آریا جوان

آخرين مطالب

تنگسیری: حضور بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت خواهد بود گفتگو

تنگسیری: حضور بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت خواهد بود
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تسنیم / فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه نا‌امنی در تنگه راهبردی هرمز ابعاد و تأثیرات بین المللی در اقتصاد دارد ، گفت: حضور بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت خواهد بود.
دریادار علیرضا تنگسیری ‌‌ضمن ابراز همدردی با مردم عزیز بندرعباس و حادثه دیدگان انفجار بندر شهید رجایی روز ملی خلیج فارس، را یک روزی دانست که همه مردم ایران باید از فلسفه نامگذاری این روز مطلع و آگاه باشند و اظهار داشت: ‌روز 10 اردیبهشت روز پایان اشغالگری 117 ساله پرتغالی‌ها در خلیج فارس است.
بازار
وی با بیان اینکه خلیج فارس یک اهمیت ذاتی دارد و عمیق‌ترین سواحل در قسمت ایران است و بهترین و مناسب‌ترین آبراه‌های بین‌المللی در سمت ایران واقع شده است، افزود:‌ ایران در خلیج فارس یک هزار و 735 کیلومتر خط مستقیم ساحل و 5 هزار و 800 کیلومتر با احتساب جزایری که در خلیج فارس هستند ساحل دارد که این امر اهمیت ذاتی خود خلیج فارس است.
دریادار تنگسیری با اشاره به اهمیت خلیج فارس در طول تاریخ گفت: تاریخ را که ورق می‌زنیم می بینیم که در سال 1508 میلادی، پرتغالی‌ها به منطقه آمدند و تا سال 1622 میلادی در اینجا باقی ‌ماندند، یعنی 117 سال، در آن زمان نه نفت و نه گاز بوده و این امر اهمیت خلیج فارس در طول تاریخ را می‌رساند.
وی به اهمیت اقتصادی خلیج فارس اشاره کرد و گفت: خلیج فارس از لحاظ جایگاه اقتصادی جایگاه بسیار مهمی را دارد. صادرات نفت و گاز در این منطقه بسیار بالا است به طوری که 40 درصد گاز و 62 درصد نفت منطقه از خلیج فارس صادر می شود و نشان دهنده اهمیت و جایگاه اقتصادی خلیج فارس است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با اشاره به جایگاه خلیج فارس به لحاظ امنیتی، تاکید کرد: خلیج فارس از لحاظ امنیتی بسیار مهم است و ما بارها از جمهوری اسلامی پیام صلح و دوستی را به کشورهای منطقه ارسال کرده ایم و بارها گفته‌ایم که به‌دنبال صلح و دوستی و برادری هستیم.
وی با اشاره به تردد روزانه شناورها از تنگه هرمز گفت: امروز افتخار داریم که امنیت تنگه هرمز و تردد روزانه بیش از 80 فروند کشتی را در این منطقه برقرار کردیم این‌ها همه نشان دهنده اهمیت این منطقه مهم و راهبردی است.
تنگسیری تصریح کرد: نا‌امنی در تنگه راهبردی هرمز ابعاد و تأثیرات بین المللی در اقتصاد دارد ‌و از این جهت فوق العاده مهم و راهبردی است.آنچه برای ما در خلیج فارس مهم است صلح‌، امنیت‌، برادری و دوستی است. ما اعتقاد داریم که حضور بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت خواهند بود. قطعاً منطقه‌ای که یک منطقه راهبردی و اقتصادی است، برای ما و کشورهای همسایه بسیار مهم بوده و قطعاً دشمنان دنبال 2 هدف شوم هستند که یکی حضور نامشروعشان در منطقه، و دیگری فروش سلاح در منطقه راهبردی خلیج فارس است.
وی اضافه کرد: رسیدن به این مقاصد شوم نیاز به دشمن تراشی در منطقه دارد که به هر حال کشوری مثل ایران که دنبال امنیت این منطقه است و بیشترین ساحل، جزایر و عمیق ترین آبراه‌ها را در خلیح فارس در اختیار دارد معلوم است که امنیت این منطقه باید برای ما مهمتر باشد لذا ما دنبال امنیت هستیم قطعاً بدانید اینهایی که از هزاران مایل به این منطقه می آیند به دنبال امنیت در این منطقه نیستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1490726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

اتفاق مهم برای ایرانی‌‌ها؛ زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

چگونه از گوگل برای ترجمه عکس استفاده کنیم؟

اسپاتیفای در سه‌ماهه اول 2025 بیش از 100 میلیون دلار به پادکسترها پول داده است

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

ترفندهای فوق العاده برای رفع چین و چروک پوست صورت

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

دستاورد بزرگ فوجیتسو: ساخت کامپیوتر کوانتومی 256 کیوبیتی با 4 برابر قدرت بیشتر

متا از API مدل‌های هوش مصنوعی Llama برای توسعه‌دهندگان پرده برداشت

22 سال از تولد فروشگاه آیتونز اپل گذشت

متا با ایده‌ای هیجان‌انگیز به جنگ ChatGPT می‌رود؛ تلفیق هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی

کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود

وقتی با فشار آب آشنایی نداری!

وقتی برای تغییر مسیر فقط به راهنمازدن اکتفا میکنی!

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

از تجربه «پایتخت» عبرت بگیرید آقای جبلی!

لحظه‌ شگفت‌انگیزی که 101 سگ خالدار خلق شدند!

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

الاهلی نخستین فینالیست لیگ نخبگان آسیا؛ الهلال مدعی حذف شد

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

عاقبت هولناک تنبیه بدنی کودک توسط والدین

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

نترس واقعی به این میگن!

داستانک/ مگر نگفتید برای خدا ساخته ایم؟

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!