آریا جوان

آخرين مطالب

اسبقیان: پاداش‌ها را برابر دادیم گفتگو

اسبقیان: پاداش‌ها را برابر دادیم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تسنیم /معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: طبق قولی که داده بودیم، پاداش مدال‌آوران المپیکی و سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه مراسم تجلیل از مدال‌آوران تراندازی با کمان در سال 1403، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شاکرم که این فرصت ایجاد شد و به دعوت رئیس فدراسیون در این مراسم شرکت کردم. این مراسم به مناسبت افتخارآفرینی‌های بچه‌های نوجوان و جوان برگزار شد. باید از شعبانی بهار (رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان) تشکر کنم. چنین مراسم‌هایی ایجاد انگیزه کرده و این نفرات برای آینده خودشان به صورت هدفمند برنامه‌ریزی می‌کنند. امیدوارم این بچه‌ها در مسابقات بزرگسالان طلا بگیرند، چرا که دنیامالی (وزیر ورزش) نظرش فقط طلاست. بنابراین همه فدراسیون‌ها با هدف طلا به مسابقات می‌روند تا پرچم کشورمان را بالا ببرند و سرود ایران نواخته شود.
وی ادامه داد: این پوست‌اندازی در تیراندازی با کمان انجام شده است و این بچه‌ها می‌توانند در بزرگسالان در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا و در نهایت در المپیک بعدی درخشش داشته باشند. به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی‌های خوبی در حال انجام است. وزارت ورزش فدراسیون‌ها را حمایت، نظارت و ارزیابی و بررسی می‌کند. از ارائه گزارش‌های خوب شعبانی بهار در مراسم امروز امیدوار شدم و امیدوارم فدراسیون با همین دست فرمان به سوی موفقیت برود و شاهد افتخارآفرینی در ناگویا باشیم.
اسبقیان درباره شرایط فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند، گفت: سرپرست فدراسیون اتومبیلرانی امروز معرفی می‌شود. زمان انتخابات بدنسازی را هم تا چند روز آینده اعلام خواهیم کرد. البته با بررسی‌هایی که انجام شده و به خاطر شفاف‌سازی و اینکه بعضاً در جریان ثبت‌نام غیرالکترونیکی اعتراضاتی می‌شد، دنیامالی دستور داد که همه انتخابات به‌صورت اکترونیکی و در سامانه انجام شود و عدالت در آنجا به‌صورت کاملاً شفاف رعایت شود.
معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: ما همان بازه زمانی 65 تا 70 روز برای ثبت‌نام و برگزاری انتخابات را داریم، چون نمی‌خواهیم فدراسیون‌ها معطل رئیس باشند. باید سرپرستی تبدیل به ریاست شود، اما با رعایت مقررات، شفاف‌سازی و عدالت‌محوری تا همه نامزدها در یک شرایط یکسان رقابت کنند. در فدراسیون‌های جهانی هم این اتفاق می‌افتد. ما به این سمت می‌رویم که کمترین و کوچکترین نقد و اعتراض را نداشته باشیم.
وی راجع به جدایی کراسفیت از وزنه‌برداری یادآور شد: براساس قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش، انحلال یا تأسیس انجمن‌ها و فدراسیون‌ها و تعیین اینکه کدام رشته در کدام فدراسیون باشد، با بررسی‌های کارشناسی در دفتر برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد و این موضوع نیز در حال بررسی است.
اسبقیان همچنین درباره انتخابات فدراسیون کاراته گفت: ما همزمان ثبت‌نام‌ها را شروع می‌کنیم و با همان روش پیش می‌رویم.
بازار
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش در مورد مشکلات فدراسیون‌ها در برگزاری اردوها و شرکت در مسابقات خارج از کشور اظهار داشت: ما دو بار دیگر به فدراسیون‌ها کمک کردیم و در فروردین هم این کار انجام می‌شود. همه تلاش ما این است که اعتبارات به موقع پرداخت شود. دیروز جلسه‌ای با وزیر ورزش داشتم و او رویدادهای سال آینده را بسیار مهم توصیف کرد و گفت که باید حتماً یک جلسه‌ای بین من، ایشان و مناف هاشمی برگزار شود. با حمایت‌های دولت دیگر مشکل اعتباری فدراسیون‌ها را نخواهیم داشت.
اسبقیان راجع به حذف استقلال و تراکتور از مسابقات لیگ نخبگان آسیا و در پاسخ به اینکه وزارت ورزش دغدغه‌ای برای بهبود شرایط باشگاه‌ها در آسیا دارد یا خیر، تأکید کرد: یکی از وظایف ما نظارت بر عملکرد فدراسیون‌ها، انجمن‌ها و باشگاه‌هاست. بنابراین نسبت به این مسائل بی‌تفاوت نیستیم و قطعاً پیگیری می‌کنیم و قطعاً جلسات تخصصی با فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها می‌گذاریم. مطمئنم برای آینده یکسری اشکالات باید رفع شود تا تیم‌های ما در آن سوی مرزها افتخارآفرینی کنند.
وی درباره کری‌خوانی عربستانی‌ها در پوسترهای خود پس از حذف تیم‌های ایرانی گفت: من ندیده‌ام، اما اعتقادم این است که حوزه ورزش یک حوزه فرهنگی و اخلاقی است و همه ما باید رعایت این مسائل را کنیم. شما حرکت ارزشمند رونالدو را دیدید که وقتی بازیکن استقلال اخراج شد، چگونه از او دلجویی کرد. این یک تربیت فرهنگی و کاری است که آنها انجام دادند. عدم رعایت اخلاقیات در هر جایگاهی محکوم است.
وی درباره ماجرای عدم پرداخت مابه‌التفاوت پاداش پای سکوی مدال‌آوران پارالمپیکی تصریح کرد: پاداش دولت که برابر است و این چیزی است که در دولت مورد توجه قرار می‌گیرد. یک پاداش دیگر همان پاداش پای سکوی است که رقم آن را کمیته‌های المپیک و پارالمپیک اعلام می‌کنند. آنها حتماً باید تأمین اعتبار کرده و اعلام کنند. به هر حال آن چیزی که مسلم است، این است که وزارت ورزش کار خود را درباره یکسان‌سازی پاداش‌ها انجام داده و این برابر است. پاداش پای سکو هم تصمیم خود کمیته است. ما طبق قولی که داده بودیم، پاداش‌ها برابر پرداخت شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1469047/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواوی هفته آینده از محصولی شگفت‌انگیز رونمایی می‌کند

سامسونگ ظاهراً برای هدست XR خود کنترلر اختصاصی می‌سازد

بازی/ Dead Target: Zombie Games؛ روایتی از جنگ جهانی سوم

داستان قرآنی حضرت ابراهیم (ع)

هیچ وقت موبایل تان را اینجوری شارژ نکنید!

یزد شهر آب‌ انبارها

توهمِ نزدیک به عمودی بودن این پل در ژاپن

یکی از محرومیت های ما در این زمان

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

پس کی نوبت ما میشه؟!

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

48 ساعت برای فرار مهندس پرسپولیس از گرفتاری

عنکبوت چمپیونزلیگ؛ آلوارز آماده‌ نیش زدن به رئال

ناظمی: همه داورانی که با من هم دوره بودند به دلیل سختی انصراف دادند

ناظمی از حس و حال خود در اولین قضاوت رسمی‌اش در جام جهانی فوتسال مردان می‌گوید

عبدالقدوس، مردی که اسکوچیچ را ناامید کرد

گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال : داوری هیچ جنبه مالی و درآمدی برای من ندارد!

گلاره ناظمی: حق زنان و دختران این سرزمین از فوتبال بیشتر از این است!

پیشنهاد جالب به استقلال برای ساخت استادیوم

فرق پوشیدن و استایل کردن

نحوه تمیز کردن کفش های سفید

خیلی راحت رژلبت رو برای همیشه داشته باش

نحوه رنگ کردن خلاقانه تخم مرغ با پوست پیاز

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

تکذیب دروغ واضح روغنی زنجانی، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه از سوی فضائلی

شرکت EA به نسخه آزمایشی Skate خریدهای درون برنامه‌ای اضافه می‌کند

تبلت گلکسی تب S10 FE با نتایج چشمگیر در گیک‌بنچ رویت شد

نجات ملوان ارتش از طوفان با پناه بردن به قرآن

ترتیل خوانی دلنشین برادران قاری

تعطیلی های زیاد و جالب 1404

تسلط فوق العاده دو برادر حافظ

زیبایی های فرا رسیدن بهار در طبیعت

میانبر برای حفظ قرآن

تلاوتش همه رو به وجد آورد

گونه های مختلط درخت بلوط

پدیده جدید در تلاوت

امیرالمؤمنین(ع)، راه نجات در آخرالزمان

کوتاه‌ کردن موی سر میهمان برنامه در آنتن زنده تلویزیون!

معجزه کوچک یک زن عاشق

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید