آریا جوان

آخرين مطالب

رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک فناوری

رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک
  بزرگنمايي:

آریا جوان - شرکت ژاپنی کاوازاکی از یک اسب رباتیک به نام کورلئو(Corleo) که از هیدروژن نیرو می‌گیرد، رونمایی کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از نیو اطلس، شرکت کاوازاکی (Kawasaki) شاید عجیب‌ترین و دیوانه‌وارترین وسیله نقلیه مفهومی را که تا به حال دیده‌ایم، از دل داستان‌های علمی-تخیلی بیرون کشیده است. «کورلئو» یک ربات چهارپای دو سرنشینه است که راکب، آن را با بدن خود هدایت می‌کند و به لطف هوش مصنوعی می‌تواند مسیر خود را در زمین‌های ناهموار انتخاب کند.
مردم می‌توانند برای خودشان اسب بخرند، اما برخی از اسب‌ها بسیار چموش هستند و رام کردن و سواری گرفتن از آنها دشوار است و نیاز به آموزش و صبر دارد. این در حالی است که با «کورلئو» دیگر نیازی به این کارها نیست و شما یک اسب رباتیک رام و مطیع دارید که به راحتی قابل هدایت است.
این اسب رباتیک از موتور هیدروژنی بهره‌ می‌برد، به این معنی که تنها بخار آب از پشت آن بیرون می‌آید و آب تازه و تمیز به عنوان یک محصول احتراق از موتور ژنراتور 150 سی‌سی با سوخت هیدروژن آن تولید می‌شود.
«کورلئو» در نمایشگاه اوزاکا کانسای(Osaka Kansai) رونمایی شد.

آریا جوان

سازندگان آن می‌گویند پاهای عقب آن دارای یک مفصل اضافی برای بهبود مقاومت در برابر ضربه و همچنین کنترل راکب هستند.
سُم‌های دوشاخه آن نیز دارای آج‌های لاستیکی چسبنده است. ضمن اینکه رکاب‌هایی با طول قابل تنظیم تعبیه شده است تا همگان با هر قدی بتوانند به راحتی روی آن بنشینند.
گفتنی است که یک طلق بادگیر نیز روی قسمت جلویی «کورلئو» وجود دارد که تنها در صورتی منطقی به نظر می‌رسد که «کورلئو» به گونه‌ای طراحی شده باشد که با سرعت 80 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
همانطور که در تصاویر مشاهده می‌کنیم، به نظر می‌رسد «کورلئو» برای آفرودهای سنگین طراحی شده است و توانایی جهش‌ها و جست و خیزهای سنگین از یک صخره به صخره دیگر و سریع دویدن در زمین‌های ناهموار را دارد.

آریا جوان

مغز مجهز به هوش مصنوعی «کورلئو» به دقت موقعیت‌های بالقوه پیش رو را تجزیه و تحلیل می‌کند و ایمن‌ترین گزینه‌ها را انتخاب می‌کند، در عین حال که به بدن سوارکار به عنوان ورودی اولیه پاسخ می‌دهد.
«کورلئو» همچنین به چند چراغ مجهز است که برای سوارکاری در شب طراحی شده‌اند و مسیر پیش رو را روشن می‌کند.

آریا جوان

«کورلئو» به گونه‌ای طراحی شده است که یک اسب رباتیک باشد، در عین حال که عاری از همه صداهای اضافه و ضایعات و مراقبت‌ها از یک اسب است.
گفتنی است تصاویری که از سوارکاری با «کورلئو» منتشر شده همگی ساخته دست رایانه‌ها هستند و این ربات هنوز در واقعیت قادر به سواری دادن نیست و در حال حاضر تنها یک طرح مفهومی است.
کاوازاکی در حال حاضر یک نمونه اولیه از «کورلئو» تولید کرده است که می‌تواند بایستد و ژست بگیرد.

آریا جوان

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1479629/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاد بی‌همتای پرواز بدون بال

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

اپل آپدیت iOS 18.4.1 و macOS 15.4.1 را با تغییرات جزئی و رفع باگ منتشر کرد

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

صحنه جالب؛ درگیری زوج خط میانی تیم ملی انگلیس در جریان دیدار رئال و آرسنال

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58

گل دوم اینتر توسط پاوارد در دقیقه 61

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

یاوه‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت

واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در حاشیه‌ مذاکرات ایران و آمریکا

جزییات دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه

رندر جدید آیفون 17 پرو طراحی ماژول مستطیلی و غول‌پیکر دوربین را نشان می‌دهد

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

مرتضی پورعلی گنجی: امیدوارم با حمایت بانوان هوادار پرسپولیس در بازی مقابل سپاهان پیروز شویم

صحنه مشکوک پنالتی برای رئال مادرید توسط var رد شد

شوت خطرناک چالهان‌اوغلو؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

موقعیت عالی برای باواریایی‌ها؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

کورتوا رئال رو در بازی نگه میداره! رئال مادرید 0-0 آرسنال

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

ال جی با همکاری دی جی معروف will.i.am، چهار گجت جدید رونمایی کرد

گوگل و جنگ با قاتلان باتری اندروید؛ اپ‌های پرمصرف رسوا می‌شوند!

پهلوانی که برای شادی دل مادرِ رقیب خود باخت!

پارک ملی کوه رینیر در آمریکا

کوالا و دوست جدیدش

ساحل باورنکردنیِ گولد در استرالیا

افضل اعمال از نگاه آیت الله بهجت(ره)

تا به حال مار دو سر دیده اید؟

شوخی که به قیمت نابینا شدن تمام شد!

نکته ای برای رانندگی در جاده

ویدئویی کمیاب از جاده چالوس وقتی که هنوز خاکی بود

ما هیچ وجه مشترکی با هم نداشتیم

داستان جزوه گرفتن در دانشگاه

به شوهر دوستش چشم دارد

عالمی: ان‌شاءالله مدیران با رامین صحبت خواهند کرد

پزشکیان: مراسم ورزشی امروز خیلی قابل قدردانی بود

مومنی: اخلاق سرلوحه زندگی من است

پوستکوگلو: اهمیتی نمی‌دهم اگر اخراج شوم!

اشتباه آسنسیو؛ اعلام پنالتی برای آرسنال در دقیقه 10

زنده ماندن امید در مادرید؛ تیبو کورتوا ضربه پنالتی ساکا را در دقیقه 13 مهار کرد

بنر غول‌پیکر هواداران رئال‌مادرید در ورزشگاه

فوت و فن دکوراسیون؛ 5 قاعده‌ طلایی!

چگونه مدیریت زمان داشته باشیم؟

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فلاحت‌پیشه: نگران شرطی‌شدن مذاکرات نسبت به منافع روسیه باشیم