آریا جوان

آخرين مطالب

دلایل ژسوس درست مثل اسماعیل کارتال! ورزش

دلایل ژسوس درست مثل اسماعیل کارتال!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /ژسوس پس از شکست سنگین الهلال برابر الاتحاد و ایجاد فاصله 7 امتیازی تا صدر می‌گوید که تیمش همچنان شانس قهرمانی دارد.
 شکست سنگین الهلال مقابل الاتحاد در کلاسیکوی لیگ روشن عربستان، موجی از انتقادات را متوجه ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغالی این تیم کرد. او پس از باخت 4-1، برتری حریف را پذیرفت و فشردگی مسابقات را عامل افت تیمش دانست، اما این توضیحات برای هواداران خشمگین الهلال کافی نبود. فاصله 7 امتیازی با صدر جدول باعث شده بسیاری از طرفداران آبی‌های ریاض علیه ژسوس موضع بگیرند و حتی خواستار پایان همکاری با او شوند. حالا این شکست می‌تواند نقطه عطفی در آینده نیمکت الهلال باشد.
الهلال که در لیگ نخبگان حریف پرسپولیس بود و شکست سنگین چهار بر یک را به سرخ‌ها تحمیل کرد، حالا در لیگ روشن با چنین نتیجه‌ای شکست خورده است. نکته جالب اینکه ژسوس که همانند اسماعیل کارتال تجربه سرمربیگری فنرباغچه را دارد، مثل سرمربی پرسپولیس خستگی تیجش و فشردگی مسابقات را عامل کسب نتیجه نامطلوب تیمش دانست. کارتال نیز روز گذشته بعدراز بلزی آلومینیوم از خستگی تیمش بابت بازی‌های فشرده صحبت کرده بود.
ژسوس در نشست خبری پس از بازی گفت: «بازی در سطح بالایی برگزار شد و به همه برای این جو فوق‌العاده تبریک می‌گویم. این دوازدهمین باری بود که برابر الاتحاد قرار گرفتم و اولین شکست را تجربه کردم.»
سرمربی الهلال ضمن اشاره به فشردگی بازی‌های تیمش، خستگی بازیکنان را یکی از عوامل این شکست دانست: «الاتحاد در مقایسه با ما شرایط راحت‌تری دارد، زیرا در لیگ قهرمانان آسیا حضور ندارد و فرصت استراحت بیشتری داشته است. ما هر سه روز یک‌بار بازی می‌کنیم و مدام در حال سفر و جابه‌جایی هستیم که این مسئله فشار زیادی به بازیکنان وارد کرده است.»
او همچنین ضعف تیمش را پذیرفت و گفت: «کاملاً موافقم که امروز در دفاع و حمله خوب نبودیم. همان‌طور که روزهای خوب داریم، چنین روزهایی هم طبیعی است.»

با این حال، ژسوس تأکید کرد که الهلال همچنان در کورس قهرمانی است و گفت: «هنوز 39 امتیاز برای ما در لیگ باقی مانده و همچنان برای قهرمانی می‌جنگیم. فراموش نکنید که تاکنون هیچ تیمی در این فصل جامی نبرده، جز الهلال که قهرمان سوپرکاپ شد.»
او در نهایت از بازیکنانش حمایت کرد و گفت: «ما به خاطر یک بازی، توانایی بازیکنانمان را زیر سوال نخواهیم برد.»
با این شکست، الهلال که در رده دوم جدول قرار دارد، فاصله خود را با الاتحاد صدرنشین به 7 امتیاز افزایش داد. این نتیجه باعث شد که بسیاری از هواداران الهلال به شدت از ژسوس انتقاد کنند و حتی برخی از آن‌ها خواهان قطع همکاری با این سرمربی پرتغالی شدند. حالا فشار روی ژسوس افزایش یافته و باید دید که مدیریت باشگاه چه تصمیمی درباره آینده او خواهد گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل دسترسی برخی دستگاه‌های قدیمی به بتای iOS 18.4 و watchOS 11.4 را ناممکن کرد

هواوی بی‌سروصدا گوشی جدیدی با نمایشگر اولد و دوربین 108 مگاپیکسلی رونمایی کرد

OpenAI دست هوش مصنوعی ایلان ماسک را رو کرد

قطعه‌ای از مناجات شعبانیه

شاعری که زیر بار پیشنهاد حکومت پهلوی نرفت

علت انتخاب فریبا نادری برای سیمرغ نقش اول زن جشنواره چه بود؟

تدارک ویژه رادیو برای نوروز و ماه مبارک رمضان 1404

جشنواره تجسمی فجر را در 3 دقیقه ببینید

سالی که 10 سینما در تهران به دلایل اخلاقی پلمب شدند!

دوراهی جذاب انتخاب بهترین ها با «بهنام تشکر»

خط و نشان آزمون برای قایدی؛ می‌گیرمت!

توضیح پپ درباره ترکیب عجیب منچسترسیتی

ترس دوباره ویولا؛ مهاجم فیورنتینا بیهوش شد!

مهارت در مقابل قدرت؛ نیکو پاز در مقابل مک‌ تامینی

ستارگان لیگ برتر و اشتباهات باورنکردنی

فردیناند در سانتیاگو برنابئو: دلم برای بازی در اینجا تنگ شده است

خوسانوف پاشنه آشیل سیتی؛ بدترین خرید پپ

نسخه میکس شده دیاباته و قایدی، ناجی مجیدی

حاج‌صفی امشب صدرنشینی می‌خواهد

گل جونز به سیتی آفساید اعلام شد

با وسایل دور ریختنی این جاگلدونی زیبا رو بسازید

عراقچی بیروت را به مقصد ژنو ترک کرد

جلیلی: نمایش مراسم تبادل اسرا، یک عملیات طوفان الاقصی دیگر است

پزشکیان: حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد

ظریف: شهید نصرالله با برنامه و دقت منافع مردم لبنان و جهان عرب را دنبال می‌کرد

قرائت متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع سید حسن نصرالله

قالیباف: تمامیت ارضی و آرامش فعلی در لبنان از ثمرات مقاومت است

بیژن عبدالکریمی: از دست صادق زیباکلام فراری هستم

ادعای نتانیاهو: اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

ظریف: حمایت سید حسن نصرالله از برجام معروف شد

صحبت‌های اعضای هیات ایرانی قبل از سفر به بیروت

واکنش علی عباسی به اتهام آزار جنسی: اشتباه کردم، عذرخواهی می‌کنم

گلکسی S24 Ultra جیب شلوارتان را پاره می‌کند

سرقت گوشی‌های اپل در آمریکا بدون توجه به حضور پلیس!

از سیّد به سیّد

توقف در قیامت!

ویدئویی تامل برانگیز از کادر درمانی آلمان بدون مهاجرین

رایزنی سفیر ترکیه و کتابخانه مجلس شورای اسلامی

مراسم یابودی برای «حکیم نقد ایران»

چهره ها/ استوری مازیار لرستانی برای اسدالله یکتا و بهروز وثوقی

میرسعید مولویان واقعی کیست؟

به جای حمله به سریال تاسیان از تینا پاکروان قدردانی کنید

حرف های بازیگر سریال «هری پاتر» باعث ناراحتی طرفداران شد!

عبدی: آنهایی که به ما پشت پا زدند را نمی‌بخشم

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل العروبه

موشک کاپیتان به سمت دروازه؛ گل اول رئال به خیرونا توسط مودریچ

پایان لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

قهرمانی شاهی و روغنی در رقابت‌های یک‌هزار امتیازی پدل

داور دربی انتخاب شد

خرید سپاهان بوی گل می‌دهد!