آریا جوان

آخرين مطالب

توسط فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت؛

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا را تشریح کرد.

سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌وگو با خبرنگار «ایثار» گفت: شهادت عزتی ابدی و شهدا مشعل داران پیروزی استقلال و آزادی کشور هستند که جان عزیزشان را برای عزت و سربلندی ایران اسلامی و در طبق اخلاص نهادند.
وی افزود: جامعه‌ای که فرهنگ ایثار و شهادت را فرهنگ اصلی خود بداند و در مسیر اهداف و آرمان‌های شهدا حرکت کند در مسیر تعالی و عزت قرار خواهد گرفت.
سرهنگ خزایی در ادامه سخنانش اقدامات و برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران را به مناسبت گرامیداشت هفته شهید تشریح کرده و گفت: این مرکز در این ایام برنامه‌های متنوعی در دست اجرا دارد که اهم آنها عبارتند از پویش «ضیافت کریمانه احسان و همدلی» به‌منظور تهیه و تامین بسته‌های کمک معیشت و نیز جمع‌آوری پوشاک برای مناطق محروم، برگزاری نشست‌های تبیینی و بصیرتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و بزرگداشت هفته شهید در پایگاه‌های مقاومت بسیج ستادی، استانی و سازمان‌های وابسته و همچنین برگزاری ششمین جشنواره قرآن کریم مزین به نام شهید مدافع حرم «شهید حمیدرضا اسداللهی» قاری و پژوهشگر قرآن کریم، برای همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور، خانواده ها و فرزندان محترم آن‌ها.
وی اضافه کرد: دیدار از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر از سوی پایگاه‌های مقاومت بسیج ستادی، استانی و سازمان‌های وابسته، برگزاری جلسات جزء خوانی قرآن کریم هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی از سوی پایگاه‌های مقاومت بسیج تابعه، برگزاری کارگاه راهکارهای طب سنتی در ماه مبارک رمضان توسط پایگاه بسیج دانشگاه شاهد، برگزاری نشست‌های جهاد تبیین با موضوع ایثار و شهادت و نیز برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی از وصایای شهدا و غبار روبی و عطر افشانی گلزار مطهر شهدا از دیگر برنامه‌هاست.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: ششمین جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان و خانواده‌های محترمشان با محوریت «سوره مبارکه لقمان مزین» به نام شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی در ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن و هم‌زمان با هفته و روز شهید همچون روال سال‌های گذشته به ادارات و سازمان‌های ستادی و ادارات کل استانها ابلاغ شد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت انس و تدبر قرآن در بین کارکنان و خانواده‌های آنان عنوان کرده و افزود: باید سبک زندگی قرآنی را در بین خانواده‌ها تثبیت و تکثیر کرد و نگاه را بر مبنای توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن در بین کارکنان و خانواده‌ها ترویج و سامان داد و لذا برگزاری مسابقات قرآنی برکات زیادی دارد و تدبر در آیات الهی می‌تواند ما را در راه سعادت رهنمون سازد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1468276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صخره‌نوردی دو پلنگ در ارتفاعات سوادکوه

کارکرد جالب یک فندک قدیمی

علاقه عجیب کلاغ‌ها به سرقت چوب لباسی

مرگ مشکوک خواننده معروف کره‌‌ جنوبی

بهادر زمانی: افرادی به خاطر نقش حضرت ابوالفضل(ع) ریپورتم کردند!

رضا کیانیان: چرا درباره امامان دیگر فیلم ساخته نمی شود؟

چهره ها/ عکسی از سحر دولتشاهی در 27 سالگی

استقلال به دنبال مربی خارجی برای گلرها

برنامه دور یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا

افشاگری نصیرزاده از دلیل درگیری رسانه‌ای با یحیی گل‌محمدی

دوناروما: طوری رفتار کردند انگار من مقصر بودم!

مدیر یونایتد: با آموریم به ورزشگاه جدید می‌رویم!

کمپانی: بی‌صبرانه منتظر رویارویی با اینتر هستم

واکنش‌ها به غیبت لئو؛ افت فاحش محبوبیت مسی

اولتیماتوم ناگلزمان به ستاره بایرن

رکورد جدید کین؛ بهترین ستاره انگلیسی سی ال!

خبیری جانشین نصیرزاده در باشگاه فولاد شد

افزایش بیکاری زنان دارای تحصیلات دانشگاهی

عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب دریایی 2025

واعظی: مذاکره آداب دارد؛ ظرفیت نظامی کشور قابل مذاکره نیست

واکنش وزیر نفت به اظهارات ترامپ درباره قطع صادرات گاز ایران به عراق

بگومگوی یک نماینده و رئیس مجلس در صحن علنی

روایت لاوروف از شرط و شروط سیاسی آمریکایی‌ها برای توافق جدید با ایران

تسنیم: نامه ترامپ توسط یک کشور منطقه به ایران تحویل داده می‌شود

اطلاعیه ستاد انتخابات کشور درباره خاتمه فعالیت شورای فعلی و انتخابات هفتمین دوره شوراها

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

استودیو سازنده Disco Elysium از بازی جدید خود رونمایی کرد

گوناگون/ چگونه سفره هفت سین را برای نوروز تزیین کنیم

تصاویری از کهکشان راه شیری در تالاب خشک شده گاوخونی

مناسب ترین ورزش ها برای افراد مسن کدام هستند؟

تازه ترین خبر از بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شده

«تاسیان»؛ خسرو، شیرین و یک عاشقانه سیاسی

ستایش اینزاگی از مردان نراتزوری

نصیرزاده از فولاد خوزستان رفتنی شد

شوک امباپه به رئال قبل از دربی مادرید

علی سامره: بعضی بازیکنان دنبال فریب هواداران هستند

نقد تند پیشکسوت پینگ‌پنگ به بازی استقلال!

ژابی: لیگ قهرمانان جای اشتباه کردن نیست

درآمد نمایندگان فوتبال ایران از رقابت‌های آسیایی چقدر شد؟

تیم ملی ایتالیا هم لیورپول را مسخره کرد

حذف تراکتور در تنهایی خویش

حمله به طارمی: این پنالتی شرم‌آور بود!

خط چشم پهن رو با این ترفند تمیز بکش

جوگیری در نوروز؛ چرا این موقع بیشتر خرید می‌کنیم؟

واکنش سردار کوثری به اظهارات جنجالی رفیق دوست

مجلس برای استیضاح سایر وزرا برنامه دارد؟

ادعای نقدعلی درخصوص ماجرای روز دیدار با رهبر انقلاب

حکمت/ احتیاط در فرستادن پیک‌‏ها و نامه‏ ها

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت شهدا

دعای روز یازدهم ماه رمضان