آریا جوان

آخرين مطالب

این سیستم دوربین ویوو X200 Ultra است فناوری

این سیستم دوربین ویوو X200 Ultra است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ترنجی / ویوو X200 Ultra، پرچمدار بعدی این برند، به‌عنوان یکی از قدرتمندترین گوشی‌های دوربین‌محور امسال معرفی خواهد شد. این دستگاه با تغییراتی بزرگ در طراحی و عملکرد دوربین‌ها، توجه علاقه‌مندان به فناوری تصویربرداری را به خود جلب می‌کند. به‌تازگی، تصاویر کالبدشکافی ویوو X200 Ultra به‌صورت رسمی توسط این برند منتشر شده است که سیستم دوربین پشتی این گوشی را نشان می‌دهد و اطلاعات جالبی را از این دستگاه مشخص می‌سازد.
سیستم دوربین ویوو X200 Ultra
مدیر ارشد ویوو، Han Boxiao، به‌تازگی اطلاعاتی درباره دوربین‌های X200 Ultra در شبکه‌ی اجتماعی Weibo منتشر کرده است. او تأیید کرد که این گوشی از یک لنز اصلی با فاصله کانونی 35 میلی‌متری استفاده می‌کند. این تغییر باعث می‌شود زاویه دید این دوربین نسبت به لنزهای معمول 24 میلی‌متری تنگ‌تر شود و به‌صورت مؤثر، یک لنز 1.5x ایجاد کند.
تاکنون تنها گوشی‌های ZTE از این نوع لنز استفاده کرده‌اند، اما با پیشروی ویوو در استفاده از لنز 35 میلی‌متری، این فناوری به مخاطبان گسترده‌تری معرفی خواهد شد. همچنین، شایعاتی مبنی‌بر تست این نوع دوربین توسط برند آنر نیز وجود دارد. اگر این روند ادامه یابد، لنزهای 35 میلی‌متری می‌توانند یکی از ویژگی‌های پرطرفدار در سال‌های 2025 و 2026 شوند. البته، برند‌هایی مثل سامسونگ معمولاً حداقل یک تا دو سال صبر می‌کنند تا از فناوری‌های جدید در محصولات خود استفاده کنند.

آریا جوان

سیستم دوربین پریسکوپی ویوو X200 Ultra (در بالا)
بازار


به‌گفته باکسیائو، X200 Ultra علاوه بر لنز اصلی، از یک لنز فوق‌عرض با فاصله کانونی 14 میلی‌متری و یک لنز پریسکوپی 85 میلی‌متری با سنسور 200 مگاپیکسلی نیز بهره می‌برد. در مورد دوربین پریسکوپی، او اشاره کرد که این ماژول بزرگ‌تر از نسخه استفاده‌شده در X100 Ultra و حتی X200 Pro است. این ماژول دارای دریچه دیافراگم بزرگ‌تری است که میزان جذب نور را تا 38 درصد افزایش می‌دهد. این دوربین همچنین از فناوری‌های ویژه لنز و منشور و پوشش جدیدی برای بهبود کیفیت تصویر استفاده شده است.
تصویری که او منتشر کرد، مقایسه بین ماژول پریسکوپی X100 Ultra ،X200 Ultra و یک ماژول پریسکوپ معمولی 1/2 اینچی را نشان می‌دهد. این تصویر به‌وضوح حجم و اندازه‌ی بزرگ‌تر ماژول جدید را نمایش می‌دهد.
باکسیائو همچنین تصویری از سنسور دوربین فوق‌عرض X200 Ultra درکنار یک سنسور معمولی برای این لنز منتشر کرد و ادعا کرد که این سنسور «قدرتمندترین سنسور فوق‌عرض» در صنعت است. این سنسور دقیقاً هم‌اندازه دوربین اصلی است و انتظار می‌رود از نوع LYT-818 با اندازه‌ی 1/1.28 اینچی باشد. این مشخصات با شایعات قبلی که حاکی از استفاده از این نوع سنسور در لنزهای اصلی و فوق‌عرض بود، همخوانی دارد.

دوربین فوق‌عریض X200 Ultra
مشخصات کلی گوشی
به‌گفته افشاگر مشهور Digital Chat Station، گوشی ویوو X200 Ultra از یک نمایشگر 6٫82 اینچی چهار لبه خمیده با رزولوشن 2K و نرخ نوسازی 120Hz LTPO بهره می‌برد. این گوشی دارای یک دوربین سلفی 50 مگاپیکسلی، یک باتری 6000mAh با پشتیبانی از شارژ سریع 90W سیمی و شارژ بی‌سیم، اسکنر اثرانگشت اولتراسونیک، قابلیت ارسال پیام ماهواره‌ای و استاندارد مقاومت IP68/IP69 است.
آیا X200 Ultra به بازار جهانی می‌آید؟
متاسفانه، همانند X100 Ultra، انتظار می‌رود X200 Ultra نیز تنها به‌صورت انحصاری در بازار چین عرضه شود. این موضوع باعث می‌شود که علاقه‌مندان در سایر نقاط جهان نتوانند از این دستگاه بهره‌مند شوند. بااین‌حال، امیدواریم ویوو تصمیم خود را تغییر دهد و این محصول را به بازارهای جهانی نیز برساند.
سخن پایانی
vivo X200 Ultra با ترکیبی از فناوری‌های نوین و سنسورهای پیشرفته، یکی از بهترین گوشی‌های دوربین‌محور سال خواهد بود. این دستگاه نه‌تنها از نظر سخت‌افزاری به‌روز است، بلکه گامی بزرگ در بهبود کیفیت تصویر برمی‌دارد. منتظر رویداد رونمایی این گوشی باشید تا جزئیات بیشتری از آن منتشر شود.
نظر شما درباره سیستم دوربین ویوو X200 Ultra چیست؟

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1473328/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرانسه (5) 2-0 (4) کرواسی؛ آواز دیرهنگام خروس‌ها، پنالتی‌ها این‌بار خوش‌یمن بود!

بازگشت ناتمام ایتالیا مقابل آلمان و صعود سخت پرتغال، اسپانیا و فرانسه

اسپانیا (5) 3-3 (4) هلند؛ لاروخا را نمی‌توانید ببرید، حتی در پنالتی!

پرتغال 5-2 دانمارک؛ قصه‌ای که با درد نوشتند و با درمان امضا کردند

آلمان 3-3 ایتالیا؛ جشن صعود ژرمن‌ها با صورت رنگ پریده

گل سوم هلند به اسپانیا توسط ژاوی سیمونز در دقیقه 109

گل سوم ایتالیا به آلمان توسط راسپادوری در دقیقه 90+5

گل چهارم پرتغال به دانمارک توسط فرانسیسکو ترینکائو در دقیقه 91

گل سوم اسپانیا به هلند توسط لامین یامال در دقیقه 103

گلزنی رونالدو در دیدار امشب پرتغال مقابل دانمارک

گل دوم هلند به اسپانیا توسط یان ماتسن در دقیقه 79

گل دوم پرتغال توسط کریستیانو رونالدو در دقیقه 72

گل دوم فرانسه به کرواسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 80

گل دوم دانمارک توسط کریستین اریکسن در دقیقه 76

گل سوم پرتغال به دانمارک توسط فرانسیسکو ترینکائو در دقیقه 86

گل اول پرتغال با گل به خودی خواکیم اندرسن در دقیقه 38

کوارشما در 41 سالگی هم نشان داد هنوز بهتر از هرکسی بلد است با بیرون پا سوپرگل بزند!

گل اول ایتالیا به آلمان توسط مویزه کین در دقیقه 50

گل اول هلند به اسپانیا توسط ممفیس دیپای

گل اول فرانسه توسط اولیس در دقیقه 52

تقدیر از ژیرو پیش از دیدار فرانسه و کرواسی

گل اول دانمارک توسط کریستنسن در دقیقه 56

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل اویارزابال در دقیقه 67

گل دوم ایتالیا به آلمان توسط مویزه کین در دقیقه 67

هشدار ایران درباره تبعات جنگ‌افروزی جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان

این کبوتر هندی زیباترین کبوتر جهان است

گل اول آلمان به ایتالیا توسط یوشوا کیمیش در دقیقه 30

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط جمال موسیالا در دقیقه 36

گل سوم آلمان به ایتالیا توسط تیم کلایندینستدر دقیقه 45

گل مردود رونالدو؛ پرتغال 1-0 دانمارک

این مرد با ارسال فاکتورهای جعلی 122 میلیون دلار از گوگل و فیس‌بوک کلاهبرداری کرد

روایت تلخ فوت کودکی که به تازگی زبان باز کرده بود

تعیین محل دفن قبل از شهادت!

هیچ چیز از این دنیا نمی‌تونیم با خودمون ببریم!

شهید زاهدی فرصت قرآن خواندن را از دست نمی‌داد

وایت نحوه شهادت شهید زاهدی از زبان داماد ایشان

خداوند غافر ذنوب است یعنی چه؟

شب قدر است؛ پناهم بده...

از روز قیامت بترسید!

گوناگون/ آیت الله بهجت کدام شب را شب قدر می داند؟

هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران

اولویت های فدراسیون فوتبال در سال جدید

پیام آردا گولر به رئال با گل زیبا: من آماده‌ام!

گل اول اسپانیا توسط اورایزابال از رو نقطه پنالتی در دقیقه 8

رونالدو پنالتی خود را مقابل دانمارک در دقیقه 6 از دست داد!

گوگل با هوش مصنوعی قابلیت جستجو در جیمیل را بهبود می‌بخشد

آپدیت نرم افزار معیوب باعث خرابی فیزیکی ساندبار سامسونگ شده است

مایکروسافت خطاب به کاربران ویندوز 10: کامپیوتر جدید بخرید و به ویندوز 11 مهاجرت کنید

توصیه های امیرالمومنین(ع) در لحظات آخر

چرا شب بیست و سوم احتمال شب قدر بودنش بیشتر است؟