آریا جوان

آخرين مطالب

گلر جنجالی: باید اخراج می‌شدم، عذر می‌خواهم ورزش

گلر جنجالی: باید اخراج می‌شدم، عذر می‌خواهم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /دروازه‌بان شهرداری آستارا درباره اخراج جنجالی‌اش در بازی پر حرف و حدیث هفته بیست و دوم لیگ یک صحبت کرد.
 یکی از عجیب‌ترین بازی‌های تاریخ فوتبال باشگاهی ایران این هفته در مسابقات لیگ یک رقم خورد. دیدار تیم‌های پالایش نفت بندرعباس و شهرداری آستارا در حالی با نتیجه 7 بر یک به پایان رسید که چهار گل پالایش در شرایطی به ثمر رسید که بازیکنان آستارا فقط در زمین راه می‌رفتند. قاسم دهنوی در توجیه این رفتار تیمش می‌گوید به نشانه اعتراض به قضاوت داور در این بازی تصمیم به چنین کاری گرفتند. البته به گفته نزدیکان تیم شهرداری آستارا چون این تیم در طول فصل برای یک بازی در زمین حاضر نشده بود و با حکم انضباطی سه بر صفر بازنده اعلام شده بود، اگر مقابل پالایش نفت اقدام به ترک زمین می‌کرد با سقوط چند پله‌ای در جدول مواجه می‌شد و به همین دلیل تصمیم عوامل تیم این می‌شود در نیمه دوم مقابل پالایش صرفا حضور فیزیکی در زمین داشته باشند.
قبل از همه این‌ها در دقایق پایانی نیمه اول صحنه منجر به گل سوم پالایش نفت با اعتراض شدید بازیکنان شهرداری که معتقد به دو خطای حریف قبل از رسیدن به گل بودند همراه می‌شود. داور در این لحظه به دو بازیکن شهرداری آستارا که یکی از آنها گودرز داودی کاپیتان و دروازه‌بان این تیم است کارت قرمز نشان می‌دهد تا این تیم با دو یار کمتر مجبور به ادامه بازی شود. در این باره اینطور گفته شده که دروازه‌بان آستارا به دلیل کتک زدن داور از او کارت قرمز گرفته اما خودش می‌گوید به هیچ عنوان چنین کاری نکرده و صرفا اعتراضی از سر ناراحتی به داور داشته است. مشروح صحبت‌های او در گفت‌وگو با خبرنگار ما و روایتش از اتفاقات این بازی را در ادامه بخوانید:
* شرایط بازی در ابتدا عادی بود
بازی خیلی خوب شروع شد. پالایش نفت که از نظر مهره و امکانات شرایط بهتری نسبت به ما دارد، بازی را هم بهتر از ما شروع کرد اما در ادامه تصمیمات داوری خیلی عجیب بود. ما امسال در شهرداری آستارا متاسفانه باخت‌های زیادی داشتیم و آن عصبانیتی که پیش آمد اصلا به خاطر باختن نبود. اگر آن اتفاقات فوتبالی بود هیچ اشکالی نداشت. تیم پالایش داشت خیلی خوب فوتبالش را بازی می‌کرد.
شرایط بازی عادی و نرمال بود. ما یک هیچ عقب افتادیم و در دقیقه 22 بازیکن آنها مرتکب خطا شد. داور کارت قرمز را از جیبش بیرون آورد که به او بدهد اما داور چهارم از آن طرف داد زد و خودش را رساند و به همراه کمک داور جلسه مشورتی گذاشتند و در نهایت داور از دادن کارت قرمز منصرف شد. این اولین تصمیم تاثیرگذار بازی بود. در آن لحظه همه نفرات ما به هم ریختند اما من به عنوان کاپیتان تیم بچه‌ها را آرام کردم.

* با تصمیم اشتباه داور، شرایط بدتر شد
در ادامه داور برای حریف پنالتی گرفت و بازی دو بر صفر شد. رفته رفته شرایط ما بهتر شد و یک گل زدیم و بازی را دو بر یک کردیم. بعد از گل واقعا داشتیم عالی بازی می‌کردیم تا اینکه در دقیقه 40 داخل محوطه جریمه حریف پنالتی صد در صد ما را نگرفتند. همان توپ را دفاع پالایش دفع کرد اما توپ به دست بازیکن خودشان برخورد کرد ولی داور همین خطای هند را هم نگرفت و همان توپ روی ضد حمله سمت دروازه ما آمد و بازی سه بر یک شد. دقیقا در همان صحنه که باید پنالتی می‌گرفت و بازی مساوی می‌شد، گل سوم را ما دریافت کردیم و از این اتفاق حسابی عصبانی شدم.
* برای اولین بار در عمرم اینطور عصبانی شدم
من بیش از 10 سال در لیگ برتر و لیگ یک بازی می‌کنم. کارنامه من در همه تیم‌هایی که بودم را بررسی کنید اگر یک مورد سابقه دعوا و درگیری و حاشیه از من پیدا کردید هر چه دوست داشتید بگویید. حتی سابقه درگیری با بازیکن حریف را ندارم چه برسد به دعوای با داور.
بالاخره گاهی اوقات روی بازیکن فشار می‌آید. ما نماینده یک شهر هستیم و جایگاه تیممان اصلا خوب نیست. به هیچ عنوان هم جای اشتباه نداریم. همینطوری خطر سقوط تهدیدمان می‌کند و اینکه باز بخواهند ما را هل هم بدهند که اصلا درست نیست. تازه در نیم فصل دوم کمی تیم ما سر و شکل گرفته و مالک باشگاه هزینه می‌کند تا اوضاع بهتر شود اما این اشتباهات سریالی داور باعث شد از کوره در بروم. سمت داور رفتم و بعد از بحثی که کردیم من را اخراج کرد.
* برخورد غیر عمدی با داور داشتم
به هیچ عنوان داور را کتک نزدم. عصبانی که بودم جلو رفتم و به داور نزدیک شدم. او هم دست بلند کرد که به من بگوید برو عقب‌تر، همزمان من هم داشتم دستم را بالا می‌آوردم و این باعث شد دست‌هایمان به یکدیگر برخورد کند و داور کمی تعادلش را از دست داد و برداشتش این بود که من عمدا این کار را کرده‌ام در حالی که خدا شاهد است دست بالا آوردن من همراه با صحبتم بود و قصد اهانت به داور را نداشتم.
* باید کارت قرمز می‌گرفتم
در اینکه صرف اعتراضم به خاطر تند بودنش مستحق کارت قرمز بود هیچ شکی نیست ولی حرفم اینجاست که چرا باید کار به اینجا کشیده میشد. این را قبول داریم که داور هم مثل بازیکنان برخی روزها روزش نیست اما این برای وقتی است که یک یا دو اشتباه تاثیرگذار رخ بدهد نه اینکه در 30 دقیقه از بازی چند اشتباه موثر رخ بدهد. هیچ برخورد عامدانه‌ای از جانب من صورت نگرفت. من بلافاصله بعد از کارت قرمز به رختکن رفتم و دو دقیقه بعد دیدم یک بازیکن دیگر ما هم اخراج شده و به رختکن آمد.
* از همه عذرخواهی می‌کنم
کارم خیلی اشتباه بود و از همه کسانی که این تصاویر را دیدند معذرتخواهی می‌کنم ولی امیدوارم به ما حق بدهند که به خاطر فشار زیادی که روی تیم است از کوره در برویم. قبول دارم نحوه اعتراض من اشتباه بود و نباید این کار را می‌کردم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460148/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فقط یک نفر هری کین را تهدید می‌کند!

پرسپولیس از عارف ضربه خورد

وقتی لیونل مسی به تماشاگران حاضر در ورزشگاه کانزاس سیتی ثابت می‌کند که در موردش اشتباه می‌کنند!

در چنین روزی؛ پیروزی تیم ملی ایران برابر تایلند در نخستین گام از مقدماتی جام جهانی 1990

ورود طارمی در بین دو نیمه؛ اینتر 0-0 جنوا

5 گلزن فرانسوی برتر تاریخ رئال مادرید؛ با حضور کریم بنزما، زین الدین زیدان و کیلیان امباپه

روماریو: برزیل باید برای نیمار بازی کند تا شانس قهرمانی در جام جهانی 2026 را داشته باشد

هوش مصنوعی Sign انویدیا یادگیری زبان اشاره را آسان‌تر می‌کند

گل مردود حمدان؛ الاتحاد 3-1 الهلال

گل مردود بنزما؛ الاتحاد 3-1 الهلال

خلاصه بازی استون ویلا 2 - چلسی 1

خلاصه بازی والنسیا 0 - اتلتیکومادرید 3

گل چهارم الاتحاد به الهلال توسط کریم بنزما

جهان در یک قدمی ستاره تراکتور

پیام مجازی بختیاری‌زاده بعد از برد استقلال

خطیر: اگر سهرابیان غیرقانونی باشد، اعتراض می‌کنیم

لاریجانی: آمریکا و رژیم صهیونیستی سیاست را با اداره یک املاکی اشتباه گرفتند

ماه آینده از ریمستر عناوین یونان God of War رونمایی خواهد شد

با باتری کاغذی آشنا شوید؛ برای استفاده در هر زمان وهر جایی که فکرش را بکنید

جایگزین گران‌قیمت آیفون SE؛ هرآنچه باید درباره آیفون 16e بدانید

محبوس شدن در آسانسور؛ چرا نباید نگران کمبود اکسیژن باشید؟

4 گوشه دنیا/ این زن 92 ساله تا چند قدمی مرگ رفت

تصاویری از جلوه‌گری زمستان در طالقان

عاقبت شوخی‌های بدون‌فکر تو پمپ بنزین

توصیه‌های دکتر انوشه در بازار تاریخی کاشان!

جنگ وحشیانه مانتیس و عقرب

چهره ها/ قاب خانوادگی سپند امیرسلیمانی در یک رستوران

اجرای دوبله توسط آشا محرابی در برنامه برمودا

بهتره ما با هم دیده نشیم

آشا محرابی از همبازی بودن با امین حیایی گفت

اولین ویدئو از سریال‌های رمضان و نوروز تلویزیون

بازیگر زن تلویزیون: ویروس زامبی در راه است!

کارتال برای پرسپولیس کاپیتان می‌سازد!

هت‌تریک کامل شد؛ دورتموند 4-0 یونیون برلین

فرصت‌سوزی پالمر؛ استون ویلا 1-1 چلسی

پوکر تماشایی سرهو؛ دورتموند 5-0 یونیون برلین

گل ششم دورتموند به یونیون برلین در دقیقه 89 توسط بایر

اشتباه عجیب یورگنسن؛ استون ویلا 2-1 چلسی

گل سوم الاتحاد به الهلال توسط استیون برگوین در دقیقه 51

خروج بی دردسر کنعانی از محل واقعه!

کارشناسی داوری آلومینیوم - پرسپولیس با علی میرزابیگی

خلاصه بازی تورینو 2 - آث میلان 1

بررسی همه احتمالات پرونده استقلال و سهرابیان

نحوه صحیح واکنش والدین به رفتارهای عجیب و غریب کودکان

مادرشوهرم با بخشیدن بیگانه است

دریادار ایرانی: همزمان 5 ناوگروه عملیاتی و آموزشی را به دریاها اعزام کرده‌ایم

چشم‌های بینایی که امنیت‌‌‌آفرین است

کدام مقامات بلندپایه ایران در مراسم شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حضور خواهند داشت؟

دی‌جی خالد درون جی‌تی‌ای 6 برای خودش کانال رادیویی خواهد داشت

کلاهبرداری با وعده گوشی رایگان، کاربران اپراتور معروف را هدف گرفته است