آریا جوان

آخرين مطالب

پزشکیان در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر نروژ: هرگونه تنش، نا‌آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم نگاه سیاسی

پزشکیان در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر نروژ: هرگونه تنش، نا‌آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری / رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده گفت: ما هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ بعد از ظهر امروز یکشنبه در گفتگویی تلفنی مسائل و مناسبات دوجانبه و چندجانبه میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر پزشکیان در این گفتگو به روابط خوب میان ایران و نروژ و همچنین زمینه‌های همکاری میان دو کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره و از تلاش‌های نروژ برای برقراری صلح در منطقه قدردانی کرد.
رئیس جمهور در ادامه ضمن مرور تحولات و شرایط حساس کنونی منطقه و جهان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حافظ صلح، ثبات و امنیت در منطقه بوده و تا جای ممکن از بروز هرگونه جنگ و درگیری نیز جلوگیری کرده است، افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی تنش و بحران در منطقه، علاوه بر جنگ‌افروزی و ارتکاب جنایت و نسل‌کشی علیه مردم مظلوم فلسطین، تلاش دارد با دروغ‌سازی، فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را به عنوان عامل ناامنی القا کند.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و همواره برای راستی‌آزمایی در این‌باره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری داشته و خواهد داشت، تصریح کرد: ما هرگونه تنش، نا آرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.
یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به دولت و ملت ایران و ابراز خرسندی از استمرار تماس‌ها و دیدارها میان مقامات عالی دو کشور افزود: در نخستین دیدار با جنابعالی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک مشخص شد که ما در طول دوران فعالیت و مسئولیت خود در دوره‌ای وزرای بهداشت و درمان کشورهای خود نیز بوده‌ایم که این اشتراکات می‌تواند برای آینده گفتگوهای ما الهام‌بخش باشد و ما علاقمند به ادامه ارتباطات صمیمانه میان دو کشور هستیم.
بازار
نخست وزیر نروژ همچنین تاکید کرد که کشورش از حل و فصل صلح‌آمیز مسائل در منطقه استقبال می‌کند و آماده هرگونه کمک و پشتیبانی در این زمینه است

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1467619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای ازدواجی که 40 روز هم دوام نیاورد/ علت عجیب طلاق!

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

ویژگی‌های جدید پردازنده های AMD Ryzen 9 9950X3D/9900X3D تأیید شد

سازندگان DOOM: The Dark Ages از جانشین Marauder می‌گویند

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

خسارت سنگین ماینرهای غیرقانونی به صنعت برق؛ برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز

زندگی بزرگان/ صحبت های جالب سید مقاومت درباره شهید مطهری

تلاوت زیبای سوره مبارکه ضحی توسط قاری آذری زبان

پیامبر(ص) به هدایت حریص بود

برنامه محفل در لاهور پاکستان

پاسخ زیبای شهید بهشتی درباره چرائی روزه گرفتن

روایت عجیب شفا پیدا کردن کودکی که تکلمش را از دست داده بود!

بازگویی نجات از تصادفی هولناک در برنامه محفل

سوره حمد در چهار تلاوت زیبا و متفاوت

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

پیراهن تیم ملی برای چند بازیکن سنگین بود

رایس و رایا سوپرمن‌های آرتتا؛ تساوی جذاب منچستر و آرسنال

چالش بازیکنان النصر عربستان در وسط زمین با حضور استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم

دبل سیو دیدنی داوید رایا در آخرین دقایق بازی، آرسنال را بار دیگر در بازی نگه داشت

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن

خلاصه بازی منچستر یونایتد 1 - آرسنال 1

خلاصه بازی تاتنهام 2 - بورنموث 2