آریا جوان

آخرين مطالب

حقیقت‌پور: کفن‌پوشان تندرو در آینده نزدیک از منویات رهبری هم عبور می‌کنند نگاه سیاسی

حقیقت‌پور: کفن‌پوشان تندرو در آینده نزدیک از منویات رهبری هم عبور می‌کنند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایلنا / یک فعال سیاسی با اشاره به برگزاری تجمعات در هفته‌های اخیر و حمله‌های صورت گرفته علیه سران قوا گفت: به نظر من این جریان از نظر حیات سیاسی آخرین نفس‌هایش را می‌کشد و جریان ورشکسته‌ای است که با داد زدن می‌خواهد بگوید ما هستیم و ورشکسته نیستیم. خیلی به درازا نخواهد کشید که این افراد از منویات مقام معظم رهبری هم عبور خواهند کرد.
منصور حقیقت‌پور درباره برگزاری تجمعات در روزهای اخیر درباره ظریف و صدور حکم اعدام و شعار علیه سران قوا و اینکه آیا این اقدامات می‌تواند باعث بروز ناآرامی در کشور مانند سال 96 شود، گفت: من در توییتی هم خطاب به این آقایان نوشتم و اشاره کردم که آقایان کفن‌پوش که تعدادتان باز هم معادل ظرفیت یک مینی‌بوس نشد، چرا در کفن پوشیدن عجله کردید؟! قدری صبر کنید. روزگار برای شما کفن اندازه خواهد کرد. قدری صبر لازم است. صبور باشید.
وی ادامه داد: این افراد چه عجله‌ای برای پوشیدن کفن دارند؟ مگر می‌شود با تجمع غیرقانونی به غیرقانونی بودن رییس مجموعه راهبردی رییس‌جمهور اعتراض شود. این‌ها اول قانونی بودن خودشان را ثابت کنند و ثابت کنند که تجمع با یک مینی‌بوس آدم و یک بلندگوی دستی قانونی است و بعد مردم حرف آن‌ها را گوش دهند. این جریان و حلقه که در انتخابات گذشته ورشکسته شد و باخت، بعد از سلطه و سیطره قدرت، در دولت چهاردهم از قدرت پیاده شده است.
این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: قدرت لذت دارد این‌ها حاضر نیستند که این لذت را از دست بدهند و از آن فاصله بگیرند. این‌ها خودشان را در حال غرق شدن می‌بینند لذا به هر اقدامی برای اینکه دیده شوند ورود خواهند کرد، برای اینکه بلندگو در اختیارشان باشد. 
حقیقت‌پور تصریح کرد: مردم جمهوری اسلامی ایران به این افراد نه باور دارند و نه این‌ها را قبول دارند و نه ایمان دارند، این‌ها در آستانه رفتن به زباله‌دان تاریخ هستند الان هم داد می‌زنند و فریاد می‌زنند و دو رسانه و گاهی تریبون‌هایی مثل صدا و سیما در اختیارشان است اما این ها متوجه نیستند که نظام تکلیف خودش را با این جریان دارد مشخص می‌کند و این‌ها را به حاشیه می‌برد و خود مردم و نظام دارند این‌ها را کنار می‌زنند و باید هم بزنند. برخی از این‌ها عامل اقداماتی هستند که این اقدامات هزاران میلیارد دلار به جمهوری اسلامی ایران ضربه زده است مانند بالا رفتن از دیوار سفارتخانه‌ها، تحریم‌ها، پاره کردن برجام، FATF و پالرمو.
وی ادامه داد: این افراد باعث انزوای جمهوری اسلامی ایران در جامعه جهانی شده‌اند و اگر در اختیارشان بود دور جمهوری اسلامی ایران را یک دیوار بلندی می‌کشیدند که جمهوری اسلامی ایران به جز افغانستان و روسیه با هیچ کشور دیگری ارتباط نداشته باشد. به نظر من این جریان از نظر حیات سیاسی آخرین نفس‌هایش را می‌کشد و جریان ورشکسته‌ای است که با داد زدن می‌خواهد بگوید ما هستیم و ورشکسته نیستیم اما این‌ها ورشکسته هستند و مردم از این‌ها عبور کرده‌اند و این‌ها دیگر حنایشان در بین مردم رنگی ندارد.

این نماینده سابق درباره حملات و شعارهای این افراد نسبت به سران قوا گفت: خیلی به درازا نخواهد کشید که این افراد از منویات مقام معظم رهبری هم عبور خواهند کرد. رهبری درخصوص لایحه عفاف و حجاب گفته‌اند از فلان مسیر طی شود این‌ها خلاف آن عمل می‌کنند، آقا مخالف طرح استیضاح وزرا در این مقطع از تاریخ هستند، اینها به دنبال آن هستند که این کار انجام شود، آقا دنبال ایجاد وحدت هستند این‌ها در جاهایی که بلندگو در اختیارشان است، به دنبال ایجاد دودستگی و چنددستگی در کشور هستند. به روشنی مشخص است که این‌ها در بسیار آینده نزدیک به صورت شفاف‌تر از منویات رهبر انقلاب هم عبور خواهند کرد کما اینکه الان هم این کار را کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1453065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید به ویژگی قدیمی تلگرام مجهز می‌شود

پارکور جوانان در بالای ساختمان ها و پل ها در استانبول

4 گوشه دنیا/ جایزه 1 میلیون دلاری دانشمندان برای کسی که بتواند این معمای باستانی را حل کند

روزی زیبا در مسجد جمکران

مولودی خوانی با لهجه شیرین اصفهانی برای امام رضا (ع)

خواستگاری بز کوهی نر از بز کوهی ماده!

او می‌آید تکیه به دیوار حرم می‌زند

طبیعت زیبای زمستانی در کنار دریاچه

حکمت/ مسئولیّت نعمت ها

بغض فریبا نادری: زیست فریبا با «ستاره» خیلی فرق دارد!

فتوکال و نشست خبری انیمیشن «زال و رودابه» برگزار نشد!

محسن کیایی: چالش بازی در «بازی را بکش» کاهش وزن بود

«زال و رودابه» با دست خالی ساخته شد

نظر کارگردان رستاخیز درباره فیلم «خدای جنگ»

جناب خان از هر فرصتی برای تخریب محسن کیایی استفاده میکنه!

آرزوی محسن کیایی که هیچ‌وقت برآورده نمی‌شود!

واکنش امام جمعه قم به دست دادن برومند و بابک/ جای چشم پوشی نیست

بخش ویژه فجر باعث شد بعضی فیلم‌ها دقیق‌تر قضاوت شوند

اقتباسی از «حمام» هوشنگ مرادی کرمانی؛ «فجر» انگیزه‌ای برای مدیوم جدی‌تر است

مصاحبه جالب پدیده والیبال ایران با سایت باشگاه لوبه

رکورد منحصر به فرد کاپیتان استقلال

ترکیب خیبر برای دوری از پایین جدول

شروع بازی‌های آسیایی زمستانی بعد از هشت سال

تارتار: با وجود وی‌ای‌ار داوران ما محروم میشوند!

با جعبه کفش نظم دهنده بساز

واکنش سید حسن خمینی به اقدامات ترامپ

پیام تسلیت پزشکیان به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی

وقتی نسل زِدی‌ها خلبان جنگنده‌های F14 می‌شوند

روایت روزنامه فرانسوی «لوموند» از عملگرایی ایران در مواجهه با ترامپ

تاخیر در عرضه آپدیت One UI 7 گلکسی S24

بیش از 30 فیلم کمپانی برادران وارنر به‌طور رایگان در یوتوب منتشر شده است

صحبت‌های احساسی و پرحرارت مهدی سلحشور و سید رضا نریمانی درباره‌ی عشق به ایران

احکام مربوط به کالا

اولین قدم‌های یک فیل تازه متولد شده

لحظه زیبای غذا دادن پرنده به جوجه‌هایش

پدیده ی خاص شکوفه زدن گل های یخ در قطب شمال

گوناگون/ این دعا مخصوص در امان ماندن از چشم زخم است!

گوناگون/ ذکرهای مخصوص و اعمال طلایی ماه شعبان

تصاویر جالبی که یک عکاس در کاخ جشنواره از هنرمندان شکار کرد

اول تجربه تهیه کنندگی نرگس محمدی؛ ترجیحم تا آخر عمر بازیگری است

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

سکانسی از فیلم «پیشمرگ» با بازی الناز ملک

شکست ماجرای فرار برادر شاه در جشنواره فجر 43!

علی اوجی: امسال به ما وعده دادند که به فیلم ها تا اکران دست نزنند!

مدیر کاخ جشنواره: امشب فیلم «پیر پسر» برای اهالی رسانه پخش می شود

سریال تینا پاکروان با وجود توقیف، منتشر شد

حمله شدید مسعود فراستی به رضا عطاران/ او دیگه هیچی نیست!

عصبانیت شدید فریدون جیرانی و رویا افشار از توهین به بابک و برومند

وقتی که کارت‌های قرمز اشتباه،‌ باطل شدند

برگزاری دیدار ملوان - سپاهان در هاله‌ای از ابهام