آریا جوان

آخرين مطالب

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان نگاه سیاسی

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان
  بزرگنمايي:

آریا جوان - صراط / درحالیکه هنوز مسعود پزشکیان استعفای چندباره محمدجواد ظریف را از معاونت من درآوردی راهبردی رئیس دولت چهاردهم نپذیرفته است، به ناگاه یوسف پزشکیان مشاور و دستیار رئیس دفتر پدرش وارد گود شده و طی یادداشتی بلندبالا در ارگان رسانه ای حزب نزدیک به رفسنجانیون یعنی کارگزاران سازندگی، در مدح پهلوان پنبه دیپلماسی و خدماتش، قلمفرسایی کرده است!
وی در این یادداشت که تحت عنوان «در دفاع از دکتر ظریف» نگاشته شده، چنین آورده است: «با آدم‌هایی مواجه بوده‌ام که فکر و استدلال‌شان مبتنی بر مخالفت و دشمنی با مرحوم هاشمی‌رفسنجانی بود. درباره هر موضوعی صحبت می‌کردیم، فکر می‌کرد که موضع آقای هاشمی در این باره چیست و موضعی خلاف آن اتخاذ می‌کرد. پیش‌تر جایی گفته بودم که یکی از قوانین مهم در فرهنگ ما این است که «آنچه برای خود نمی‌پسندیم برای دیگران نیز نپسندیم. فرض کنید برجام به جای دولت آقای روحانی در دولت آقای رئیسی تصویب می‌شد و مذاکره‌کننده‌اش نه آقای ظریف که مرحوم امیر‌عبداللهیان بود. هر کدام از ما چگونه موضع‌گیری می‌کردیم؟»
بازار
از آنجا که طیف وفاق بازان همه را به کیش جناح پرست خویش می‌پندارند گمان می‌کنند که با تغییر افراد، مواضع نیز تعویض می‌شود درحالیکه اینگونه نیست. نشان به آن نشان که اگر خسارت محض برجام با توجه به عدم مراعات شروط 9 گانه و خطوط قرمز ترسیمی توسط رهبر انقلاب اسلامی، توسط هر شخص و جریانی منعقد می‌شد، باز هم منتقدین بر خسارت بار بودن آن اصرار و ابرام می‌داشتند؛ کما اینکه در قضیه ورود زنان به استادیوم‌ها در دولت شهید رئیسی نیز منتقدین فارغ از وابستگی سیاسی و جناحی رئیس قوه مجریه، اعتراضات خود را ابراز نمودند.
فرزند ذکور رئیس دولت چهاردهم در ادامه می‌نویسد: «پس از شهادت آقای رئیسی، بیم آن می‌رفت که مردم انتخابات را تحریم کنند و مشارکت پایین بیاید. در چنین شرایطی بود که یک دیپلمات کت‌وشلواری کارکشته کت از تن به در کرد و مردانه پا به میدان گذاشت. هر بار که به این مرد فکر می‌کنم، تصویری که با پیراهن کاملاً خیس شده دارد مردم را به شرکت در انتخابات دعوت می‌کند، مقابل چشمانم تداعی می‌شود و ما وقتی که کارمان تمام می‌شود، آدم‌ها را فراموش می‌کنیم.»
فرزند رئیس دولت وفاق درحالی منت پرشور کردن انتخابات از سوی ظریف را بر نظام اسلامی می‌گذارد که گویی این کت از تن درآوردن و عرق ریختن‌های پهلوان پنبه دیپلماسی برای رضای خدا و نه بابت رأی جمع کردن برای پدرش بوده است! این درحالیست که اگر همچون ظریفی قصد یاری رسانی به نظام را می‌داشت، اینگونه گاه و بیگاه با اظهارات نابخردانه و نسنجیده اش، عزت و اعتبار ملی را خرج مطامع زودگر جناحی و سیاسی نمی‌کرد!
نامبرده در بخش دیگری از مداحی هایش برای خالق خسارت محض برجام ادامه می‌دهد: «نمایندگان مجلس چند سال پیش قانونی را با عنوان «ممنوعیت به‌کارگیری مسئولان با زن و فرزند تابعیت مضاعف» تصویب کردند. اگر فرض کنیم که تصویب‌کنندگان این قانون حسن‌نیت داشته‌اند باید اعتراف کنیم که این قانون محصول بی‌اعتمادی به دستگاه‌های اطلاعاتی کشور بود. اگر این اندیشه در زمان پیامبر حاکم بود، سلمان‌فارسی مسئولیتی در حکومت اسلامی نمی‌گرفت و اگر در اوایل انقلاب حاکم می‌شد، شهید چمران وزیر نمی‌شد. نتیجه همه دعوا‌ها این می‌شود که هر روز عده‌ای را از قطار انقلاب پیاده کنیم و هر کسی را با چوبی برانیم.»
فارغ از توهین آشکار پسر رئیس جمهور به عصارگان فضائل مردم در مجلس دوازدهم و انگ سیاسی کاری به نمایندگان ملت، به راستی حضور شخص هزینه زا و حاشیه سازی همچون ظریف در کابینه وفاق اینقدر اهمیت دارد که با اصحاب پیامبر مثل سلمان فارسی و بزرگانی همچون شهید چمران قیاس شود؟! در همین رابطه،‌ای کاش فرزند رئیس دولت، با مرور بدون حب و بغض سوابق و کارنامه کاری ظریف، خسارات وارده از سوی نامبرده به کشور در جریان معاهداتی همچون 598، سعدآباد و برجام را بررسی می‌کرد تا بداند سطوری که در مداحی او نگاشته، ذره‌ای ارزش ندارد!

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1467723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری دوازدهمین جلسه ستاد اجرائی شاهد با حضور مدیران کل بنیاد و آموزش و پرورش استان سمنان

شفاف سازی در ارائه خدمات به جامعه ایثارگری بهره وری کار را بالا می برد

ماجرای ازدواجی که 40 روز هم دوام نیاورد/ علت عجیب طلاق!

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

ویژگی‌های جدید پردازنده های AMD Ryzen 9 9950X3D/9900X3D تأیید شد

سازندگان DOOM: The Dark Ages از جانشین Marauder می‌گویند

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

خسارت سنگین ماینرهای غیرقانونی به صنعت برق؛ برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز

زندگی بزرگان/ صحبت های جالب سید مقاومت درباره شهید مطهری

تلاوت زیبای سوره مبارکه ضحی توسط قاری آذری زبان

پیامبر(ص) به هدایت حریص بود

برنامه محفل در لاهور پاکستان

پاسخ زیبای شهید بهشتی درباره چرائی روزه گرفتن

روایت عجیب شفا پیدا کردن کودکی که تکلمش را از دست داده بود!

بازگویی نجات از تصادفی هولناک در برنامه محفل

سوره حمد در چهار تلاوت زیبا و متفاوت

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

پیراهن تیم ملی برای چند بازیکن سنگین بود

رایس و رایا سوپرمن‌های آرتتا؛ تساوی جذاب منچستر و آرسنال

چالش بازیکنان النصر عربستان در وسط زمین با حضور استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم

دبل سیو دیدنی داوید رایا در آخرین دقایق بازی، آرسنال را بار دیگر در بازی نگه داشت

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن