آریا جوان

آخرين مطالب

رهبر انقلاب: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی‌آملی است نگاه سیاسی

رهبر انقلاب: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی‌آملی است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم که در تاریخ 4 اسفند 1403 برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش در قم منتشر شد.
رهبر انقلاب در این دیدار، با تجلیل از شخصیت ممتاز آیت‌الله جوادی آملی مفسّر بزرگ قرآن کریم و صاحب تفسیر تسنیم، حوزه علمیه را وام‌دار مجاهدت این عالم فرزانه در ممارست بیش از 40 ساله برای تحقیق و تدریس و تألیف تفسیر تسنیم دانستند و افزودند: البته فعالیت‌های آیت‌الله جوادی آملی در زمینه علوم عقلی و نقلی و کارهای فقهی، فلسفی و عرفانی ایشان همگی مهم و درخور تقدیر است اما هیچکدام قابل مقایسه با کار تفسیر قرآن ایشان نیست.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تفسیر تسنیم را مایه افتخار شیعه و حوزه علمیه خواندند و در بیان برخی خصوصیات این تفسیر گفتند: قوت تفکر عقلانی مفسّر محترم، کمک زیادی به فهم نکات لطیف و ظریف نهفته در آیات قرآن کرده است. همچنین این تفسیر مشابه تفسیر المیزان اما به روزتر و با گستردگی بیشتر، سرشار از مطالب دانستنی و قابل استفاده و در واقع یک دائره المعارف جامع است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تنظیم و نگارش فهرستی فنّی و موضوعی برای استفاده بهینه از محتوای این تفسیر مرجع را ضروری دانستند.
ایشان با ابراز تأسف از کم‌توجهی به مقوله تفسیر در حوزه‌های علمیه، یاد علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان به عنوان بنیان‌گذار توجه به تفسیر و مفاهیم قرآنی در حوزه علمیه را گرامی داشتند و خاطرنشان کردند: برگزاری حدود 200 درس تفسیر قرآن در حوزه علمیه قم، مژده و خبر خوبی است که باید این رویکرد را تقویت و پایدار کرد.
رهبر انقلاب، تکمیل ترجمه عربی تفسیر تسنیم برای استفاده از آن در جهان اسلام را ضروری خواندند و از آیت‌الله جوادی آملی و گروه محققان این تفسیر تشکر و قدردانی کردند.
در ابتدای این دیدار، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور گزارشی از برگزاری همایش تفسیر تسنیم و ویژگی ها و رویکردهای ممتاز این تفسیر از جمله رویکرد موضوعی و تقریبی و نگاه روز آن ارائه کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی رئیس موسسه «اِسراء» نیز در این دیدار درباره شیوه نگارش و تنظیم تفسیر تسنیم و گروه‌های تحقیقی و پژوهشی که در این زمینه همراه بوده اند،گزارشی بیان و سلام آیت‌الله جوادی آملی به رهبر انقلاب اسلامی را ابلاغ کرد.
تفسیر تسنیم، تألیف حضرت آیت‌الله جوادی آملی است که در 80 جلد گردآوری و نوشته شده است. تالیف این تفسیر نتیجه 40 سال تدریس وتحقیق آیت‌الله جوادی آملی و همکاری دهها محقق و پژوهشگر در قالب گروه‌های پژوهشی است که در شمار «تفاسیر قرآن به قرآن» جای دارد. روش مؤلف، ذکر آیه یا آیات مورد نظر و بررسی آنها طی چهار مرحله‌ است: «گزیده تفسیر»، «تفسیر آیه»، «لطایف و اشارات» و «بحث روایی» بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1461174/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاسخ یوبیسافت به جنجال‌های Assassin’s Creed Shadows؛ تاریخ واقعی متعلق به موزه‌ها است

ترفند جالب جالب برای برف روبی پشت بام شیروانی ها

وقتی داری کار میکنی یهو دوتا آهو میان تو خونت!

بغض محسن یگانه هنگام لغو کنسرتش/ ویدئو

لوک خوش‌شانس از کجا آمد؟

چهره ها/ واکنش صابر ابر به توقف تاسیان/ یادها توقیف نمی‌شوند!

واکنش یک روزنامه نگار به توقف «تاسیان»/ باید از قوه قضائیه تشکر کرد

ماشین این چند بازیگر معروف چی بود بنظرتون؟

بهرام افشاری و هوتن شکیبا در پشت صحنه «هفتاد سی»

یک تغییر در رنکینگ جدید ATP

حضور 3 ملی‌پوش نوجوانان جودو در آنتالیا

دنیا به این زوج رئال حسادت می‌کند

آماده‌ترین نسخه سردار

3 کرنر 3 گل، اثر جدید «نیمار» در سانتوس

دی‌بروینه به دنبال ماندن در منچسترسیتی

مهمترین تمدید قرارداد تاریخ بارسا پس از مسی

صلاح از دنیای دیگری آمده است

لغو دربی استقلال و پرسپولیس؛ زمان پیشنهادی جدید مشخص شد

پیام حیدری داور دربی!

این تکنیک دوخت نامرئی نسل به نسل از قدیمها به ما رسیده

سرلشکرصفوی: امروز باید در مقابل جنگ اقتصادی، رسانه ای و مجازی دشمن بایستیم

احضار رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت امور خارجه

واکنش هوتن شکیبا به توقف پخش سریال تاسیان: نترسید؛ فقط یک سریاله

بودجه صداوسیما در ده سال، 3 هزار و 400 درصد افزایش پیدا کرده است!

بهترین سریال‌های کره‌ای با بازی درخشان «جو جی هون»

جایزه انجمن بازیگران آمریکا برای فیلم «ملاقات محرمانه»/ رقابت اسکاری بازیگران داغ شد

کشف زیورآلات 2700 ساله ساخته شده از شهاب‌سنگ در لهستان

در انتظار یک کشف بزرگ؛ آیا مومیایی و گنج فرعون در داخل کوه پنهان است؟

معمای برج‌های 5 هزارساله «عمان»

هوش مصنوعی Veo 2 گوگل به ازای هر ثانیه 50 سنت قیمت دارد

طلوع دیدنی ماه در نخلستان‌های جزیره هنگام

اقدام شاجاعانه یک زن جوان در برابر دزد!

مواجهه یک ماهیگیر با مار غول‌پیکر بوآ

چهره ها/ فتوشات هایی از بهرام رادان در قاب یک عکاس

«کوکتل مولوتف» از 15 اسفند روی پرده سینماها

از اکران تا رونمایی پوستر فیلم کوتاه «رنگ‌ها همه سیاه هستند»

«سپنج»؛ برنامه ای که میزبان اندیشمندان و مفاخر ایران است

مسعود فراستی: گوهر خیراندیش بهترین بازیگر زن جشنواره 43 بود

60 سالگی فلیک، رویایی که به حقیقت پیوست

احتمال فیکس بودن طارمی در بازی با لاتزیو

بازگشت داور جنجالی به چرخه لیگ‌‌های سطح اول فوتبال ایران

آمار، دشمن طارمی در اینتر

کوهپایه‌زاده: بودجه ورزش معلولان عقب‌ماندگی تاریخی دارد

اعتراض النصر به داور روسی با ارسال یک سی‌دی!

بلای بلاگری «فریبا»

با این روش روسری هایتان را به بلوز تبدیل کنید

رونمایی از جنگنده یاک 130 در رزمایش ‌‌ذوالفقار‌؛ شلیک موشک‌های پیشرفته‌ از یاک 130

طعنه سنگین محمد مهاجری به موافقان استیضاح وزیر اقتصاد

بازی کلاسیک Wall-E به پلی استیشن پلاس اضافه می‌شود

شیائومی لپ‌تاپ هوش مصنوعی با باتری بسیار پرظرفیت می‌سازد