آریا جوان

آخرين مطالب

رای اتحادیه جهانی مخابرات به نفع ایران درخصوص استارلینک نگاه سیاسی

رای اتحادیه جهانی مخابرات به نفع ایران درخصوص استارلینک
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فارس / اتحادیه جهانی مخابرات در جلسه اخیر خود با رد نامه آمریکا، اعلام کرد استارلینک باید از مصوبه این اتحادیه در مورد احترام به حقوق سرزمینی ایران تبعیت کند.
«ما بدون دریافت مجوز در خاک ایران اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را ارائه نمی‌دهیم، اما پیداکردن دستگاه‌های قاچاق ارتباطی به ما ندارد»؛ این محتوای جواب آمریکا به اتحادیه جهانی مخابرات در مورد لزوم احترام به قوانین سرزمینی ایران در موضوع استارلینک بود. حالا اتحادیه جهانی در آخرین جلسه خود، این ادعای آمریکا را رد کرده و گفته در راستای مقررات بین‌المللی، حتی شناسایی دستگاه‌های غیرمجاز در خاک ایران و غیرفعال‌کردنِ آن نیز بر عهده استارلینک است.
ایران ابتدا در سال 1400 با استقبال از ارائه اینترنت ماهواره‌ای در کشور،‌ لندینگ‌رایت را به اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت ماهواره‌ای از جمله استارلینک ابلاغ کرد. سپس طی یک فرایند فنی و حقوقی، از اتحادیه جهانی مخابرات پیگیری کرد تا این اپراتورها و مخصوصا استارلینک به حقوق سرزمینی ایران احترام بگذارند. این اتحادیه بین‌المللی ضمن پذیرش درخواست حقوقی ایران،‌ استارلینک را موظف کرده بود اولا بدون مجوز، در جغرافیای ایران خدمات ارائه ندهد؛ ثانیا در راستای مقررات بین‌المللی، دستگاه‌های غیرمجاز در خاک ایران را شناسایی و غیرفعال کند. آمریکا در پاسخ به این مصوبه،‌ بخش اول را پذیرفته بود اما اعلام کرده بود مسئولیت پیدا کردن دستگاه‌ها را نمی‌پذیرد. در این نامه که به امضای مشترک کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) و وزارت امور خارجه‌ ایالات متحده‌ آمریکا رسیده بود،‌ آمده بود: «اجرای قوانین ایران در رابطه با مرزها و گمرکات آن کشور خارج از حوزه و مأموریت ITU است»
حالا در جلسه آخر کمسیون مقررات رادیویی (RBB) که در تاریخ 17 الی 21 مارس (27 اسفند الی 1 فروردین) برگزار شده است،‌ اتحادیه جهانی با ابراز تأسف نسبت به پاسخ آمریکا،‌ اعلام کرده: «درخواست جمهوری اسلامی ایران مربوط به غیرفعال‌سازی ترمینال‌هایی است که بدون مجوز در قلمرو ایران فعالیت می‌کنند و نه درباره تداخل مضر با سیستم‌ها، استثنا کردن قلمروها از مناطق خدمات ماهواره‌ای یا اجرای قوانین مربوط به مرزها و گمرک‌ها» و از نروژ به‌عنوان کشور ثبت‌کننده استارلینک در اتحادیه،‌ خواسته است فورا اقدامات لازم برای شناسایی و غیرفعال‌کردن دستگاه‌های غیرمجاز در خاک ایران را پیگیری کند. همانطور که طبق متن مصوبه، «بر اساس اطلاعات موثق و در دسترس عموم، این کار در چند کشور دیگر انجام شده است.»

آریا جوان


بازار



آریا جوان


آریا جوان


این اتحادیه همچنین به پیشنهاد ایران،‌ مصوب کرده است با ایجاد یک صفحه‌ وب اختصاصی، این تصمیمات و مصوبات در خصوص استارلینک به‌صورت عمومی منتشر شود تا سایر کشورها نیز در جریان آن قرار بگیرند. 
گفتنی است اخیرا کشورهایی مانند هند،‌ پاکستان و ویتنام نیز استارلینک را موظف کرده‌اند ابتدا در چارچوب قوانین این کشورها، از دولت‌هایشان مجوز فعالیت بگیرد و بعد امکان ارائه اینترنت ماهواره‌ای را پیدا کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1480173/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت سری آیفون 18 احتمالاً به‌خاطر استفاده از تراشه‌های 2 نانومتری افزایش پیدا می‌کند

حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه در سال 1404 ابلاغ شد +جدول

حال و هوای حرم مطهر امام علی (ع)

هیجان خاص پرش از برج میلاد

آتشفشان کولا با شکل های طبیعی و تاریخی

طبیعت بهاری تالش زیبا

سرقت گوشی از یک خانوم جوان در یکی از محله های تهران

سوسک سرگین قهرمان قدرت در دنیای حشرات است!

گردهمایی کوسه‌های گاوی در سواحل جزیره کیش/ ویدئو

آنچلوتی: آینده‌ام؟ در پایان فصل اوضاع را ارزیابی خواهیم کرد

قهرمانی تیم دختران و برد تیم پسران در تنیس روی میز آسیای میانه

4 دستور جلسه در نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک

تودور: با تیمی بازی داریم که از اینتر مساوی گرفت

سرمربی عراق: خودشان می‌گویند لیاقت تو را نداشتیم!

اتفاق عجیب نبرد بزرگ؛ محرومیت هردو سرمربی!

کنعانی میخواست مهاجم پرسپولیس شود!

رئال قبل از اخراج آنچلوتی سه بار فکر کند

بنیادی‌فر و قضاوت بازی حساس بعد از الکلاسیکو

اینتر من را یاد ایتالیای قهرمان جهان انداخت

اگه فرزندت آرزوی معروف شدن نداره یعنی درست تربیت شده!

از 6 تا 7 سالگی فرزندانتان مسئولیت پذیری را یاد می‌گیرند

فلاحت‌پیشه: تا کی باید سرنوشت این ملت آزاده بازیچه کثیف‌ترین افراطی‌گری‌های تاریخ ایران شود؟

رهامی: مذاکره ایران و آمریکا به معنای عقب‌نشینی نیست

صدر: ترامپ به‌دنبال توافق ترامپی است

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم نداریم

سخنگوی وزارت خارجه: اینکه مذاکرات چقدر طول می‌کشد بستگی به روند آن دارد

صداوسیما: هیات ایرانی در مذاکرات رُم برای نماز اتاق خود را ترک کرده بودند

خبرنگار اعزامی صداوسیما در رُم: بنابر اطلاعات کسب شده، حفظ چرخه سوخت هسته‌ای یکی از خطوط قرمز ایران است

گروسی: مذاکره تهران-واشنگتن فرصتی تازه است اما آسان نخواهد بود

آخرین خبرها از گفتگوهای ایران و آمریکا؛ بقائی: اینکه مذاکرات چقدر طول می‌کشد بستگی به روند آن دارد

عراقچی: تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی است

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

چین سریع‌ترین حافظه جهان را معرفی کرد؛ انجام 25 میلیارد عملیات در ثانیه

شرکت‌های اینترنتی بیشترین مقصد حمله سایبری در ایران؛ مبدا حمله کجا بود

اپل در آستانه مسابقات هیجان‌انگیز NBA ویژگی جدیدی را به Apple Sports اضافه کرد

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر جدید OpenAI بیشتر دچار توهم می‌شوند

مدیاتک دیمنسیتی 9500 در بنچمارک AnTuTu امتیازی بیش از 4 میلیون را ثبت کرد

آمازون امسال اندروید را از دستگاه‌های Fire TV کنار می‌گذارد

رقابت جدی‌تر با نورالینک؛ ایمپلنت Precision Neuroscience تأییدیه FDA دریافت کرد

ChatGPT کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند

تولید انبوه گلکسی زد فولد 7 و فلیپ 7 از ماه آینده آغاز می‌شود

وضعیت عجیب گردشگران چینی بعد از صعود به کوهی با 7200 پله!

کشف رازهای فراعنه در خیابان‌های مدفون شهر 3500 ساله مصر باستان

وقوع سیل در استان ونتو ایتالیا

لحظه‌ هولناک تصادف برای یک پدر و دختر

نوای دلنشین زیارت امین الله در حرم مطهر علوی

ظرافت و واقع گرایی فوق‌العاده در نقاشی‌های این هنرمند

لباس سپید بهار بر تن درختان الموت

ویدئویی از مرغان دریایی در طبیعت زیبای سوئیس