آریا جوان

آخرين مطالب

آخرین آپدیت از سهمیه باشگاهی ایران در آسیا ورزش

آخرین آپدیت از سهمیه باشگاهی ایران در آسیا
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /استقلال و تراکتور به صورت موقت توانسته‌اند سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان را حفظ کنند. هر چند که فاصله با فوتبال قطر بسیار میلی‌متری است.
دور رفت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا برگزار شد و همچنین بخشی از بازی‌های دور رفت از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در سطح دوم نیز دیروز برگزار شد. در این مسابقات، هر دو نماینده ایران یعنی استقلال و تراکتور مقابل نمایندگان عربستان، النصر و التعاون، به تساوی بدون گل رسیدند. این نتایج در شرایطی رقم خورد که استقلال و تراکتور نقش بسیار مهمی در تعیین سهمیه ایران برای دو فصل آینده رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا دارند. اگر این دو تیم بتوانند نتایج خوبی کسب کنند، می‌توانند تأثیر بسزایی در افزایش احتمال سهمیه ایران در رقابت‌های آسیایی برای فصل 2026-2027 داشته باشند.
نتایج این فصل از رقابت‌های آسیایی روی سهمیه ایران برای دو فصل بعد تأثیرگذار است. همان‌طور که مشخص شده، سهمیه ایران برای فصل آینده یعنی 2025-2026 از قبل تعیین شده است و فوتبال ایران با کاهش سهمیه مواجه شده است. بر این اساس، ایران تنها یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی‌آف در لیگ نخبگان دارد، به‌علاوه یک سهمیه مستقیم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا.
برای اینکه ایران دوباره بتواند سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان را به دست آورد، باید در رده‌بندی لیگ قهرمانان آسیا رتبه بالاتری نسبت به قطر کسب کند. از آنجایی که بازی‌های نمایندگان ایران و قطر در دور رفت از مراحل یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان و دور رفت یک‌چهارم نهایی سطح دوم لیگ قهرمانان برگزار شده است، حالا می‌توان وضعیت سهمیه دو کشور را بررسی کرد.

آریا جوان

با توجه به تساوی‌های استقلال و تراکتور مقابل نمایندگان عربستان، مجموع امتیاز فوتبال ایران در رده‌بندی لیگ قهرمانان آسیا به 68.717 رسید. قطر نیز دو نماینده در لیگ نخبگان آسیا دارد و هیچ تیمی در سطح دوم لیگ قهرمانان ندارد. به همین دلیل، وضعیت سهمیه‌های دو کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
نمایندگان ایران در این فصل از مسابقات لیگ نخبگان آسیا و سطح دوم لیگ قهرمانان، مجموعاً 13.084 امتیاز کسب کرده‌اند. تراکتور با 17.069 امتیاز بیشترین امتیاز را به دست آورده، استقلال با 16 امتیاز در رتبه دوم است، پرسپولیس 10 امتیاز دارد و سپاهان نیز 8.667 امتیاز به‌دست آورده است. باید توجه داشت که ضریب امتیازات در لیگ نخبگان بیشتر از سطح دوم لیگ قهرمانان است؛ به همین دلیل، امتیازات استقلال و پرسپولیس اعداد رندتری دارند، اما چون سپاهان و تراکتور در سطح دوم لیگ قهرمانان بازی کرده‌اند، امتیازاتشان دقیق‌تر محاسبه شده است.
در سوی دیگر، تیم‌های قطری در این فصل سه نماینده در لیگ نخبگان آسیا داشتند و یک نماینده نیز در سطح دوم لیگ قهرمانان حضور داشت. این موضوع باعث شد که ضریب امتیازهای آنها بیشتر باشد. به‌طور کلی، تیم‌های قطری 13.326 امتیاز کسب کرده‌اند که السد با 19 امتیاز بیشترین سهم را داشته است.
یکی از نکات مهم این است که الریان، دیگر نماینده قطر، در دور رفت لیگ نخبگان آسیا مقابل الاهلی عربستان با نتیجه 3-1 در خانه خود شکست خورد. این شکست باعث شده که احتمال حذف این تیم بسیار بالا باشد. اما در سوی دیگر، السد مقابل الوصل امارات به تساوی 1-1 رسید و در بازی برگشت میزبان خواهد بود. بنابراین، شانس بیشتری برای صعود دارد.

آریا جوان

اگر السد و الریان هر دو حذف شوند، سهمیه 1+2 ایران برای دو فصل آینده قطعی خواهد شد، چرا که قطر دیگر هیچ نماینده‌ای نخواهد داشت. در این صورت، نتیجه استقلال و تراکتور در دور برگشت نیز اهمیت چندانی نخواهد داشت. اما اگر السد موفق به صعود شود، کار برای ایران سخت خواهد شد. در این حالت، استقلال و تراکتور باید حداقل یکی از آنها به دور بعد راه پیدا کند تا امتیازات ایران افزایش پیدا کند و در نهایت از قطر پیشی بگیرد.
این محاسبات با فرض این است که الریان در بازی برگشت مقابل الاهلی شکست بخورد و حذف شود. در حال حاضر، ایران در رتبه سوم غرب آسیا و به‌طور کلی در رده پنجم قاره آسیا قرار دارد، درحالی‌که قطر در رتبه ششم است. اختلاف دو کشور بسیار کم است و رقابت برای سهمیه بسیار حساس دنبال می‌شود.
در شرایط فعلی، ایران سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان و یک سهمیه مستقیم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را برای دو فصل آینده در اختیار دارد. برای حفظ این سهمیه، همه نگاه‌ها به بازی‌های استقلال و تراکتور دوخته شده است. اگر السد صعود کند، دو نماینده ایران ناچار خواهند بود که نتایج خوبی بگیرند، وگرنه ایران دو فصل متوالی در لیگ نخبگان تنها یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی‌آف خواهد داشت که این یک عقب‌گرد بزرگ برای فوتبال ایران خواهد بود.
اکنون همه چیز به دور برگشت بستگی دارد. فوتبال ایران از حذف السد مقابل الوصل امارات استقبال خواهد کرد، چرا که در این صورت، سهمیه 1+2 ایران در لیگ نخبگان آسیا قطعی خواهد شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1465971/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل حالا مدل آبی آسمانی کابل شارژ مک‌بوک را هم می‌فروشد

هوش مصنوعی برگ برنده کنگره جهانی موبایل

نظافت به سبک قدیم؛ جاروهای مکنده بدون نیاز به برق

گوناگون/ هم‌مسیر با خدا باشیم

گوناگون/ سوسک یا شکلات؟ بزرگترین حشره روی زمین در یک قدمی انقراض است

روایت یک روز عجیب در دنیای مهندسی عمران

استفاده از قوانین فیزیک برای خروج از چاله

نمایی از شهر زیبای بارسلونا در اسپانیا

اندازه واقعی کشتی های غول پیکر اقیانوس پیما را دیده‌اید؟

کاپادوکیه در زمستان

وقتی برای عکس روی پول از واقعیت الهام میگیرند

رانندگی حرفه ای یک راننده آمبولانس در ترکیه

حقایق هولناک شب اول قبر

مسجدی در اندونزی که به سرعت بالای نماز جماعتش مشهور هست/ ویدئو

شرلوک هلمز وارد می‌شود

تجربیات شخصی شینا انصاری از ابتلا به سرطان

چهره ها/ سلفی منوچهر هادی با همکاران

قدرت فراطبیعی مشترک بین مادران ایرانی

آنچه در مورد شغل محیط بانی باید بدانیم

انتشار اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله

پیانونوازی سیامک انصاری و خوانندگی محمد علیزاده

لطفا هنگام خشم جذاب باشید!

رونمایی از اولین تیزر «کوکتل مولوتف»

حرکت تحسین‌برانگیز هدیه تهرانی برای کودکان دست‌فروش در گرگان

صادقی غایب بزرگ پرسپولیس در یزد

پرسپولیس با تیم کامل آماده بازی حساس شد

خوشتیپ‌ترین مربی دنیا روی نیمکت بارسلونا

زوجی که همه را در رئال ناامید کردند

اورونوف در لیست پرسپولیس برای چادرملو

کمپانی: مهمترین بازی فصل‌ را بردیم

سقوط یک پله‌ای تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رده‌بندی فیفا

مقتدایی: روسیه در مذاکره با آمریکا، منافع ایران را هم در نظر می‌گیرد

پاسخ خضریان به گروسی: آژانس چه کمک فنی به ایران کرده است؟

چرا عاشق این سریال‌های «پساآخرالزمانی» شده‌ایم؟

سعید آقاخانی، سریال «بیست ‌و یک» را می‌سازد

خواستگاری از عروس با دسته گل دلار در آنکارا

متاکریتیک بهترین ناشر بازی 2024 را مشخص کرد

خدا قدرت رو میده

لحظه واژگونی یک کامیون در حال حرکت بر اثر باد شدید

محمد مصدق؛ از شکست انگلیس تا کودتای شاه

خواستگاری از عروس با دسته گل دلار

هر کسی خدایی دارد

پای شکسپیر رو به قهوه خونه باز کرد

زن گرفتن تنها در سه روز

معلوم نیست اینجا اتاق گریمه یا شکنجه!

اتفاق باورنکردنی در زندگی یک زن

احتمال جریمه سنگین استقلال از سوی ای‌اف‌سی

سکوت مورینیو شکست؛ گالاتاسرای باهوش نیست

میلان هم ستاره پرتغالی را پس می‌فرستد!

واقعیت تلخ؛ مسی نمی‌تواند همیشه بازی کند