آریا جوان

آخرين مطالب

سود لالیگا از بزرگترین اشتباه گواردیولا نگاه سیاسی

سود لالیگا از بزرگترین اشتباه گواردیولا
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /پس از سال‌ها شاهد یک رقابت سه جانبه نزدیک و دشوار برای قهرمانی لالیگا هستیم و بخشی از آن به لطف تصمیم پپ گواردیولاست.
یکی از دلایل سقوط این فصل منچسترسیتی، فروش خولیان آلوارز است؛ مهاجمی که به صورت مداوم گلزنی می‌کند و باعث شده اتلتیکو رقابتی‌تر شود و بتواند مقابل رئال مادرید و بارسلونا قد علم کند.
فوتبال اسپانیا باید از گواردیولا برای هدیه‌ای که با فروش خولیان آلوارز به اتلتیکومادرید به لالیگا داد، تشکر کند. سرمایه‌گذاری بزرگی (75 میلیون یورو به علاوه 10 میلیون متغیر) برای مهاجمی 25 ساله که به نظر می‌رسد قرار است دوران درخشانی با پیراهن سرخ‌وسفید داشته باشد. او از آن دسته بازیکنانی است که حس می‌کنی هزینه گزافش در نهایت به صرفه خواهد بود.
پپ بازیکنی جوان، بااستعداد و متفاوت را از دست داد که در تیم سیمئونه می‌درخشد و مثل دستکش مناسب اوست. خولیان آلوارز با اتلتیکو به رکورد بهترین فصل گلزنی‌اش یعنی 19 گل (که در منچسترسیتی ثبت کرده بود) رسیده، اما این بار با 16 بازی کمتر. این اشتباه گواردیولا را به ضرر خودش تمام کرده، اتلتیکو از آن بهره می‌برد و لالیگا را به رقابتی هیجان‌انگیزتر، متعادل‌تر و جذاب‌تر تبدیل کرده است.
جدایی این آرژانتینی سیتی را تضعیف کرد و یکی از دلایل افت تیمی است که این فصل 14 شکست را تجربه کرده، آخرینش مقابل لیورپول. سیتی که 20 امتیاز با صدر جدول فاصله دارد و از لیگ قهرمانان حذف شده، ویرانه‌ای بیش نیست. پروژه‌ای که نیاز به بازسازی دارد، با بازیکنانی فرسوده و از دست دادن هویتی نگران‌کننده. در همین حال، خولیان آلوارز در رقابت برای کسب بهترین عناوین با اتلتیکو در اسپانیا و اروپا قرار دارد. اتلتیکو آنجاست، در موقعیت خوبی قرار دارد و منتظر لغزش دو غول بزرگ است. این تیم به چرخ بارسلونا و رئال مادرید چسبیده و ول کن ماجرا نیست، به امید اینکه در لحظه مناسب ضربه نهایی را بزند.
این لالیگا حالا مسابقه‌ای سه‌جانبه است، بین تیم‌هایی که هر کدام افت‌وخیز خود را پشت سر گذاشته‌اند و در ماه‌های حساس آخر فصل در اوج آمادگی هستند؛ جایی که خستگی ناشی از جام حذفی و لیگ قهرمانان نقش مهمی خواهد داشت. برای قهرمانی در لالیگا به ثبات، دفاع خوب و یک گلزن نیاز است. اتلتیکو چیزی را که سیمئونه همیشه آرزویش را داشت، به دست آورده است.

قاطعیت در محوطه‌ جریمه، این تیم را به مستحکم‌ترین تیم در میان لیگ‌های بزرگ تبدیل کرده است. 16 گل خورده در 25 بازی، آماری بهتر از بایرن مونیخ (19 گل در 23 بازی)، پاری‌سن‌ژرمن (20 گل در 23 بازی)، ناپولی (21 گل در 26 بازی) و آرسنال (23 گل در 26 بازی) است. بارسلونا و رئال مادرید به ترتیب 25 و 23 گل دریافت کرده‌اند. دفاع خوب و خولیان آلوارز به عنوان تمام‌کننده، تعادل را به لالیگا آورده است.
مادرید و بارسا رقیبی جدی دارند
رئال مادرید برای شکست دادن خیرونا بیشتر از منچسترسیتی زحمت کشید، اما نکته مهم حس برتری‌ای است که در هر دو بازی نشان داد و تسلطش بر جریان بازی و خلق موقعیت‌ها. جالب است که امباپه از زدن سه گل به تیم گواردیولا به ناکامی در گلزنی مقابل تیم میشل رسید؛ این نشان می‌دهد که وقتی ستاره خط حمله‌اش روز خوبش نباشد، راه‌حل‌های دیگری پیدا می‌کند.
بارسلونا هم برای پیروزی مقابل لاس‌پالماس به زحمت افتاد و قابل توجه است که این برد با گل‌های دنی اولمو و فران تورس، دو بازیکن تعویضی، به دست آمد. تیم فلیک هم در روزی که لواندوفسکی در تمام‌کنندگی موفق نبود، برنده شد. این دو خبر خوب برای غول‌های فوتبال اسپانیا هستند. بردن بدون وابستگی به درخشش گلزنان اصلی، نشانه مهمی است که بازیکنان بیشتری برای باز کردن گره بازی‌های سخت آماده‌اند.
خبر بد اما این است که اتلتیکو کوتاه نمی‌آید، با ثبات است و ستاره‌اش در بهترین فرم گلزنی قرار دارد. پپ گواردیولا مهاجمی را از دست داد که جایگزین کردنش بسیار سخت است و تاوانش را پس داده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1461731/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هنر گل آرایی

4گوشه دنیا/ ساخت نخستین موزه «داوینچی» در آمریکای شمالی

ویدیوی زیبا از حضور سیاه گوش ها در ارتفاعات تاترا

گوناگون/ زیباترین پاسپورت جهان متعلق به کجاست؟

جدا کردن پرچم آمریکا از کلاه‌خود جنگی اوکراینی ها

سفر به ایران قدیم؛ عکس یادگاری پای آبشار یخ زده؛ یک قرن قبل

خبر مهم رامبد جوان چیست؟

چگونگی ساخت سریال مرهم

فیلم جنجالی کیانوش عیاری قاچاق شد

انریکه: پی‌اس‌جی فردا رنج می‌کشد

روزنامه ایتالیایی: طارمی باید بیدار شود

گواردیولا: قبلا ثابت کرده‌‌ام که می‌توانم موفق باشم

دو گل در 15 دقیقه؛ شوک پاشازاده جواب داد

مصطفوی: عابدینی نمکدان شکست، چرا تایید صلاحیت شد؟

بوژوویچ پلن B باشگاه استقلال؟

نظر وزیر ورزش در مورد نتیجه دربی پایتخت

در میلی ثبت‌نام کنید، طلا هدیه بگیرید

ظروف ممنوعه در ماشین ظرفشویی

پزشکیان: نوع صحبت با نسل‌های مختلف را یاد بگیریم

عراقچی: امکان مذاکره مستقیم با آمریکا تا زمانی که فشار حداکثری اعمال می‌شود، وجود نخواهد داشت

دستگیری 6 نفر از اعضای گروهک ترویستی و هلاکت یک نفر در چابهار‌

گفت‌وگوی جالب قالیباف و نبیه بری هنگام عبور جنگنده‌های رژیم‌ در مراسم تشییع شهید نصرالله

موافقت مجلس با جداول اعتبارات بنیه دفاعی در لایحه بودجه 1404کل کشور

معرفی آخرین دستاوردهای صنعت خودروهای برقی و هیبریدی در کیش

حقوق شهروندی ایثارگران باید مورد توجه ویژه قرار گیرد

به‌روز رسانی قوانین حوزه ایثارگری، ارائه خدمات را تسهیل می‌کند

مسیریاب نشان اکنون از اندروید اتو و اپل کارپلی هم پشتیبانی می‌کند

اپل 20 هزار شغل در آمریکا ایجاد می‌کند

گوزن‌های زرد ایرانی در هوای برفی اردبیل

پوستر «رها» منتشر شد

زمستان سخت «تاسیان»

دلیل فاصله گرفتن داریوش فرضیایی از عمو پورنگ

شریعتی: استاندار کردستان جوابم را نداد و مربی آذربایجان شدم

بازگشت عالیشاه به تمرین پرسپولیس؛ تمرینات ویژه ارونوف

2 مصدوم استقلال به دربی می‌رسند

یامال به بازی امشب بارسلونا - اتلتیکومادرید می‌رسد

مدیرعامل استقلال: برای شادی هواداران با قدرت به استقبال دربی بروید

حمایت فنرباغچه از آقای خاص؛ مورینیو نژادپرست نیست

استراماچونی: فابرگاس مخلوطی از پپ و مورینیو است

الکساندر سورلوت؛ فوق تخصص گلزنی به بارسلونا

رئال بدون والورده و کورتوا به مصاف سوسیه‌داد می‌رود

چراغ سبز رئیس احتمالی IOC برای بازگشت روس‌ها به مسابقات

شکایت لالیگا از رئال مادرید

بهترین روش‌ها برای مقابله و جلوگیری از چروک شدن پوست دستان

روایت طباطبایی از فحاشی‌ها به دولت در فضای مجازی

غرش سامانه‌های پدافندی علیه اهداف فرضی در رزمایش ذوالفقار ارتش

نماینده حزب‌الله: جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی با حاکمیت ملی مغایرت دارد

انهدام اهداف ارتفاع کم با شلیک سامانه مجید در رزمایش ذوالفقار 1403

موافقت کمیسیون شوراهای مجلس برای تمدید عمر شوراهای فعلی

واکنش رئیس مجلس به نطق زارعی/ قالیباف: تلاش هیئت‌رئیسه بر پرهیز از رفتار دوگانه است