آریا جوان

آخرين مطالب

«شرق»، «ابتکار» و «فارس» مجرم شناخته شدند نگاه سیاسی

«شرق»، «ابتکار» و «فارس» مجرم شناخته شدند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، از رسیدگی به پرونده‌های اتهام‌های مدیران مسئول روزنامه‌های شرق، ابتکار، پایگاه خبری نبض بازار و خبرگزاری فارس خبر داد.
اکبر نصراللهی روز دوشنبه با اشاره به برگزاری نخستین جلسه رسیدگی به پرونده‌های سیاسی و مطبوعاتی در سال جدید با حضور اعضای هیات منصفه، افزود: پرونده‌های اتهام‌های مدیران مسئول روزنامه‌های شرق، ابتکار، پایگاه خبری نبض بازار و خبرگزاری فارس بررسی شد.
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی اظهار کرد: اتهام پیام تیرانداز مدیرمسئول خبرگزاری فارس، افشای اسرار دیگری (انتشار عکس کارت ملی) موضوع شکایت محمد شجری در تیتر خبر «اتفاق عجیب در تیم فوتسال؛ جعل کارت بازیکن تیم ملی»، محمدعلی وکیلی مدیر مسئول روزنامه ابتکار، پخش شایعات موضوع شکایت معاون دادستان و محمدرضا خلیلی مدیر مسئول پایگاه خبری نبض بازار، نشر مطالب خلاف واقع موضوع شکایت رضا کهنوجی است که هیات منصفه پس از شنیدن دفاعیات متهمان و بررسی پرونده‌ها، آنان را مجرم اما مستحق تخفیف شناخته شدند.
روزنامه شرق مجرم شناخته شد
وی اضافه کرد: امروز پرونده روزنامه شرق بررسی شد که اعضای هیات منصفه به اتفاق آراء مهدی رحمانیان مدیر مسئول این روزنامه را مجرم شناختند و مستحق تخفیف ندانستند.
نصراللهی گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های مدیران مسئول روزنامه‌های شرق، ابتکار، پایگاه خبری نبض بازار و خبرگزاری فارس که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.
بر اساس اصل 24 قانون اساسی جرم مطبوعاتی عبارت است از انتشار مطالب مخل به مبانی اسلام و یا حقوق عمومی به وسیله مطبوعات، تفصیل و مصادیق آنها را قانون معین می‌کند.
مطابق ماده 34 قانون اصلاح قانون مطبوعات مصوب 1379 رسیدگی به جرایم مطبوعاتی با توجه به قوانین مربوط به صلاحیت ذاتی در محاکم عمومی یا انقلاب یا سایر مراجع قضایی است که در هر صورت علنی بودن و حضور هیئت منصفه در آن الزامی است.
تبصره ماده 4 اصلاح قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب مصوب 1381 بیان می‌دارد رسیدگی به جرایم مطبوعاتی و سیاسی در دادگاه کیفری استان به عمل خواهد آمد که طبق ماده 20 قانون مذکور رسیدگی به جرایمی که مجازات قانونی آنها قصاص عضو یا قصاص نفس یا اعدام یا رجم یا سلب و یا حبس ابد باشد و نیز رسیدگی به جرایم مطبوعاتی و سیاسی ابتدا در دادگاه تجدید نظر استان به عمل خواهد آمد و در این مورد دادگاه مذکور دادگاه کیفری استان نامیده می‌شود.
بازار
دادگاه کیفری استان در رسیدگی به جرایم مطبوعاتی و سیاسی با حضور هیئت منصفه تشکیل خواهد شد و این دادگاه اکنون صلاحیت رسیدگی به جرم مطبوعاتی را نیز دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1482808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

مرگ نویسنده طغیان‌گر/ ویدئو

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

گل اول بارسلونا به دورتموند روی گل به خودی

گل سوم استون ویلا به پاری سن ژرمن توسط کنسا

هتریک گیراسی؛ گل سوم دورتموند به بارسلونا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

اتفاق عجیب در کالیفرنیا؛ هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در خیابان پخش کردند

تصاویر فاش شده از One UI 8 از تغییرات ناچیز خبر می‌دهند

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

گفتگوی تیم کوک با ترامپ ظاهراً در لغو تعرفه‌ها تأثیر داشته است

هوش مصنوعی جمینای گوگل به اپلیکیشن Photos در اندروید تزریق شد

حداقل حافظه داخلی موردنیاز برای اندروید 15 به 32 گیگابایت افزایش می‌یابد

تصاویری از شهر لس‌آنجلس که شاید تا امروز ندیده‌اید!

علم نور است!

روایت «شهاب حسینی» از دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد در جشنواره کن 2016

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط اشرف حکیمی

گل اول دورتموند به بارسلونا توسط سرهو گیراسی

گل دوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

گل اول پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط حکیمی

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

پزشکیان حُکم داد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

قابلیت امنیتی جدید اندروید: ری‌استارت خودکار دستگاه پس از 3 روز قفل‌بودن

برنامه پیچیده اپل برای بهبود هوش مصنوعی محصولاتش با حفظ حریم خصوصی کاربران

عذرخواهی رسمی سامسونگ برای تأخیر در انتشار One UI 7

وقتی بلد نیستی اما ادعا داری!

لحظاتی از بارش تگرگ امروز در حرم امام رضا (ع)