ناگفته های یک ناشر از فعالیت ناشران در دهه 40و 50؛
ماجرای متمولی که یک متر کتاب میخواست/ دولتیها هیچ دخالتی در انتخاب کتاب برای نشر نداشتند/ روبه روی دانشگاه تهران خبری از کتاب زیراکسی نبود
اندیشه
بزرگنمايي:
آریا جوان - مرور تاریخ نشر کتاب در چند دهه اخیر نشان میدهد وضعیت نابه سامان بازار کتاب، از ابتدا وجود نداشته و بعدها دستپخت بیتدبیری به خورد یار مهربان داده شده است.
اسماعیل جنتی پیشکسوت نشر، متولد 1326 فعالیت خود در عرصه کتاب و ادبیات را زمانی که نوجوان بود از نشر نیل و بعدها کتاب زمان آغاز کرد. کتاب زمان مجموعهای فاخر بود که نه تنها در نشر کتاب فعالیت داشت بلکه محل تربیت فکری نویسندگان نیز بود. این موضوع مقدمهای برای علاقهمندی و ورود جنتی به عرصه کتاب و ادبیات شد. تا جایی که عشق به کتاب و ادبیات موجب شد تا بعدها در سال 1366 نشر یوشیج را تأسیس کرده و خود از شاعران و نویسندگان فاخر میزبانی کند. وی شاعر، گوینده و بازیگر است. از آثار صوتی این چهره فرهنگی میتوان به کاست «او را صدا بزن» شعر و نامههای نیما یوشیج (منتشر شده در سال 1375)، سی دی مجموعه شعر کامپا اثر کلارا خانس در سال 1381 و سی دی کمند بر کوه اشاره کرد. وی در حد فاصل سال های 1376 تا 1382 نویسنده و مجری بخش شبانگاهی رادیو پیام نیز بود.
او که با اغلب نویسندگان سرشناس معاصر ایران در ارتباط بوده در گفتگو با خبر فوری به ناگفتههایی از وضعیت فعالیت نویسندگان و ناشران از دهه 40 به بعد اشاره کرد.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۸:۲۹
-
۴ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450485/