آریا جوان

آخرين مطالب

تقدیر از ایرج مهدیان، شهره سلطانی و مهدی یغمایی اجتماعی فرهنگی

تقدیر از ایرج مهدیان، شهره سلطانی و مهدی یغمایی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / در جشن نوزدهمین سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، مدال سال به شهره سلطانی و مهدی یغمایی اهدا و از ایرج مهدیان تجلیل شد.
جشن نوزدهمین سالگرد تاسیس این موسسه، عصر جمعه سوم اسفند 1403 با حضور چهره‌های فرهنگی، هنری و علاقه‌مندان در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. هنرمندان شرکت‌کننده در بخش‌های شعر و ترانه اثارشان را اجرا کردند.
بخشی از این برنامه به تجلیل از ایرج مهدیان اختصاص داشت، که فرهنگ جولایی در این بخش گفت: بیش از 50 سال است که کار تهیه‌کنندگی می‌کنم؛ کارهای کوچه بازاری جزو کارهای ممنوعه در رادیو و تلویزیون بود ولی گاهی ما در برنامه راه شب پخش می‌کردیم، یک بارش مسئله نبود ولی بار دوم حتما تذکر می‌گرفتیم ولی به پخش کردنش می‌ارزید که من همیشه معترض بودم، به هر صورت این خواننده‌ها هم بین مردم جایگاهی داشتند و نمی‌شد بی‌توجه بود. آقای مهدیانی از کسانی بود که کارش را من دوست داشتم و آن زمان که صفحه بود، من اکثر صفحه‌هایش را گوش می‌کردم و لذت می‌بردم. یعنی هر موسیقی جایگاهی دارد که موسیقی‌های این دوستان هنرمند هم در جایگاه خودش بسیار لازم و لذت‌بخش بود.
سپس سیدجواد هاشمی گفت: من پدرم رسول فرید، آهنگساز بود. ما واقعا با ایرج مهدیان زندگی کردیم و چقدر کیف کردیم. درود بر شما، هرچه به افتخار شما دست بزنیم کم است.



در ادامه بیژن شکرریز بیان کرد: من دانشجوی سینما بودم و قرار بود یک پایان‌نامه تصویری داشته باشم و پیشنهاد من لاله‌زار شد. با زنده‌یاد دکتر فرخ غفاری در تلویزیون، مطرح کردم که من می‌خواهم لاله‌زار بروم، فرخ غفاری این اجازه را به من داد و همیشه مدیونش هستم. روزی که رفتیم لاله‌زار صداهایی شنیدم که همچنان در گوش من است؛ جواد یساری، عباس قادری، مهدیان و... من آن فیلم را ساختم و استاد مهرتاش این اجازه را از آقای نثر و آقای اسدزاده گرفتند که من با دوربین وارد تئاترهای لاله‌زار شوم. من، نسل من و یا نسلی که از من مسن‌تر هستند، با این صداها رشد کرد و بزرگ شد.
وی ادامه داد: من همیشه عزیزی داشتم به نام فرهاد؛ فرهادی که خیلی زود از میان ما رفت ولی غیر از او، من صداهایی را هنوز هم گوش می‌دهم مانند ایرج مهدیان. مردم دوستشان داشتند و عاشقشان بودند. راننده کامیونی که از تهران تا بندرعباس می‌رفت با صدای این‌ها می‌رفت. راننده اتوبوس شبی که از تهران تا مشهد می‌رفت با صدی این‌ها می‌رفت.
او اضافه کرد: یک محقق آلمانی با من به ایران آمده بود و من این صداها را پخش می‌کردم و دلیلش را می‌گفتم. او می‌گفت که این‌ها چه کسی هستند؟ و من همین را گفتم که آن‌ها مردم را دوست دارند و مردم هم آن‌ها را. 
در ادامه علی فخار با تشکر از سجاد عزیزی آرام گفت: الان 75 سالم است. من 17 سالم بود که وارد لاله‌زار شدم. من از خدا می‌خواهم از عمر من بکاهد و به عمر ایرج مهدیان بیافزاید. چون از گذشته‌های دور، جواد یساری، عباس قادری و ایرج مهدیان مانده‌اند. ایرج مهدیان عزیز وقتی وارد عرصه هنر شد، تم، صدا، حال و هوا، چهارچوب و قالب خاصی داشت و نمی‌شد با هیچ‌کس مقایسه‌اش کرد. 
سپس ایرج مهدیان روی صحنه آمد و در سخنانی گفت: یک دنیا سپاسگزار. من سنم زیاد نیست و فقط 60 سال است که دارم می‌خوانم. خواننده‌هایی که در این سبک می‌خوانند، به نوعی ملی هستند. آن زمان‌ها تفاوت می‌گذاشتند تا این هنرمندان را از هم سوا کنند اما همه برای مردم می‌خواندند.
سپس با اهدای تندیس و لوح به پاس وطن‌دوستی و فعالیت‌های هنری ماندگار از ایرج مهدیان تقدیر و تجلیل شد.

آریا جوان

آریا جوان


بیژن شکرریز در ادامه از تلاش‌های سجاد عزیزی‌آرام و همکارانش در سال‌های فعالیت کانون ادبی زمستان تقدیر کرد.
در ادامه این مراسم مدال افتخار کانون زمستان به شهره سلطانی به خاطر چهار دهه فعالیت در عرصه سینما و تئاتر توسط ایرج راد و اصغر همت اهدا شد.
همچنین یک پیام ویدیویی از گوهر خیراندیش برای شهره سلطانی در این بخش پخش شد. خیراندیش با تقدیر از حمایت‌های شهره سلطانی از تئاتر، از جای خالی این بازیگر در سینما گفت.
ایرج راد نیز بیان کرد: سلطانی را از دوره نوجوانی‌اش می‌شناسم. در اداره تئاتر و خارج از آن کار می‌کرد، او همواره کار می‌کرد و هیچ‌وقت وقفه‌ای در کارش ایجاد نکرد و خواندن برای خانم‌ها را هم در دستور کار قرار داده است. او و همسرش با هم در تئاتر فعال هستند و امیدوارم پابرجا و سلامت باشند.
اصغر همت نیز توضیح داد: شهره یک وابسته به تئاتر بوده و هست. در دو سکانس از مریم مروان ابن حکم بود اما نماند و خوشحالم که از او تقدیر می‌کنیم.
شهره سلطانی گفت: من نمی‌دانم باید متاسف باشم یا خوشحال و شاید جای دیگر قدر بچه‌های نمایش را کمتر بدانند اما در این جمع همه چیز متفاوت است. گوهر عزیز گفت من در سینما کمتر هستم. این را از ته دل می‌گویم و از سر تاسف؛ همیشه نبودن و کم بودن دلیل بر نتوانستن نیست؛ گاه دلیل بر وجدان بیدار و شرافت کاری است. همیشه سعی کردم به عنوان یک زن با تمام توانایی‌هایم استوار باقی بمانم و بازهم تلاش می‌کنم ادامه دهم.
در بخش دیگری از این مراسم مدال افتخار کانون زمستان به مهدی یغمایی به خاطر یک عمر فعالیت هنری اهدا شد و در ادامه پیام ویدیویی او پخش شد.
یغمایی در این پیام اظهار کرد: به دلیل کنسرت نتوانستم خدمت شما برسم. این مدال برای من خیلی ارزشمند است و امیدوارم بهترین‌ها برای کانون زمستان رخ دهد و امیدوارم این کانون منشا خیر و فرهنگ باشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460482/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تراشه کوانتومی مایکروسافت Majorana 1 چیست و چه اهمیتی دارد؟

تقویم تاریخ/ روز مهندس

حضور سیاه گوش‌ها در ارتفاعات تاترا

یخ‌نوردی یک فرد دارای معلولیت با در آبشار یخی آبنیک

گله‌های یک مستندساز پس از اکران فیلمش

آشا محرابی و آرزوی غارنشینی!

ابراهیم حاتمی‌کیا : ‌می‌توان مخاطب را با ذائقه‌های تازه به سینما آورد

کامران نجف زاده از علت انتخاب اسم «برمودا» می گوید

فلورنتینو پرز به سیم آخر زد!

آخرین وضعیت سعید صادقی برای حضور در دربی

فرشاد راه افتاد اما بازی استقلال را از دست داد

فلیک: خود بازیکنان هم از عملکرد امشب ناراضی‌اند!

سیتی - لیورپول؛ سوت پایان یک رقابت تاریخی!

سرمربی تیم ووشو: اظهارات طهماسبی کذب است و شکایت کردم

خشم هواداران الهلال پس از شکست در ال‌کلاسیکو

جدال بلندقامتان ایران با قزاقستان در هوای منفی 14 درجه

ناصری: تاج شرایط حضور تیم‌های ایرانی را در جام باشگاه‌ها فراهم کند

5 راهکار برای جذب فرصت‌های مثبت

خلاقیت در بستن موهای دخترانه!

انتقاد تند روزنامه همشهری از وزیر دولت پزشکیان

عراقچی برای شرکت در مراسم شهید نصرالله راهی بیروت شد

ربات پله نورد چینی رکورد گینس را شکست

اینترنت 5G به ایستگاه پایانی رسید

تفال/ یاری اندرکس نمی بینم یاران را چه شد

فال روزانه یکشنبه 5 اسفند 1403

خرس طلایی برلین به «رویاها» رسید

کنایه روس ها به سطح پایین کشتی آزاد باشگاه‌های جهان

موراتا دربی استانبول را از دست داد

تلاش تراکتور برای رساندن دو ستاره به بازی بزرگ

حریف عربستانی استقلال، ترسناک در خارج از خانه

شانس بزرگ استقلال و سیدحسین؛ یامگا غایب!

هواداران الهلال دیگر ژسوس را نمی‌خواهند!

تعویق دربی به سود کدام تیم است؟

گلزن سپاهان در اوج از کار افتاد!

عراقچی خبر داد: تعامل ایران با اروپا برای رفع تحریم‌ها

قالیباف عازم بیروت شد

تذکر معنادار جمهوری اسلامی

گلکسی زد فولد 7 به قلم S Pen جدید برای تجربه نوشتاری بهتر مجهز خواهد شد

فال حافظ یکشنبه 5 اسفند 1403

با همسر کنترل‌گر چگونه رفتار کنم؟

خلاصه بازی اینتر 1 - جنوا 0

اعلام برندگان جشنواره فیلم برلین 2025/ خرس طلایی برلین به «رویاها» رسید

گل اول اینتر به جنوا توسط مارتینز

گل اول بارسلونا به لاس پالماس توسط اولمو

مصدومیت طارمی از ناحیه سر پس از تلاش ناموفق برای زدن قیچی برگردان

فرصت خوب طارمی؛ اینتر 1-0 جنوا

موقعیت طارمی در شرایط آفساید؛ اینتر 1-0 جنوا

پیروزی اینتر در شب فرصت‌سوزی طارمی

تحقیر الهلال با کامبک تماشایی الاتحاد

گل دوم بارسلونا به لاس‌ پالماس توسط تورس