آریا جوان

آخرين مطالب

از یوفا شکایت کنید! نگاه سیاسی

از یوفا شکایت کنید!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /تونی روکا، کارشناس حقوق ورزشی، معتقد است که قانون در مورد ضربه پنالتی خولین آلوارز مقابل رئال مادرید به اشتباه اعمال شده و این تصمیم داوری قابل بحث است.
پنالتی خولین آلوارز که به دلیل لمس دوضرب توپ در جریان ضربات پنالتی یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مردود اعلام شد، همچنان موضوع داغ بحث‌های فوتبالی است. روکا نیز در این خصوص نظر تخصصی خود را ارائه داد و طبق آنچه نشریه آاس نوشته، باشگاه اتلتیکو امکان این را دارد که به تصمیم داور بازی رئال اعتراض کند.
این تصمیم واکنش‌های زیادی در پی داشت. ابتدا یوفا تلاش کرد موضوع را شفاف‌سازی کند و اعلام کرد که لمس دوضرب رخ داده و داور تصمیم درستی گرفته است. پس از آن، باشگاه اتلتیکو مادرید به بخشی از ماده 14 قوانین نهاد بین‌المللی فوتبال استناد کرد که می‌گوید: «توپ زمانی در جریان بازی قرار می‌گیرد که ضربه زده شود و به صورت واضح حرکت کند.»
روکا در برنامه ال‌لارگوئرو نیز با تکیه بر همین اصل، تفسیر خود را ارائه داد: «همه‌چیز به تفسیر قانون بستگی دارد. در هیچ جای قوانین نهاد بین‌المللی فوتبال نیامده که بازیکن حق ندارد دو بار به توپ ضربه بزند. این قانون تنها می‌گوید بازیکنی که پنالتی را می‌زند، تا زمانی که بازیکن دیگری توپ را لمس نکند، حق بازی مجدد با آن را ندارد. اما نکته مهم این است که توپ چه زمانی وارد جریان بازی می‌شود؟ همین ماده در پاراگراف قبل توضیح داده که توپ باید ضربه بخورد و به وضوح حرکت کند. در پنالتی خولین آلوارز، لمس دوم بسیار جزئی بود و توپ حرکت واضحی نداشت. بنابراین اگر قبول کنیم که توپ هنوز در جریان بازی قرار نگرفته، نباید خطایی اعلام می‌شد.»
این کارشناس حقوقی در ادامه تأکید کرد که اتلتیکو مادرید می‌تواند به این تصمیم اعتراض کند: «اگر جای اتلتیکو بودم، حتماً به این تصمیم اعتراض می‌کردم یا حداقل درخواست می‌دادم که بازی از لحظه پنالتی تکرار شود، چون این تصمیم اشتباه به نظر می‌رسد. در حقوق، قوانین ابتدا باید بر اساس معنای دقیق کلمات تفسیر شوند.»
این تحلیل نشان می‌دهد که بحث بر سر این پنالتی، صرفاً یک اختلاف نظر داوری نیست، بلکه می‌تواند به یک چالش قانونی نیز تبدیل شود.
بازار



مارسینیاک: خودم دیدم که ضربه آلوارز مردود است
شیمون مارسینیاک، داور لهستانی دیدار برگشت اتلتیکو و رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، در گفت‌وگو با وب‌سایت وین‌وین درباره پنالتی جنجالی خولین آلوارز صحبت کرد. او تأکید کرد که خودش اولین کسی بود که به تیم VAR درباره احتمال لمس دوضرب توپ هشدار داد: «به آن‌ها گفتم 99 درصد احتمال دارد که آلوارز دو بار توپ را لمس کرده باشد. آن‌ها هم با دقت این صحنه را بررسی کردند.»
مارسینیاک همچنین شایعات درباره دخالت کیلیان امباپه در این تصمیم را تکذیب کرد: «اینکه امباپه چیزی به من گفته باشد، کاملاً دروغ است.»
یوفا نیز با انتشار یک ویدئو تأیید کرد که آلوارز با پای تکیه‌گاهش به توپ برخورد کرده و طبق ماده 14.1 قوانین بازی، VAR موظف بوده این گل را مردود اعلام کند.
مارسینیاک اعتراف کرد که در دوران داوری خود، تاکنون با چنین صحنه‌ای مواجه نشده بود. از سوی دیگر، یوفا قصد دارد با فیفا و IFAB گفتگو کند تا بررسی شود که آیا قانون در چنین موارد غیرعمدی نیاز به بازنگری دارد یا نه.
این تصمیم، رئال مادرید را به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان فرستاد و بحث‌ها درباره عملکرد داوری را بیش از پیش داغ کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1469939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل قابلیت شخصی‌سازی پاسخ‌های جمینای بر اساس تاریخچه جستجوی کاربران را فعال کرد

اپلیکیشن هوش مصنوعی Perplexity برای ویندوز در مایکروسافت استور منتشر شد

اوپو از گوشی A5 پرو با باتری 5800 میلی‌آمپر و استاندارد ساخت نظامی رونمایی کرد

وداع دیدنی اهالی محفل با رئیس جمهور قرآنی

آواز شنیدنی با حنجره طلایی قاری اردبیلی

حساسیت شهیدرئیسی برای اسراف

الناز ملک در نقش یک جاسوس در فیلم «پیش مرگ»

مردی که هیچکدام از کارهای خوبش حریف حق الناس نشدند!

چند سکانس از قسمت جدید «تاسیان»/ کی برات گل فرستاده؟!

شوت خدابنده‌لو از بالای دروازه ملوان بیرون رفت

ضدحمله برای ملوان که برتری عددی سرخپوشان اجازه کار به ملوانی ها نداد

رونالدو یونایتد را از تاریخ فوتبالش حذف کرد

وقتی گوهری، روبرتو را کچل صدا می‌کند!

نیمار به بارسا هم نرود، به اروپا بازخواهد گشت

با قهرمانی در لیگ اروپا به سی‌ال برمیگردیم

صعود علیپور به صدر جدول گلزنان لیگ برتر

مارسکا: آرسنال موفق‌تر است چون ثبات دارد

صحنه مشکوک به خطای هند بازیکنان ملوان در محوطه جریمه پرسپولیس

گزارش زنده؛ پرسپولیس 2 - 0 ملوان

گل دوم پرسپولیس به ملوان توسط سردار دورسون

حضرت خدیجه (س)؛ الگویی برای جهاد اقتصادی بانوان

روایت رویترز از تقابل چین، روسیه و ایران با ترامپ

هشدار معنادار مهاجری درباره بررسی نامه ترامپ

اتحادیه اروپا: دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار برای پرونده هسته‌ای ایران است

تصاویری منتشر نشده از سیداحمد خمینی

در زمان کم با ویزای جاب آفر مهاجرت کنید

داستان شنیدنی حضرت سلیمان (ع) با کمک تصاویر هوش مصنوعی

پاسخ سریع حافظ هفت ساله به سوالات درباره داستان‌های قرآنی

تا دعا نکنی خدا نگاه نمیکنه

نماد جهانی زن در ریاضیات

روحی که مراسم تغسیل و تدفین خود را دید

استقبال مریلا زارعی از تماشاگران «موسی کلیم الله» در قم

تجربه گر مرگ: 2 نفر در کنارم حساب و کتاب اعمال مرا می کردند

زمان برگزاری مراسم تشییع «مهدی مسعودشاهی»

جواد یحیوی: حتی برای چایی خوردن هم مرا به صداوسیما راه نمی‌دهند!

گفت و گو آخرین خبر با هواداران ملوان پیش از شروع بازی

گفت و گو با هواداران پرسپولیس پیش از شروع بازی

ترکیب فولاد در روز محرومیت یحیی

یازده بازیکن آلومینیوم در نبرد سخت با فولاد

ترکیب متفاوت مس رفسنجان مقابل استقلال خوزستان

کونسیسائو: شکست دادن فابرگاس هیچ اهمیتی ندارد

غندی‌پور‌ مشتری روسی پیدا کرد

اولین موقعیت جدی بازی، شوت بازیکن ملوان توسط گندوز دفع شد

گزارش زنده؛ پرسپولیس 1 - 0 ملوان

گل اول پرسپولیس به ملوان توسط علی علیپور

خلق تابلو و آثار هنری خاص با هنر جدید «تکه چسبانی»

تکرار ادعاهای ضدایرانی وزرای خارجه گروه هفت

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده