آریا جوان

آخرين مطالب

فغانی: سود قطعی داوری برای پرسپولیس و سپاهان! ورزش

فغانی: سود قطعی داوری برای پرسپولیس و سپاهان!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /مهمترین دیدارهای هفته بیست و دوم لیگ برتر در حالی با تساوی سپاهان مقابل استقلال خوزستان و برد پرسپولیس مقابل چادرملو انجام شد که هر دو صحنه خالی از تصمیمات بحث برانگیز داور نبوده است. تیم اردکانی معتقد است پرسپولیس باید در همان ابتدای بازی 10 نفره می‌شده و آبی‌های خوزستان هم می‌گویند که پنالتی سپاهان جلوی این تیم به اشتباه گرفته شده است. هر چند در این بین یک گل تیم سپاهان نیز با نظر داور مسابقه مردود اعلام شد.
علیرضا فغانی داور بین‌المللی فوتبال درباره جنجالی‌ترین تصمیم داور بازی چادرملو – پرسپولیس که در آن به نظر می‌رسد فرشاد احمدزاده مرتکب خطای عمد روی بازیکن حریف شده، توضیح داد:
«در دقیقه یک بازی، با فرض اینکه خطا روی فرشاد احمدزاده انجام شده و چه داور آن را خطا گرفته و چه نگرفته، این رفتار تلافی جویانه که او از خودش نشان می‌دهد رفتاری زننده است. اگر توجه کنید اول با پای راست و بعد با پای چپ روی ساق پای بازیکن تیره (چادرملو) ضربه می‌زند.»
فغانی در این باره تاکید کرد:
«در آن لحظه بازی در جریان نیست این برخورد زننده صورت گرفته است. اگر داور در آن لحظه متوجه این صحنه نشده اما کمک داور ویدئویی اگر این شانس را به داور می‌داد که آن را بازبینی کند شاید احمدزاده با کارت قرمز روبرو می‌شد.»
او درباره این صحنه همچنین گفت:
«تیم‌ها کوچکترین اشتباه داور را خیلی بزرگ جلوه می‌دهند، در حالی که اینگونه اشتباهات برخی بازیکنان باتجربه هم می‌تواند ضرر بزرگی به تیم‌ها بزند. اولا که هر سه داور در داخل زمین باید تمرکز می‌کردند تا این صحنه را ببینند و حالا که چنین اتفاقی از دستشان در رفته، کمک داور ویدئویی باید حتما به آنها می‌گفت که صحنه را ببینند.»
در دیگری بازی، سپاهان با رضا شکاری به گل اول رسید اما پس از لحظاتی داور با مشورت کمک داور ویدئویی آن را خطای شکاری روی هلیچی تشخیص داد و گل را مردود اعلام کرد. فغانی در خصوص این صحنه توضیح داد:
«بحث‌هایی هست که در هل دادن درون محوطه جریمه باید به اندازه کافی فشار باشد. این هل دادن رضا شکاری اگر در تیر یک روی بازیکن دیگری بود قطعا نمی‌توانستیم بگوییم که روی این بازیکن به اندازه کافی اثر گذاشته ولی اگر دقت کنید. هلیچی و شکاری برای توپ چلنج می‌کنند. بازیکن آبی عقب نمی‌رود که رضا شکاری برای محافظت از خودش دستش را حفاظ قرار دهد بلکه این شکاری است که دستش را روی بدن حریف می‌گذارد و در لحظه پریدن بازیکن آبی یک فشار روی او می‌آورد و ایشان که جلوتر هست نمی‌تواند با توپ کاری کند و بازیکن زرد گل می‌زند. شما باید دقت کنید ببینید چه عاملی باعث می‌شود آن بازیکن آبی که جلوتر از شکاری است و توپ هم در محلی است که می‌تواند او بازی کند، شرایط بازی را پیدا نمی‌کند. کمک داور ویدئویی به خوبی در اینجا دخالت کرد.»
داور بین‌المللی فوتبال درباره پنالتی بحث برانگیز داور در این بازی که باز هم برخوردی بین هلیچی و شکاری بود نیز اعلام کرد که اعلام پنالتی اشتباه بوده است:
«اگر این برخوردها در وسط زمین باشد شاید هیچ مهاجمی خودش را زمین نیندازد ولی چون می‌دانند درون محوطه جریمه امکان گرفتن پنالتی وجود دارد با کوچک‌ترین برخوردی حتی بزرگ‌نمایی می‌کنند. در اینجا هم به نظرم بازیکن آبی می‌آید که توپ را بزند اما نمی‌تواند و پایش روی زمین قرار می‌گیرد و در قسمت زانو یک برخورد کوچک رخ می‌دهد که چنین صحنه‌هایی به هیچ وجه خطا نیست و بزرگنمایی رضا شکاری داور را مجاب به گرفتن پنالتی می‌کند. شاید در توضیحاتی که کمک داور ویدئویی داده گفته‌اند که برخورد انجام شده و وار هم چک کرده و برخورد زانو را تایید کرده ولی به نظر من این برخورد برای گرفتن پنالتی کافی نیست چون برخورد از طرف بازیکن زرد به وجود آمد. بهترین تصمیم ادامه بازی بود.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1467541/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

ویژگی‌های جدید پردازنده های AMD Ryzen 9 9950X3D/9900X3D تأیید شد

سازندگان DOOM: The Dark Ages از جانشین Marauder می‌گویند

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

خسارت سنگین ماینرهای غیرقانونی به صنعت برق؛ برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز

زندگی بزرگان/ صحبت های جالب سید مقاومت درباره شهید مطهری

تلاوت زیبای سوره مبارکه ضحی توسط قاری آذری زبان

پیامبر(ص) به هدایت حریص بود

برنامه محفل در لاهور پاکستان

پاسخ زیبای شهید بهشتی درباره چرائی روزه گرفتن

روایت عجیب شفا پیدا کردن کودکی که تکلمش را از دست داده بود!

بازگویی نجات از تصادفی هولناک در برنامه محفل

سوره حمد در چهار تلاوت زیبا و متفاوت

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

پیراهن تیم ملی برای چند بازیکن سنگین بود

رایس و رایا سوپرمن‌های آرتتا؛ تساوی جذاب منچستر و آرسنال

چالش بازیکنان النصر عربستان در وسط زمین با حضور استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم

دبل سیو دیدنی داوید رایا در آخرین دقایق بازی، آرسنال را بار دیگر در بازی نگه داشت

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن

خلاصه بازی منچستر یونایتد 1 - آرسنال 1

خلاصه بازی تاتنهام 2 - بورنموث 2

خلاصه بازی امپولی 0 - آاس رم 1

آخرین تمرین النصر، پیش از دیدار حساس فردا مقابل استقلال

انیمیشنی زیبا درباره آسیب های روحی کودکان که هیچ کس نمی بیند

نحوه ساخت گوشواره هندی با تکنیکی جالب

تأثیر پیاده‌روی مشترک بر بهبود روابط عاطفی