آریا جوان

آخرين مطالب

رئال یک لیگ قهرمانان دیگر را هم دزدید! نگاه سیاسی

رئال یک لیگ قهرمانان دیگر را هم دزدید!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /دکتر آلفونسو کابزا بورکه، رئیس پیشین اتلتیکو مادرید، در گفت‌وگو با خبرگزاری "EFE" خشم خود را از اتفاقات دیدار این هفته مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان ابراز کرد.
او به‌شدت از تصمیم داور لهستانی، شیمون مارسینیاک، برای ابطال پنالتی گل‌شده خولین آلوارز در ضربات پنالتی انتقاد کرد و با طعنه گفت: «دوست دارم بدانم این داور در کدام نقطه از کتستا بلانکا تعطیلاتش را می‌گذراند.»
کابزا، 85 ساله، افزود: «هنوز باورم نمی‌شود. همیشه با رئال مادرید برایمان مشکلی پیش آمده، اما ماجرای پنالتی خولین آلوارز بی‌سابقه است. در دوران ریاستم یک لالیگا را از ما دزدیدند و مشکلات زیادی داشتیم، اما این یکی واقعاً عجیب است.»
کابزا که پس از استعفای ویسنته کالدرون در سال 1980 و با جمع‌آوری امضاهای لازم به‌عنوان تنها کاندیدا رئیس اتلتیکو شد، دورانی پرتنش را تجربه کرد. او به دلیل انتقاد از فدراسیون فوتبال اسپانیا و داوران 16 ماه محروم شد و در نهایت در سال 1982 استعفا داد. او گفت: «در فصل دوم ریاستم به‌خاطر حرف‌هایم لالیگا را از ما گرفتند. ماجرای بارسلونا و نگریرا تازگی ندارد؛ در زمان من هم با خوزه پلازا (رئیس وقت کمیته داوران) و رئال مادرید چنین اتفاقاتی بود. رئال و بارسا همیشه در اسپانیا و اروپا سود برده‌اند.»
او درباره بازی مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید گفت: «این برد را از ما دزدیدند. در بازی رفت، گل دوم براهیم، باید به دلیل آفساید وینیسیوس مردود می‌شد. در واقع وینیسیوس جلوی دید اوبلاک را گرفت. در بازی برگشت هم رد گل پنالتی خولین همه چیز را خراب کرد. هیچ‌کس نفهمید چرا گل را رد کردند. هیچ تصویری نشان نمی‌دهد که او دو بار به توپ زده باشد؛ فقط یک لغزش ساده بود و گل هم درست به ثمر رسید . قبلاً هم در پنالتی‌ها مشکل داشتیم، حالا انگار اگر گل بزنیم هم باطلش می‌کنند.»
مارسینیاک پیش‌تر در نیمه‌نهایی فصل گذشته مقابل بایرن مونیخ هم با ابطال گل ماتیس دلیخت به دلیل آفساید بحث‌برانگیز شد، تصمیمی که مانع از رفتن بازی به وقت اضافه شد.
بازار
کابزا افزود: «برای همین است که می‌گویم کجای کاستا بلانکا تعطیلات می‌رود. پارسال آن اشتباه را کرد و امسال پنالتی خولین را رد کرد؛ هر دو به نفع رئال. داوران از زمان من بدتر شده‌اند. VAR هیچ چیز را درست نکرده و آن‌ها هنوز هر کاری دلشان بخواهد می‌کنند، چه در زمین چه پشت مانیتور.»

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرم افزار جدید گیمینگ سامسونگ Game Booster+ منتشر شد

رفتار عزتمندانه شهید جمهور در مواجهه با رییس جمهور فرانسه

اگر می‌خواهید سعادتمند شوید...

اوصاف امام حسن مجتبی علیه السلام

تفاوت دوستی‌ها در مقاطع مختلف زندگی به روایت حدیث میرامینی

خاطره بامزه داریوش سلیمی از سریال «خانه در آتش»

ماجرای بامزه تصادف مهران غفوریان

هوتن شکیبا دوباره رقصید/ شیرین قطعا بدبخت میشه!

برنامه هفته بیست و هشتم تا سی و دوم لیگ یک فوتبال اعلام شد

آرزوی آقای گل پرسپولیس توسط قلعه‌نویی محقق شد

کامران قاسمپور : از بچگی از ارتفاع می‌ترسیدم!

گل عجیبی که عادل فردوسی پور در بازی دوستانه به ثمر رساند!

خاطره عجیب علیرضا یوسفی از آتش زدن کارواش پدربزرگش

«ایری» و «خلیفه» 2 چهره جدید تیم ملی فوتبال را بشناسید

دیونگ: نباید از من انتظار زدن 10 گل را داشت!

5 فوق ستاره فوتبال جهان از نگاه آرسن ونگر

خاطره علیرضا یوسفی از درگیری هنگام رانندگی

هشدار اینزاگی به اینتر در آستانه بازی بزرگ

احضار پیروانی، کنعانی‌زادگان و یک استقلالی به کمیته اخلاق

5 توصیه برای داشتن یک زندگی غنی‌تر

قبل از ازدواج فامیلی این آزمایش را جدی بگیرید

سخنگوی دولت: از مطالبات ملت دست برنمی‌داریم

واکنش مقام دولت به اهانت‌ها به رئیس جمهور با هشتگ خوارج

هشدار آذری جهرمی درباره کسانی که پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند

مشاور رئیس‌جمهور: نمایندگان در عزل و نصب‌ها دخالت نکنند

«نیکی نصیریان» بازیگر نقش درسا در سریال «بزنگاه» مهاجرت کرد

اسکورسیزی سراغ ستاره اکشن رفت

رپر سرشناس آمریکایی اتهامات علیه خود را رد کرد

زمان پخش فصل جدید کارتون‌های «جوانمردان» و «پهلوانان» مشخص شد

بهنوش بختیاری و نیما شاهرخ‌شاهی بازیگران جدید سریال «یک، سه، هفت» منوچهر هادی

طرز تهیه فرنی با برنج نیم‌دانه ؛ یک دسر خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

انتخاب اشتباه صندلی آرایشگاهی زنانه، مشتریان شما را فراری می دهد!

سفر به جزیره هرمز؛ زمین‌های رنگی و چشم‌اندازهای بی‌نظیر

تخفیف ویژه بالابر پله در اصفهان – امروز اقدام کنید!

4گوشه دنیا/ آزادی جوان ترین قاتل تاریخ استرالیا!

قبض روح!

عتاب امام زمان(عج) به آیت‌الله حق‌شناس!

4گوشه دنیا/ مرگ دختر 6 ساله تگزاسی بر اثر سرخک و به دلیل واکسن هراسی در آمریکا

بازی جالب با فامیلی عبدالله روا توسط کامران تفتی

«دونقطه»؛ مسابقه ای جالب برای یادگیری مفاهیم زبان و ادبیات فارسی

تمجید مهران غفوریان از سطح بازیگری پژمان جمشیدی

رونمایی عبدالله روا از دایی اش و بیان خاطره ای جالب از موتورسواری

دلیل عجیب نیما کرمی از کمک نکردن به همسرش در کارهای خانه

پخش فصل جدید کارتون‌های «جوانمردان» و «پهلوانان»

رونالدو گلر پرسپولیس را به لیگ عربستان هُل داد!

شکرگزاری عمومی پرسپولیس بابت این انتقال!

سرمربی تیم ملی کاتا کاراته آقایان ناشنوایان معرفی شد

جدایی عضو هیئت رئیسه فدراسیون از هیئت مدیره باشگاه استقلال

خارجی‌های پرسپولیس به سرعت تهران را ترک کردند

وعده جدید استقلال خوزستان برای پرداخت مطالبات