آریا جوان

آخرين مطالب

سرنوشت این بازی را هم یک مازندرانی تعیین کرد! ورزش

سرنوشت این بازی را هم یک مازندرانی تعیین کرد!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /رئیس هیئت فوتبال استان مازندران یکی از میهمان‌های ویژه بازی روز گذشته استقلال مقابل نساجی در ورزشگاه آزادی بود.
رحیم درزی خلردی، رئیس هیئت فوتبال استان مازندران که در تهران به سر می‌برد، روز گذشته از نزدیک تلاش شاگردان ساوو میلوشویچ را در کنار مالکین و مدیریت باشگاه نساجی تماشا کرد. خلردی به ورزش سه می‌گوید: نساجی بازی بسیار خوبی انجام داد و به نظر من حداقل شایسته کسب یک امتیاز بود و اگر پنالتی بازیکن این تیم وارد دروازه آقای حسینی می‌شد، به نظرم می‌توانستند حتی برنده این بازی باشند اما دروازه‌بان استقلال واکنش فوق‌العاده‌ای از خودش نشان داد و پیروزی را از نساجی گرفت.
خلردی که جهت برخی امور مربوط به انتخابات فدراسیون فوتبال در تهران به سر می‌برد، درباره تحرکات پشت پرده نامزدها برای جلب رای مجمع در انتخابات فدراسیون گفت: به هر حال با توجه به در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال که به نوعی جهت‌گیری فوتبال ایران در 4 سال آینده را مشخص می‌کند، افرادی که در زمان انتخابات برای حضور در پست‌های مختلف ثبت نام کرده‌اند، در حال حاضر مشغول فعالیت هستند و با در نظر گرفتن جمیع جهات فکر می‌کنم انتخابات بسیار گرمی را پیش رو داشته باشیم و امیدوارم نتیجه آن به سود فوتبال ایران باشد.
رئیس هیئت فوتبال مازندران می‌گوید: انگیزه شخصی من برای حضور در فرایند ثبت نام، کمک به فوتبال این خطه بوده که در حال حاضر اکثریت را در میان استان‌هایی دارد که به تولید بازیکن مشغول هستند. همین دیروز از زبان یکی از اسطوره‌های فوتبال ایران می‌شنیدم که ایشان داشتند از موفقیت بازیکنان مازندرانی در دوره جدید فوتبال ایرلن صحبت می‌کردند که حرف درستی است واتفافا همین دیروز رامین رضاییان به عنوان بازیکن مازنی سرنوشت بازی را با سانتر خوبش تعیین کرد. باتوجه به شرایط و اقلیم و علاقه مردم ورزش دوست استان، فکر می‌کنم مازندران باید جایگاهی در بالاترین رده مدیریتی فوتبال ایران داشته باشد البته نه برای اغراض شخصی بلکه برای رشد فوتبال که تاثیر زیادی در فوتبال کشور دارد. 
خلردی در ادامه گفت: همانطور که گفتم مازندران تغذیه‌کننده اصلی لیگ فوتبال ایران و همچنین تیم‌های مختلف ملی است و فکر می‌کنم توسعه فوتبال در استان مازندران، نتایج قابل توجه و سریع و ملموس در فوتبال ایران داشته باشد. اگرچه همه جای ایران سرای من است و قدم همه بازیکنان باکیفیت ایرانی در هر تیمی در شهری روی چشم ماست و جوان‌ها و این بچه‌ها آینده‌ساز این رشته ورزشی خواهند بود.
او در پایان ابراز امیدواری کرد نساجی با کسب نتایج خوب در بازی‌های پیش رو جایگاه خود در جدول را بهبود بخشد: با حضور آقای حدادیان و خطیر و آقای میلوشوویچ که مربی بسیار خوبی هستند، بستر برای پرواز نساجی مهیاست. اگرچه این تیم امتیازات کافی را جمع نکرده اما من فکر می‌کنم همه چیز برای موفقیت ایده‌آل است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460719/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلکسی S24 Ultra جیب شلوارتان را پاره می‌کند

سرقت گوشی‌های اپل در آمریکا بدون توجه به حضور پلیس!

از سیّد به سیّد

توقف در قیامت!

ویدئویی تامل برانگیز از کادر درمانی آلمان بدون مهاجرین

رایزنی سفیر ترکیه و کتابخانه مجلس شورای اسلامی

مراسم یابودی برای «حکیم نقد ایران»

چهره ها/ استوری مازیار لرستانی برای اسدالله یکتا و بهروز وثوقی

میرسعید مولویان واقعی کیست؟

به جای حمله به سریال تاسیان از تینا پاکروان قدردانی کنید

حرف های بازیگر سریال «هری پاتر» باعث ناراحتی طرفداران شد!

عبدی: آنهایی که به ما پشت پا زدند را نمی‌بخشم

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل العروبه

موشک کاپیتان به سمت دروازه؛ گل اول رئال به خیرونا توسط مودریچ

پایان لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

قهرمانی شاهی و روغنی در رقابت‌های یک‌هزار امتیازی پدل

داور دربی انتخاب شد

خرید سپاهان بوی گل می‌دهد!

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی، استقلال و سپاهان شاید در فینال

گل اول لیورپول به منچسترسیتی توسط صلاح

عیار دوستان شما چقدر است؟

مروری بر مجموعه کارهایی که زمان را پر اهمیت می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور: شجاعت سید حسن نصرالله من را شگفت‌زده می‌کرد

ادامه واکنش‌ها به ادعای هدیه گرفتن نمایندگان برای انصراف از استیضاح وزیر اقتصاد

وزیر خزانه داری آمریکا: همه گزینه‌ها روی میز است

اپل در حال آماده‌سازی ادغام گوگل Gemini با هوش مصنوعی Apple Intelligence

ایلان ماسک ایمیلی عجیب برای کارمندان فدرال آمریکا ارسال کرد

مرد باید اینطوری بره خونه....

استوری/ ماندن ما در این زندگی...

مصلای امام خمینی میزبان سی‌وششمین نمایشگاه کتاب است

پاسخ تند تهیه کننده «خدای جنگ» به اظهارت رضا درستکار

جای فیلم «صددام» در جشنواره فجر نبود!

شروع فیلمبرداری «مرگ رابین هود» با بازی هیو جکمن

خاطرات تکان‌دهنده پزشک هالیوود از کالبدشکافی «مرلین مونرو»

چهره ها/ بیلیاردبازی مه‌لقا باقری همراه با یک جمله کنایه‌آمیز

گزارشی از 15 فیلم ارگانی جشنواره فجر چهل و سوم

پایان انتظار؛ بازگشت آلابا به ترکیب اصلی رئال

پیدا شدن کوهنوردان مفقودی در اشترانکوه پس از 3 روز بی خبری

توضیح سرپرست کمیته داوران درباره گل مردود تراکتور مقابل خیبر

ترکیب رسمی منچسترسیتی - لیورپول

بقائی: شهیدان نصرالله وصفی‌الدین نماد مقاومت شرافتمندانه علیه اشغال و تجاوزند

تاکید مشاور رئیس‌جمهور بر وفاق؛ نورالدین آهی: دولت به استفاده از ظرفیت‌ اهل سنت پایبند است

اجرای عملیات «تاخت آبی خاکی» و «بیچینگ» در رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش

آشنا عزادار شد/ پیام تسلیت حسن روحانی

معبد کایلاسا کجاست؟ با شگفت انگیزترین معبد هند آشنا شوید

برای خرید بهترین مراکز خرید مالدیو را انتخاب کنید

ایران، تنها کشوری که در آن اینستاگرام محبوبترین شبکه اجتماعی است

انویدیا پلتفرم هوش مصنوعی Signs را معرفی کرد؛ راهی آسان‌تر برای یادگیری زبان اشاره

گوگل قوانین اتحادیه اروپا را نقض کرد

حال و هوای خیابان های بیروت