آریا جوان

آخرين مطالب

واکنش سخنگوی دولت به ادعاها و شایعات درباره تغییرات کابینه نگاه سیاسی

واکنش سخنگوی دولت به ادعاها و شایعات درباره تغییرات کابینه
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه هنوز استعفای دکتر ظریف از سوی رئیس‌جمهور پذیرفته نشده است، درباره احتمال کناره‌گیری برخی دیگر از اعضای دولت، گفت: در حال حاضر قانون نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و امیدواریم که این ظرفیت هر چه سریعتر برای خیر و صلاح کشور گشوده شود.
«فاطمه مهاجرانی» امروز دوشنبه 13 اسفند 1403 در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با اشاره به شایعات مطرح شده پیرامون استعفای روز گذشته «محمدجواد ظریف» از سمت معاونت راهبردی رئیس‌جمهور و احتمال تغییرات دیگر در مجموعه دولت چهاردهم، افزود: همه ما به قانون پایبندیم و اجرای آن بر ما واجب است اما نکته اینجاست که براساس ماده 2 قانون نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس، کشور حجم زیادی از سرمایه‌های انسانی خود را از دست می‌دهد.
وی با ابراز نگرانی نسبت به عدم امکان استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های ارزشمند انسانی کشور، گفت: آقای ظریف استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور کرده‌اند اما یک طرف استعفا پذیرش آن است که هنوز پذیرشی از سوی دکتر پزشکیان انجام نشده است؛ امیدواریم که تصمیم‌گیری‌ها و فرایندها به گونه‌ای طی شود که امکان استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور در جهت خیر و صلاح مردم انجام شود.
مهاجرانی تصریح کرد: موضوع این قانون تنها دولت نیست و موضوع ما نیز تنها یک یا چند عضو دولت نیستند چرا که این قانون امکان استفاده از ظرفیت نخبگان و شایستگان در تمام بخش‌ها از جمله عضویت در هیات علمی دانشگاه‌ها را نیز سلب می‌کند.
6 ماه زمان کافی برای محک زدن یک وزیر نیست
مهاجرانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به استیضاح زودهنگام عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصاد و دارایی توسط مجلس دوازدهم اشاره کرد و گفت: معتقدیم که استیضاح حق مجلس شورای اسلامی است؛ مجلس هم شان قانونگذاری دارد و هم شان نظارتی اما همان طور که رئیس‌جمهور هم تاکید کردند مسایل اقتصادی کشور یک شبه به وجود نیامده‌اند که یک شبه حل شوند.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه دولت تاکید بر حضور یک فرد ندارد، اظهار داشت: افراد می‌آیند و می‌روند و چه بسا برداشتن مسئولیت از دوش آنها برایشان راحت‌تر نیز باشد اما طبیعی است که بازار واکنش خوبی نسبت به استیضاح آقای همتی نداشت و این موضوع را امروز در ریزش شاخص بورس و برخی دیگر از نوسانات بازار، شاهد بودیم.
وی افزود: معتقدیم که اگرچه قانون مشخصی برای این موضوع وجود ندارد اما 6 ماه به هیچ وجه زمان کافی و مناسبی برای محک زدن یک وزیر نیست. در حال حاضر نیز با انتصاب آقای اکرمی به عنوان سرپرست وزارت امور اقتصاد و دارایی، تلاش دولت بر این است که شیرازه امور اقتصادی را کاملا حفظ کند.
مصالح جامعه اولویت اصلی دولت است
مهاجرانی با تاکید بر اینکه «مصالح مردم و جامعه» اولویت اصلی این دولت است، گفت: سیاست‌های اقتصادی، مبتنی بر تصمیم یک فرد نیست بلکه به صورت جمعی و شورایی اتخاذ می‌شود و لذا رفتن یک فرد مساله‌ای را حل نخواهد کرد. درست است که به عنوان مثال تصمیمی که توسط دولت سیزدهم اخذ می‌شود متفاوت از تصمیم دولت چهاردهم است چرا که جمع افراد متفاوت است ولی اینگونه نیست که بگوییم اگر آقای همتی نباشد مشکلات اقتصادی به پایان می‌رسد چرا که اساسا بسیاری از این مشکلات ریشه در مسائل دیگری دارد که آقای رئیس‌جمهور نیز دیروز به برخی از آن‌ها اشاره کرد.
سخنگوی دولت با تقدیر از تلاش‌های وزیر امور اقتصاد و دارایی، تصریح کرد: ادعا نمی‌کنیم که نمایندگان مجلس براساس تسویه حساب شخصی و یا مسائلی از این دست، اقدام به استیضاح کرده‌اند، ان‌شاالله که این کار بر مبنای خلوص نیت و منافع ملی مردم ایران صورت گرفته باشد.
وی با درخواست از مردم ایران برای اینکه در این ماه مبارک برای دوری همه سیاست‌ورزان از غرض‌ورزی‌های سیاسی دعا کنند، تاکید کرد: برای دولت مصالح جامعه مهم است و لذا تمام تلاش خود را بکار می‌گیرد که از هر گونه آسیب به اقتصاد و به ویژه معیشت و سفره مردم جلوگیری شود.
مهاجرانی ادامه داد: رئیس‌جمهور به عهد خود با مردم پایبند است و مجموعه دولت نیز همواره برای جلب رضایت مردم تلاش می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1464742/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت‌های نظری جویباری درباره انتخاب فیروز کریمی و چرخش ناگهانی به سمت بوژوویچ

خلاصه بازی یوونتوس 2 - هلاس ورونا 0

نظری جویباری: سرمربی یک تیم صربستانی دیروز به عنوان دستیار اول به کادرفنی اضافه شد

نظری جویباری: به زودی برای تمدیدی‌ها و جذب بازیکنان تاپ ایرانی برای فصل آینده اقدام می‌کنیم

بررسی داوری صحنه سیو پنالتی دورسون توسط سیدحسین حسینی

کارشناسی داوری دیدار ذوب آهن - فولاد

نظری جویباری: قرارداد «نکونام» 32 میلیارد برای امسال است و شکایتی هم برای ما نیامده

نظری جویباری: اگر لیگ را پنجم تمام کنیم عالی است البته شأن استقلال پنجم نیست

کارشناسی داوری دیدار خیبر خرم آباد - آلومینیوم

ابراز خوشحالی نظری جویباری از جایزه بردن انیمیشن ایرانی «در سایه سرو» در مراسم «اسکار»

صحبت‌های محسن حکیم درباره صحنه مشکوک به آفساید پنالتی روی علیپور

کارشناسی داوری دیدار جنجالی پرسپولیس - استقلال

بررسی صحنه مشکوک به پنالتی روی محمدرضا آزادی با نظری جویباری

دلایل جدایی سهراب بختیاری‌زاده از استقلال از زبان نظری جویباری

آنالیز فنی دیدار پرسپولیس - استقلال در دربی پایتخت

محمدحسین میثاقی: به نظر من با شرایطی که ماتزاری گذاشت، جایزه بگیر نبود و می‌خواست واقعا کاری انجام بدهد

رونمایی نظری جویباری از قراردادهای عجیب استقلال با برخی بازیکنان در نقل و انتقالات تابستانی

رقص کُردی(هه لپه رکی) هواداران کُرد استقلال در ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی استقلال - النصر

روایت نظری جویباری از فسخ ناگهانی موسیمانه

توضیحات کامل نظری جویباری درباره عدم توافق با ماتزاری

نظری جویباری : در فوتبال ایران فقط همین دو برادر داور هستند که هم رفت و هم برگشت دربی را داوری کنند؟

کنایه محمدحسین میثاقی به فرشید سمیعی مدیرعامل سابق استقلال

تشکر علی نظری جویباری از هواداران استقلال

علی نظری جویباری : دوستان ناراحت شدند که ما صعود کردیم ولی پرسپولیس صعود نکرد

علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال: نظر من این است که ما دربی را به داوری باختیم

وعده‌های نظری جویباری به هواداران استقلال: بهترین ها را جذب خواهم کرد

محمدحسین میثاقی: محمدرضا آزادی در این فوتبال باید بیشتر فعالیت داشته باشد

دربی جذاب پرسپولیس - استقلال از نمایی متفاوت

گل‌های دیدار الوصل 1 -1 السد

کنایه محمدحسین میثاقی به استوری یکی از بازیگران مطرح تلویزیون و سینما درباره علی‌علیپور

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

سامسونگ از طرح‌های مفهومی جدیدی برای نمایشگرهای تاشو رونمایی کرد

مایکروسافت دراگون کوپایلت معرفی شد؛ دستیار هوش مصنوعی برای کارهای پزشکی

اپل این هفته از نسل جدید مک‌بوک ایر رونمایی می‌کند

خیابان های تهران پیش از تولد پیکان/ تصاویر

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

محمدحسین میثاقی: شور هواداران استقلال، به بازیکنان منتقل شده بود

خوش و بش ماشاریپوف بازیکن ازبکستانی فعلی استقلال با همبازیان سابقش در باشگاه النصر عربستان

سرد کردن بازیکنان تیم النصر عربستان پس از پایان بازی استقلال - النصر

نقشه زندگی شاد، درس‌هایی از دالایی لاما

مشخصات و طراحی ناتینگ فون 3a در آستانه رونمایی باردیگر تأیید شد

مرورگر اپرا عامل هوش مصنوعی برای انجام کارهای کاربران معرفی کرد

نگاه نزدیک به شیائومی 15 اولترا در MWC 2025

گوشی تاشو نوبیا فلیپ 2 با نمایشگر خارجی بزرگ وارد بازارهای جهانی شد

قوهای سیاه و زیبا که عاشق یکدیگرند اما یک مشکل بزرگ دارند

چرم طبیعی حیوانات مختلف