کشوری آزاد، مستقل و دارای حاکمیت بر خاک خود، تحت فشار و تهدید به بمباران فرودگاه و سایر تاسیسات حیاتی، تسلیم دیکته‌های اسرائیل و آمریکا شود.
دعموش در خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد: دولت وظیفه دارد به موضوع پروازهای ایرانی به لبنان رسیدگی کند، زیرا این موضوع، قبل از هر چیز، به حاکمیت لبنان و کرامت ملی مربوط می‌شود، همچنین به معنای سلب تصمیم‌گیری از لبنان است. جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت، تصمیمی صهیونیستی-آمریکایی است و دخالتی آشکار در روابط بین‌المللی لبنان است و دری را به روی مجموعه‌ای از خواسته‌ها، شروط و دیکته‌ها باز می‌کند که با پروازهای ایرانی آغاز می‌شود و مشخص نیست به کجا ختم می‌شود، که برخلاف منافع لبنان و مردم لبنان است.
پیشتر، سعید چلندری مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره)، در گفتگویی با اشاره به لغو پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت اظهار کرد: پرواز امروز این شرکت به بیروت برنامه‌ریزی شده بود، اما طرف مقصد مجوز لازم را صادر نکرد.
وی ادامه داد: پس از یک دوره کوتاه توقف، پروازهای ایران به بیروت از سر گرفته شده بود، اما امروز مجدداً با عدم صدور مجوز از سوی کشور مقصد مواجه شدیم.
چلندری افزود: پرواز دیگری از سوی شرکت ماهان برای ساعت 7 صبح فردا به مقصد بیروت برنامه‌ریزی شده، اما تا این لحظه مجوزی برای انجام آن صادر نشده است.
معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در بخشی دیگر از سخنرانی خود تأکید کرد: ما روز یکشنبه برای شرکت در تشییع پیکر «سید حسن نصرالله» این رهبر استثنایی و تاریخی، در صحنه‌ای استثنایی، تاریخی و تمدنی دعوت شده‌ایم.
شیخ دعموش تأکید کرد: این تشییع، همه‌پرسی برای مقاومت نیست و هدف آن بازگرداندن شکوه و عظمت مقاومت نیست. تا زمانی که رژیم اشغالگر وجود دارد، مقاومت نیازی به همه‌پرسی ندارد. مقاومت شکوه و عظمت و حضور مردمی و سیاسی خود را از دست نداده است تا از انبوه جمعیت برای بازگرداندن آن استفاده کند.
وی تصریح کرد: حضور در این مراسم تشییع، پیام وفاداری از سوی مردم وفادار به این رهبر بزرگ جهانی است و تاکیدی است بر اینکه ما بر سر پیمان هستیم، اندیشه، روح، اصول و اهداف او را حمل می‌کنیم و در راه او گام برمی‌داریم. او کسی است که عمر شریف خود را در دفاع از لبنان، حاکمیت و کرامت ملی آن سپری کرد، پیروزی‌ها را محقق کرد، اهداف دشمن را خنثی کرد، آرمان فلسطین و آرمان‌های امت را حمل کرد و در راه قدس به شهادت رسید و شایسته عنوان «سرور شهدای امت» شد.
شیخ دعموش در خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما در حزب‌الله بقای اشغالگر را حتی بر یک وجب از خاک خود نمی‌پذیریم و به مقاومت خود پایبندیم و هرگز نخواهیم پذیرفت که لبنان به دوران ضعف و سستی بازگردد، دورانی که اسرائیل به لبنان، مردم لبنان و حاکمیت لبنان تجاوز می‌کرد، بدون اینکه کسی تکان بخورد.
وی افزود: ما هزاران شهید و مجروح را برای حفظ حاکمیت، سرزمین و کرامت لبنان تقدیم کرده‌ایم و نمی‌پذیریم که کشور و مرزهای ما مورد تعرض قرار گیرد. ما نمرده‌ایم و ضعیف نیستیم و نمی‌پذیریم که کسی ما را تضعیف کند. ما با ایمان، اراده، عزم، شجاعت مقاومت، ارتش و مردم خود قوی هستیم و تا زمانی که اشغالگر وجود دارد، حق داریم در برابر آن مقاومت کنیم و از سرزمین و مرزهای خود با تمام توان دفاع کنیم و هرگز از این حق دست نخواهیم کشید، هرچقدر هم که فداکاری کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل فهرست کامل تغییرات iOS 18.4 را منتشر کرد

اولین بنچمارک آیفون 16e، محدودشدن قدرت تراشه گرافیکی را تأیید می‌کند

تولید انبوه پردازنده Exynos 2500 سامسونگ آغاز شد

جلوه ای از طبیعت

4 گوشه دنیا/ رانندگی در این جاده‌های شگفت‌انگیز، آرزوی خیلی‌هاست

4 گوشه دنیا/ زنی ناخواسته فرزند زوج دیگری را حامله بود

موزه میکروب در آمستردام

برای روزه ی قضا تاکِی مهلت داریم؟

اهمیت قرآن خواندن

گوناگون/ دعا چگونه روح انسان را جلا می‌دهد؟

نبرد نفس‌گیر جوجه تیغی و مار کبری

بزرگ ترها برکت خونه هستن

سلبریتی‌هایی در دام «بازی مرکب»؛ عامل خودکشی چهره‌های مشهور کره چیست؟

حموم که خصوصی ، عمومی نداره!

کارگردان «عنکبوت مقدس» به اذیت و آزار جنسی متهم شد!

پرستو همچین هم از غلام بدش نمیاد

هشدار بزرگ کارتال با کلیدواژه لیست مازاد پرسپولیس

این بدترین یونایتدی است که دیده‌ام

گل سوم تاتنهام به ایپسویچ توسط اسپنس

گل چهارم تاتنهام به ایپسویچ توسط کولوسفسکی

شوت سیامک نعمتی توسط سیدحسین حسینی مهار شد

دوپینگ، دلیل غیبت ستاره برزیلی مقابل ایران!

نوری: اگر پرسپولیس جلو بود وقت کشی می‌کرد!

روز های خوش آبی‌ها بدون سرمربی؛ استقلال دست پر به دربی رسید

سیدحسین حسینی بار دیگر ناجی استقلال شد

خلاصه بازی استقلال 1 - 0 نساجی

ناخن جویدن یک اختلال عادتی است که ریشه آن اضطراب است

دریادار سیاری: برای مقابله با دشمنان باید دستاورد‌های جدیدی داشته باشیم

ظریف با سفیر پاکستان در تهران دیدار کرد

پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت می‌کند

الیاس حضرتی: یکی از مصیبت‌های جامعه ایران گزینش‌هاست

واکنش رئیس صداوسیما به حضور مکرر «سعید جلیلی» در برنامه‌های تلویزیون

اپل اینتلیجنس با به‌روزرسانی visionOS 2.4 به ویژن پرو می‌آید

گله خداوند از بخل انسان

هنر خلق نقاشی های سه بعدی خیره کننده

یک آزمایش ساده و مهم برای فهمیدن تاثیر تبعیض بر رفتار و سلامت

نجوای معنوی با امام زمان (عج) در طواف خانه خدا

حامد عنقا سریال جدید می‌سازد

پریشانی و آشفتگی فرخ

تقدیر از ایرج مهدیان، شهره سلطانی و مهدی یغمایی

کنداکتور شبکه نسیم همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله تغییر کرد

شهرام شکیبا همسرش را سورپرایز کرد!

کارتال در بی‌وینگر ترین حالت ممکن در پرسپولیس

گل اول ایپسویچ به تاتنهام توسط هاتچینسون

گل عارف رستمی به استقلال که به دلیل رد شدن توپ از خط کنار دروازه مردود اعلام شد

مجتبی حسینی: تساوی ناامید کننده‌ای بود

گل اول وستهم به آرسنال توسط بوون

مدیرعامل ذوب‌آهن: داوران کمرمان را شکستند!

کارتال: آمده بودیم که ببریم ولی باد شدید بازی دو تیم را خراب کرد

در آستانه تشییع سید حسن نصرالله جامعه ورزش یاد و خاطره این شهید مقاومت را زنده نگه داشتند