آریا جوان

آخرين مطالب

آیت‌الله جوادی آملی: باید با مخالفان هم گفتگو کرد نگاه سیاسی

آیت‌الله جوادی آملی: باید با مخالفان هم گفتگو کرد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - شفقنا / اعضای شورای اسلامی شهر قم صبح امروز با حضور در بیت آیت‌الله‌ جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
​​​​​​​
آیت الله جوادی آملی در این دیدار، به دو وظیفه اصلی مسئولان اشاره کردند و اظهار داشتند: اولین وظیفه مسئولین خدمت‌رسانی به مردم است، اینکه سرمایه های کشور در نظر گرفته شده، اولویت ها نیز بررسی شود و سپس اقدامات لازم انجام شود، دومین وظیفه، توجه به این نکته هست که ما علاوه بر سرمایه های خدادادی کشور، سرمایه‌ دیگری نیز داریم که سرمایه اصلی کشور هست و آن وحدت ملی است، اگر اتحاد نباشد، دیگر سرمایه‌ها نیز از بین خواهند رفت.
ایشان با تأکید بر اینکه اتحاد ملی، سرمایه اصلی کشور است، تصریح کردند: وحدت، گذشت، ادب، بزرگواری، دوستی، تعامل و همکاری از جمله مهم‌ترین سرمایه‌های ملی هستند، هیچ کاری بدون اتحاد به سرانجام نمی‌رسد. دعوت به وحدت یک موعظه و نصیحت صرف نیست؛ بلکه یک کار عمیق علمی است و وحدت ممکن نیست مگر اینکه انسان با هواهای نفسانی و خودخواهی مبارزه کند. «أعدى عَدوِّکَ نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیکَ» هیچ دشمنی خطرناک‌تر از هوای نفس انسان نیست، حتی بدتر از دشمنان خارجی نظیر آمریکا، صهیونیسم و سایر قدرت‌های بیرونی.
بازار
ایشان با هشدار نسبت به خطر نفس‌پرستی و خودخواهی، اظهار داشتند: اگر خودخواهی نباشد، همه چیز با مشورت حل می‌شود. البته مشورت نباید محدود به هم‌فکران باشد؛ بلکه با مخالفان هم باید گفت‌وگو کرد. این همان سنت اسلامی و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) است.
آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام در ابتدای حرکت خود، ابتدا برادری و وحدت را پایه گذاری نمود، اظهار داشتند: پیامبر گرامی اسلام(ص) در آغاز رسالت خود در مدینه، اختلافات دو قبیله اوس و خزرج را از بین بردند و بین آنها وحدت و برادری ایجاد کردند، و سپس به آبادانی شهر پرداختند، آن حضرت، ابتدا مسجد و خیابان نساخت، بلکه اختلافات این دو قبیله را از بین برد، آنها را با هم متحد کرد و آن‌ها با وحدت خود، جامعه‌ای آباد ساختند. امروز نیز باید نخست خودمان را پیدا کنیم و سپس از سرمایه‌های کشور به‌درستی بهره ببریم و سرمایه اصلی کشور که همان وحدت ملی است را حفظ کنیم.
ایشان با استناد به خطبه 127 نهج‌البلاغه، تأکید کرد: حضرت امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند از اختلاف و تفرقه برحذر باشید « وَ إِیَّاکُمْ وَ الْفُرْقَهَ، فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّیْطَانِ کَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ» کسانى که از جماعت کناره مى گیرند طعمه شیطان می شوند، باید بفهمیم که اگر اختلافات جزئی و محلی را حل نکنیم، اختلافات گسترده تر شده و به سطح ملی می رسد و در این صورت اسلام و حکومت اسلامی آسیب می بیند و خطرات بسیار جدی تر را به دنبال خواهد داشت.
ایشان خاطرنشان کرد: اگر کسانی بخواهند در جامعه اسلامی فتنه‌انگیزی و اختلاف‌افکنی کنند و اختلافات را به سطح ملی برسانند و نظام دچار فتنه و تفرقه شود، باید با قاطعیت با آنها برخورد نمود.
ایشان بیان داشتند: در برابر دشمن خارجی باید محکم ایستاد و پاسخ قاطع داد، «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ سنگ را از همان جا که آمد، برگردانید وهمچنین فرمودند: « لَا یَمْنَعُ الضَّیْمَ الذَّلِیلُ‏ »؛ ستم را جز ملّت فرومایه قبول نمی کند و همچنین خدواوند می فرماید در مواجهه با دشمن، چنان مردانه و مقتدرانه زندگی کنید که دشمن از شما بترسد ﴿وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَهً﴾، اما این دستورات برای دشمن بیرون هست، در داخل کشور، باید با شرح صدر و تحمل دیدگاه‌های متفاوت، مسیر مشورت و همدلی را در پیش گرفت، باید با محبت با برادر مسلمان رفتار کرد، حتی به ما گفته اند جواب بدی آنها را نیز با خوبی بدهید ﴿وَیَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَهِ السَّیِّئَهَ﴾.
آیت الله جوادی آملی در پایان با اشاره به تجربه گران‌سنگ دفاع مقدس یادآور شدند: در جنگ تحمیلی، تقریباً تمام قدرت‌های جهانی علیه ایران صف‌آرایی کردند. اما ملت با اتحاد و فداکاری، پیروز این میدان شد. این پیروزی نه با سلاح، بلکه با اتحاد و انسانیت به دست آمد. جوانان پاک‌دل، شهدا و مردم مقاوم ما، همه سرمایه‌های این کشور هستند. اگر میان سرمایه‌های مادی و سرمایه اصلی کشور که همان وحدت و اتحاد هست، جمع ببندیم، حتماً به مقصد خواهیم رسید.​​​​​​​​​​​​​​

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1480792/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشخصات کامل، قیمت و تاریخ عرضه ردمی توربو 4 پرو لو رفت

کدام نهاد متولی مصوبه ایجاد دسترسی به سکوهای خارجی است؟

نجات جان دخترچه فلسطینی از زیر آوار

زمان سفر به هر سیاره منظومه شمسی

حضور رحمت و شری جان در کنسرت علیرضا طلیسچی/ ویدئو

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

تعیین سقف مهریه تا 14 سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

راهنمای جامع ویزای توریستی آمریکا (B1/B2)

جمینای 2.5 فلش معرفی شد؛ اولین هوش مصنوعی هیبریدی گوگل

حیات عالمانه به بیان آیت الله جوادی آملی

آماده سازی گران‌ترین غذای دنیا از دریای خزر

حرکات نمایشی و خطرناک یک کوئیک در خیابان‌های زاهدان!

شنبه، راند دوم: نبرد در رم

سفر در زمان؛ «ثریا اسفندیاری در 59 سالگی در پاریس»؛ سال 1369

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

مثلث آتشین فوتبال اروپا

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

چطور جلوی کک و مکی شدن پوست صورتم را بگیرم؟

فوت و فن زیبایی؛ 15 اشتباه آرایشی که شما را پیرتر نشان دهد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

قابلیت برخاست و فرود عمودی جنگنده پیشرفته اف-35 بی

ویدئویی از دوربین یک آمبولانس در هلند

دردسرهای همیشگی افراد عینکی

حرکات نمایشی و خطرناک خودروی کوییک در خیابان‌های زاهدان/ ویدئو