آریا جوان

آخرين مطالب

چفرین: پیشنهاد عربستان به وینیسیوس را باور نمی‌کنم نگاه سیاسی

چفرین: پیشنهاد عربستان به وینیسیوس را باور نمی‌کنم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /رئیس یوفا معتقد است شایعات در مورد رقم یک میلیارد یورویی برای وینیسیوس احتمالا بی اساس هستند.
 الکساندر چفرین در گفت‌وگو با رسانه "Delo" درباره وضعیت کنونی دنیای فوتبال سخن گفت.
از رئیس اسلوونیایی یوفا درباره احتمال انتقال وینیسیوس به عربستان سعودی و پیشنهاد یک میلیاردی که برای او در نظر گرفته‌اند سؤال شد: «من این موضوع را به همان اندازه جدی می‌گیرم که شایعه برگزاری لیگ قهرمانان در خارج از اروپا را. نمی‌دانم این خبر صحت دارد یا نه، اما این رقم عظیمی است که هیچ توجیه اقتصادی ندارد. این تصمیم سعودی‌هاست، البته اگر صحت داشته باشد.»
همچنین از چفرین درباره توپ طلا و این که رودری این جایزه را به جای وینیسیوس به دست آورد پرسیده شد: «البته که او شایسته‌اش بود. رودری روح تیم ملی اسپانیا بود که یورو 2024 را فتح کرد و همچنین منچسترسیتی که در سال‌های اخیر تقریباً همه چیز را برده است. او کمتر از مهاجمان گل می‌زند و به همین دلیل شاید برای عموم مردم کمتر دیده شود، اما کارشناسان ارزش او را درک می‌کنند. در نهایت، حدود 100 روزنامه‌نگار رأی دادند و این عدد قابل‌توجهی است. با این حال، رودری انسانی بافرهنگ، متواضع و دوست‌داشتنی است که این هم کم اهمیت نیست. من همان روز مراسم فهمیدم که او برنده توپ طلا خواهد شد، چون عمداً این موضوع را مخفی نگه داشته بودند. هیچ‌کس دیگری در یوفا هم از این موضوع خبر نداشت.» 
لیگ قهرمانان جدید
رئیس یوفا همچنین درباره تغییر فرمت لیگ قهرمانان اظهارنظر کرد: «فقط بازخوردهای مثبت شنیده‌ام. در ابتدا توجهات روی منتقدان همیشگی بود که با هر تغییری سر و صدا می‌کنند. تخمین می‌زنم که 99 درصد مردم حالا از لیگ قهرمانان جدید راضی باشند. این رقابت حالا غیرقابل‌پیش‌بینی‌تر از قبل شده و تا لحظه آخر کسی نمی‌دانست چه تیمی صعود می‌کند. این یک موفقیت بزرگ است و آمار تماشاگران فوق‌العاده است. هر سه رقابت، از جمله لیگ اروپا و لیگ کنفرانس، موفق بوده‌اند. اسپانسرها از این که تیم‌های کوچک‌تر هم شانس حضور پیدا کرده‌اند خوشحالند. حالا همه می‌خواهند مشارکت کنند و حتی بیشتر در رقابت‌های یوفا سرمایه‌گذاری کنند، و این شامل شبکه‌های تلویزیونی و دیگر پخش‌کننده‌هایی که حقوق پخش بازی‌ها را به دست آورده‌اند نیز می‌شود.»

با این حال، چند باشگاه بزرگ برای عبور از مرحله گروهی هم با مشکلاتی مواجه شدند: «من در بازی پاری‌سن‌ژرمن و منچسترسیتی حضور داشتم. وقتی نتیجه 0-2 بود، دوستم ناصر الخلیفی به من گفت که نمی‌داند به خاطر استرس زیادی که تحمل می‌کند، آیا در فوتبال باقی خواهد ماند یا نه. بعد از نتیجه نهایی 4-2، دوست دیگرم، خلدون بن مبارک، رئیس منچسترسیتی، حالش خیلی بد به نظر می‌رسید و من واقعاً برایش ناراحت شدم. فوتبال آسان نیست؛ می‌توانی همه چیز را درست انجام دهی و با این حال همه چیز طور دیگری پیش برود. اما چیزی که من را خوشحال می‌کند این است که حتی کسانی که دیده‌ام از شدت فشار می‌لرزیدند، از فرمت جدید لیگ قهرمانان هیجان‌زده هستند.»

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1460834/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

OpenAI می‌خواهد در برابر تلاش‌های آتی ایلان ماسک برای خرید شرکت ایمن شود

اینتل از آماده شدن فرایند ساخت 18A برای تراشه‌های جدید خبر داد

شایعه طراحی جدید دوربین آیفون 17 پرو: الهام‌گرفته از پیکسل اما با امضای اپل

«لبیک یا حسین یعنی در معرکه» با نوای میثم مطیعی

ملعون است کسی که خیرخواه برادرش نباشد

استوری/ گاهی دل از غم مالامال می شود...

نماهنگ «آغاز نصرالله» با نوای سیدرضا نریمانی

شعر زیبای ملاصدرا درباره شهادت

برنامه‌های تحول‌آفرین بیمه دی در بیستمین سالگرد تاسیس اعلام شد

اختلافات خانوادگی اوزجان دنیز به دادگاه کشیده شد

کارشناس صداوسیما به بهروز وثوقی حمله کرد

چهره ها/ تیپ خاص فاطمه معتمد آریا و پرستو گلستانی در دهه 60

چهره ها/ عکسی از شبنم قلی‌خانی با بازیگر محبوب چند نسل در دبی

فراستی از پشت‌پرده توقیف «تاسیان» گفت/ ممیزی نمی گذارد یک سریال آبرومند بیاید!

چهره ها/ فتوشات هایی از خانم بازیگر که حالا بوکسور است

محمود گبرلو: علت تخریب هماهنگ با تهمت و افترا به «تاسیان» چیست!؟

مهران مدیری با این حرکت به خودش تیر خلاص زد!

چهره ها/ عکس شیک بهرنگ علوی در سفر لندن

چهره ها/ واکنش پانته آ پناهی‌ها به خبر توقیف سریال تاسیان

چهره ها/ شلوار عجیب پردیس احمدیه در هندوستان

پخش سریال «تاسیان» متوقف شد

خلاصه بازی منچسترسیتی 0 - لیورپول 2

گل دوم بایرن به فرانکفورت توسط ایتو؛ بایرن مونیخ 2-0 فرانکفورت

گل سوم بایرن به فرانکفورت توسط موسیالا؛ بایرن مونیخ 3-0 فرانکفورت

گل چهارم بایرن به فرانکفورت توسط گنبری؛ بایرن مونیخ 4-0 فرانکفورت

درخشش ستاره ژاپنی؛ دیویس در لیست فروش قرار گرفت!

یک قدمی قهرمانی آسیا با نقش احمد نور

هیجان آلابا از بازگشت به ترکیب رئال؛ آماده‌ی آماده‌ام

رامین: این تندیس برای هواداران و بازیکنان باغیرت استقلال!

لوکمن جواب گاسپرینی را در زمین داد!

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

گردابی که باعث ایجاد احساس ایستادن زمان می‌شود

معاون راهبردی رئیس‌جمهور: حزب الله لبنان توانمندی بسیار خوبی در بسیج و افکار عمومی دارد

رییس‌جمهور در مراسم بزرگداشت شهید نصرالله حضور یافت

دیدار روسای مجالس ایران و لبنان

وزیر دفاع: قدرت جمهوری اسلامی این گونه نیست که با یک حمله تکان بخورد و ضعیف شود

ظریف: شهید نصرالله تلاش داشت که وحدت میان شیعه و سنی را حفظ کند

توئیت عبری جدید رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفیّ الدّین

بیژن عبدالکریمی: امروز در جامعه دوقطبی کشور چاره‌ای جز گفتگو نداریم

اپل دسترسی برخی دستگاه‌های قدیمی به بتای iOS 18.4 و watchOS 11.4 را ناممکن کرد

هواوی بی‌سروصدا گوشی جدیدی با نمایشگر اولد و دوربین 108 مگاپیکسلی رونمایی کرد

OpenAI دست هوش مصنوعی ایلان ماسک را رو کرد

قطعه‌ای از مناجات شعبانیه

شاعری که زیر بار پیشنهاد حکومت پهلوی نرفت

علت انتخاب فریبا نادری برای سیمرغ نقش اول زن جشنواره چه بود؟

تدارک ویژه رادیو برای نوروز و ماه مبارک رمضان 1404

جشنواره تجسمی فجر را در 3 دقیقه ببینید

سالی که 10 سینما در تهران به دلایل اخلاقی پلمب شدند!

دوراهی جذاب انتخاب بهترین ها با «بهنام تشکر»

خط و نشان آزمون برای قایدی؛ می‌گیرمت!