آریا جوان

آخرين مطالب

راز جنجالی مسی: می‌خواستم به بارسلونا برگردم! نگاه سیاسی

راز جنجالی مسی: می‌خواستم به بارسلونا برگردم!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3/ لیونل مسی، ستاره سابق بارسلونا، می‌گوید پس از جام جهانی 2022 قصد داشت به این باشگاه برگردد.
 زیاد پیش نمی‌آید که بتوانید صحبت‌های لئو مسی را در گفتگویی تقریبا یک ساعته بشنوید. مصاحبه‌ای در کانال یوتیوب Simplemente Fútbol که این بازیکن در آن درباره موضوعاتی از دوران حرفه‌ای فوتبالش صحبت کرده منتشر شده است؛ از تلاش نافرجامش برای بازگشت به بارسلونا گرفته تا احتمال حضورش در ترکیب آرژانتین در جام جهانی 2026.
این ستاره آرژانتینی قراردادش با پاری‌ سن‌ ژرمن را در جولای 2023 به پایان رساند، در مقطعی که شانسش را امتحان کرد و تلاش کرد به بارسلونا بازگردد اما موفق نشد و در نهایت به اینتر میامی پیوست 
او در این باره گفت: «قصد داشتم که به بارسلونا برگردم و در جایی باشم که همیشه دوست داشتم باشم اما باز هم ممکن نشد. این تصمیمی خانوادگی بود. این واقعیت که جام جهانی را هم بردیم خیلی در این تصمیم تاثیر داشت. برای من کاملاً روشن بود که نمی‌خواستم در تیم دیگری در اروپا بازی کنم. حتی یک لحظه هم به این موضوع فکر نکردم. این تصمیمی خانوادگی بود که در آمریکا زندگی کنیم و در این لیگ و باشگاهی که در حال رشد است و رویای کارهای بزرگ دارد به میدان بروم.»
مسی درباره دو فصل حضورش در پاری‌ سن‌ ژرمن که هرگز حس خانه را برایش نداشت هم صحبت کرد: «ما داشتیم دو سال پیچیده را پشت سر می‌گذاشتیم چون در بارسلونا به شکلی زندگی می‌کردیم و در پاریس شرایط خانواده خوب بود اما من در روزمرگی و تمرینات حس راحتی نمی‌کردم. می‌خواستیم مطمئن شویم شرایط خانواده خوب است و من بتوانم از کاری که دوست دارم لذت ببرم.»

آریا جوان


این بازیکن از زمانی که به اینتر میامی پیوسته، دوباره خودش شده است و از فوتبال لذت می‌برد، ورزشی که او در آستانه تجربه اتفاقی بی‌سابقه در تاریخ آن در جام جهانی باشگاه‌های 2025 است، مسابقاتی که کمتر از دو ماه دیگر آغاز می‌شود: «الان دارم لذت می‌برم. بیشتر از این نمی‌توانم چیزی بخواهم. می‌خواهم همچنان رقابت کنم و برنده شوم. این ذات من است و با همین روحیه بزرگ شدم.»
یکی دیگر از موضوعاتی که او به آن پرداخت، قهرمانی در جام جهانی 2022 قطر بود، مخصوصاً بعد از شکست در فینال 2014. مسی در این باره اظهار داشت: «رسیدن به فینال (مقابل آلمان) و قهرمان نشدن برای من شکنجه بود. قهرمان شدن بعد از آن همه چیز را کمی قابل‌ تحمل‌تر می‌کند و به شکل متفاوتی پذیرفته می‌شود. می‌توانستم دو جام جهانی ببرم اما حالا همین یک جام را دارم.»
او در همین خصوص و درباره جام جهانی آینده و پایان دوران حرفه‌ای‌ فوتبالش اضافه کرد: «جام جهانی دور است ولی خیلی زود می‌رسد. امسال سال مهمی است. این که بتوانم به طور مداوم بازی کنم و حس خوبی داشته باشم مهم است. پارسال تمرینات پیش‌فصل را شروع کردم و چند مصدومیت داشتم. امسال تمرینات خوبی داشتم، خوب شروع کردم و حالم خوب است. ولی فصل طولانی است چون تا دسامبر ادامه دارد و جام جهانی باشگاه‌ها هم هست. فکر می‌کنم و نگاه می‌کنم ولی نمی‌خواهم هدف‌ گذاری کنم. روز به روز پیش می‌روم تا ببینم از نظر بدنی چه حسی دارم و با خودم صادق می‌مانم.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1485433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این روغن خواص ضد پیری دارد

فال حافظ یکشنبه 31 فروردین 1404

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

این مرد بدون پاهایش از کوه 1500 متری بالا رفت!

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

هواوی تراشه هوش مصنوعی Ascend 920 را با وعده عملکردی هم‌سطح با انویدیا H20 معرفی کرد

این 3 ویتامین سبب جوان ماندن پوست می‌شود

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

ویدئو مفهومی آیفون 17 پرو مکس طراحی و ویژگی‌های این گوشی را نشان می‌دهد

طراحی آیفون 17 پرو با دوربین یکپارچه لو رفت

اداره بهره‌وری DOGE در حال ساخت دیتابیس عظیمی از اطلاعات حساس شهروندان است

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

طبیعت زیبای زاگرس با موسیقی دلنشین بختیاری

با استفاده از ChatGPT تصویر خودتان را به اکشن فیگور تبدیل کنید

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

رحمان و رحیم پایتخت : تهیه کننده موسیقی‌مان محدودمان می‌کرد برای همین در پایتخت 6 نقش کمرنگی داشتیم! با او فسخ کردیم

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!