آریا جوان

آخرين مطالب

«لولی» بر مدار نوگرایی؛ سینمای مستقل در معرض نابودی است اجتماعی فرهنگی

«لولی» بر مدار نوگرایی؛ سینمای مستقل در معرض نابودی است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / تهیه کننده «لولی» با اشاره به نوگرا بودن این اثر سینمایی به مخاطبان توصیه کرد هنگام تماشای فیلم به صدا، طراحی صحنه، فیلمبرداری و طراحی لباس این فیلم به دقت توجه کنند. جلیل اکبری‌صحت تهیه‌کننده فیلم سینمایی «لولی» که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، درباره آشنایی با به رضا فرهمند کارگردان فیلم توضیح داد: آشنایی من با رضا فرهمند در جشنواره «سینماحقیقت» شکل گرفت. من در آن زمان منتقد فیلم او در یک جلسه بودم. پس از آن، فرهمند فیلم مستند «گوشواره‌های باروتی» را ساخت که در جشنواره فیلم فجر حضور داشت و ما در جشنواره با هم گپ و گفتی داشتیم. به نظرم یکی از مهم‌ترین اتفاق‌های جشنواره‌ها، همین آشنایی افراد با یکدیگر است که برای ما نیز رقم خورد. این فیلم برای رضا جوایز متعددی آورد هرچند مستندهای قبلی او هم در جشنواره های داخلی و خارجی درخشیده بودند، که این اتفاق حس کنجکاوی هرکسی برای همکاری را تحریک می کند.
وی درباره روند تولید فیلم «لولی» گفت: از طریق یک دوست مشترک، پیشنهاد همکاری با آقای فرهمند به من داده شد. من نیز از این پیشنهاد استقبال کردم زیرا او فیلمسازی خلاق و خوش‌فکر است و سینما را به خوبی می‌شناسد. آقای فرهمند یک فیلمنامه آماده داشت و من ابتدا به عنوان مشاور فیلمنامه به پروژه اضافه شدم تا تغییراتی در فیلمنامه اولیه ایجاد کنیم. در حین کار روی فیلمنامه، رابطه ما مستحکم‌تر شد و من مشاوره‌هایی در حوزه تهیه فیلم به ایشان دادم. بعد از مدتی، قرار شد تهیه‌کنندگی کار را هم بر عهده بگیرم.
این کارگردان تصریح کرد: «لولی» فیلمنامه بسیار خوبی داشت و آقای فرهمند نیز اجرای بسیار خوبی از این فیلمنامه ارائه کرده اند. این فیلم گرمای خاصی دارد و قاب‌بندی و روایت آن بسیار قوی است. کسانی که سینمای مستقل ایران را پیگیری می‌کنند، احتمالاً از دیدن این فیلم شگفت‌زده خواهند شد و برخی هم ممکن است خیلی از آن خوششان بیاید.
وی درباره مخاطبان فیلم «لولی» گفت: طبیعتا مخاطب فیلم ما کسانی نیستند، که عاشق فیلم‌های زرد هستند اما پیام و اجرای فیلم بر مدار نوگرایی است و هم در اجرا و هم در محتوا، تازگی دارد. این فیلم یک‌سری سینماگر نو و جدید را در کنار سینماگران پیشکسوت، معرفی می‌کند. توصیه می‌کنم مخاطبان به صدا، طراحی صحنه، فیلمبرداری و طراحی لباس و ... این فیلم به دقت توجه کنند.
اکبری‌صحت با اشاره به انتخاب بازیگران فیلم بیان کرد: بازیگران فیلم ما اگرچه به معنای تجاری جزو ستارگان سینما به‌حساب نمی‌آیند، اما به راستی ستارگان سینما هستند.
این تهیه‌کننده تصریح کرد: «لولی» در گونه فیلم‌های اجتماعی و عاشقانه قرار می‌گیرد و در نوع خودش فیلم متفاوتی در سینمای ایران محسوب می‌شود. من در ذهنم نمونه مشابهی برایش ندارم. امیدوارم مخاطبان با این فیلم ارتباط بگیرند و جشنواره بستری را فراهم کند که فیلم «لولی» شناخته شود. برای تبلیغات فیلم نیز امیدواریم جشنواره به ما کمک کند تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.
وی با اشاره به ناعدالتی در توزیع فیلم‌ها در سینما درباره وضعیت سینمای مستقل گفت: متأسفانه با روندی که توزیع در سینمای ایران پیش گرفته است، فرصت از فیلم‌هایی مانند فیلم ما گرفته شده است. بهترین سانس‌ها و بیشترین تعداد سالن‌های سینما به فیلم‌های بسیار عامه پسند داده می‌شود. قطعا اگر عدالت نسبی در توزیع فیلم‌ها انجام شود، همه فیلم‌ها مخاطب خودشان را دارند. متأسفانه در ادامه چنین روندی، سینمای مستقل نابود خواهد شد.
اکبری‌صحت در پایان با بیان اینکه «لولی» یک فیلم چندفرهنگی است، متذکر شد: داستان فیلم در زمان و مکانی روایت می‌شود که مشخص نیست. ما یک بازیگر افغان نیز داریم که بسیار خوب عمل کرده است. در این فیلم به ترکی کرمانجی و ترکی تبریزی نیز صحبت می‌شود.
در این اثر بازیگرانی چون داریوش امینی، ژیلا آل‌رشاد، محبوبه سلطانی، نرگس هزاره، حسن عابدی و محمد محمدی نقش‌آفرینی می‌کنند.
عوامل فیلم «لولی» عبارتند از کارگردان: رضا فرهمند،‌ تهیه کننده: جلیل اکبری صحت، فیلمنامه: رضا فرهمند، امیراطهر سهیلی، طراح صحنه: رامین محمدیان، مشاور کارگردان: عباس رافعی، مشاور هنری و طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، طراح لباس: شیده محمودزاده، آهنگساز: امیر محمد نظر، فیلمبردار: علی شاهیده، مجری طرح: رضا فرهمند، محسن دلیلی، صدابردار: مصطفی بهمنی، تدوین: رضا فرهمند، مصیب حنایی، صداگذار: حسن مهدوی، اصلاح رنگ: سامان مجد وفایی، پوستر، گرافیک و تیتراژ: احمد غلامی، مشاور رسانه‌ای و روابط عمومی: محسن دلیلی.
خلاصه فیلم «لولی» بدین شرح است: سرنوشت گلسا و آگاهی از وضعیت همسرش به رازهایی بستگی دارد که منصور پنهان کرده است. اگر موسی بتواند از منصور حقیقت را بفهمد و صفورا به موسی کمک کند تا بر لکنتش غلبه کند، شاید خسرو هم منیر را در انتظار تنها نگذارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450578/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تم‌های سالگرد 30 سالگی پلی‌استیشن از روی PS5 حذف شدند

پردازنده لپ‌تاپی Core Ultra 255H در بنچمارک تک‌هسته‌ای 32 درصد بهتر از نسل قبل ظاهر شد

هزینه 1/6 میلیارد دلاری و 50 هزار تراشه انویدیا برای توسعه دیپ‌سیک

نقل داستان ولادت امام حسین(ع) و شفا گرفتن فطرس ملک

سلام بر عباس، یل امیرالمؤمنین

لباس نجس چه زمانی پاک می‌شود؟

عباس‌بن‌علی؛ نقاب‌دار شجاع جنگ صفین

روایتی تلخ از یک درد مشترک؛ «رها» توانست از بی‌تفاوتی اجتماعی بگوید

پخش همزمان قسمت دوم و سوم سریال «آبان»

داریوش امینی از بازی در فیلم «لولی» گفت

چهره ها/ ساعد سهیلی با یک تیپ جذاب به جشنواره فجر آمد

رونمایی از تصویر بازیگر نقش شهید احمد کاظمی در فیلم «پیش‌مرگ»

پدیده والیبال جهان مرز 500 امتیاز را هم رد کرد

استقلال ایران آماده گذر از خان هفتم

مسابقات تنیس پانصد امتیازی جام کارون به پایان رسید

بزرگترین موقعیت‌های از دست رفته در تاریخ لیگ برتر انگلیس

جویباری: برای انتخاب سرمربی جدید عجله‌ای نداریم!

فرصت جبران و بازگشت به ترکیب برای 77 پرسپولیس

فقط یک بازیکن به جدایی ژوائو واکنش نشان داد!

سایت ای‌اف‌سی: استقلال نباید دچار لغزش شود

لالیگا آبروی فوتبال اسپانیا را برد

پیشکسوتان استقلال ناهار مهمان باشگاه شدند

تغییرات هورمونی؛ چالش‌های سخت برای زنان

دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است

اسلامی: طبق برجام در سال دهم که الان وارد آن شده‌ایم، پرونده هسته‌ای ایران بسته می‌شود

سفیر جدید ایران در انگلیس انتخاب شد

نیکزاد: 253 طرح به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارجاع شده است

محبعلی: ترامپ برای ایران هم می‌تواند فرصت باشد، هم تهدید

انتقاد لاریجانی از نقش غول‌های دولتی و شبه دولتی در اقتصاد

ادعای سرافراز درباره کشف 3 پرونده زدوبند مالی در صداوسیما

قهرمان پور: اجماع برای مذاکره شکل بگیرد، جریان جلیلی نمی‌تواند کاری کند

بهزاد نبوی: استبداد، مردم را از اصلاحات ناامید کرد

سیدحسن خمینی: نگاه بخشی به شعارها به ما ضربه‌ خواهد زد

تجلیل از پاسداران فرزند شهید و جانباز در حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت روز پاسدار

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با سه تن از جانبازان

اتصال 828 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات

اهمیت و آثار صله رحم در احادیث اهل بیت(ع)

هر کاری انجام میدهی فقط برای خدا باشد

استوری/ خورشیدی از قبیله‌ی هاشم دمیده...

گوناگون/ جایزه میلیون دلاری برای رمزگشایی یک خط!

بر در این خانه از لطف شما دارم سمت ها

4گوشه دنیا/ قتل زن آمریکایی چند ساعت پس از مراسم عروسی!

تمریناتی برای درست کردن فرم زانوهای پرانتزی/ ویدئو

متن ادبی تبریک ولادت حضرت ابوالفضل و متن برای پدر جانباز

حمله فراستی به پژمان جمشیدی: قیمت دلار به تو چه ربطی دارد؟

15 فیلم برتر آرای مردمی معرفی شدند

«بروتالیست» رای منتقدان لندن را هم گرفت

رضا بابک: دیوانگی را هم تجربه کردم

انتشار سریال تینا پاروان در هاله‌ای از ابهام

روز چهارم جشنواره فجر به یاد خالق نت‌های ماندگار