آریا جوان

آخرين مطالب

وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری ورزش

وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / در حالی که بیش از یک سال از مطالبات وزنه‌برداران باشگاه ذوب آهن گذشته است اما هنوز آن‌ها حتی در دوره جدید مدیریت این باشگاه هم حق و حقوق خود را دریافت نکردند.
سال گذشته تیم وزنه‌برداری ذوب آهن عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد اما از آن زمان تاکنون وزنه‌برداران این تیم حق و حقوق خود را دریافت نکردند و این اتفاق موجب ناراحتی آنها شده است. طبق وعده باشگاه 50 درصد مطالبات وزنه‌برداران پرداخت شده و مابقی آن قرار بود در اردیبهشت ماه سال جاری پرداخت شود، اما با گذشت یک سال هنوز خبری از واریزی نیست. البته بدعهدی ذوب آهن اتفاق تازه‌ای نیست و در سال‌های 1400 و 1401 هم باشگاه ذوب آهن در تسویه قراداد وزنه‌برداران بدقولی کرد و اعتراض آن‌ها را به همراه داشت.
بدقولی باشگاه ذوب آهن تنها به وزنه‌برداری ختم نشد و در دیگر رشته‌های ورزشی هم این باشگاه حق و حقوق بازیکنان و مربیان خود را پرداخت نکرد. امسال مسئولان باشگاه ذوب آهن تصمیم گرفتند دیگر در رشته‌های مختلف غیر از فوتبال تیم‌داری نکنند، تصمیمی که به‌معنای پایان فعالیت در رشته‌های غیرفوتبالی بود.
ذوب آهن سال گذشته در برخی رشته‌های ورزشی از جمله وزنه‌برداری، والیبال و والیبال نشسته تیمداری کرده اما این باشگاه در پرداخت حق و حقوق بازیکنان و اعضای کادرفنی این تیم‌ها مشکلات زیادی داشت؛ البته در والیبال نشسته که ذوبی‌ها در بخش مردان نایب‌قهرمان لیگ برتر شدند و در بخش بانوان نیز به مقام سوم دست یافتند پس از اعتراض‌های زیاد در نهایت در مهرماه امسال، اعضای تیم والیبال نشسته بانوان باقیمانده مبلغ قراردادشان را پس از هشت ماه دریافت کردند.
نیما نکیسا بهمن ماه سال جاری از مدیرعاملی باشگاه ذوب آهن کنار رفت، اما حالا طبق پیگیری‌های خبرنگار مهر مشخص شده که با توجه به صورت‌های مالی حسابرسی شده باشگاه ذوب‌آهن منتهی به 31 خرداد 1403، زمان مدیریت نیما نکیسا این باشگاه 154 میلیارد تومان زیان انباشته ثبت شده است. این باشگاه در صورت مالی قبلی (منتهی به 31 خرداد 1402) هم 150 میلیارد تومان زیان انباشته داشت. بنابراین طی دو سال مالی، زیان انباشته این باشگاه به 304 میلیارد تومان رسیده است.
بعد از برکناری نیما نکیسا، علی احسانی به عنوان مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در تلاش است تا بدهی برخی رشته‌های ورزشی از جمله وزنه‌برداری را تسویه کند. کل بدهی تیم ملی وزنه‌برداری ایران به باشگاه ذوب آهن، یک میلیارد تومان است و الان به مدت یک سال است که وزنه‌برداران این تیم به دنبال حق و حقوق خود هستند، اما هنوز به حق خود نرسیدند.
بازار
البته مدیرعامل باشگاه ذوب آهن به وزنه‌برداران وعده داده تا پیش از پایان سال مطالبات وزنه‌برداران را پرداخت می‌کند باید دید که آیا او به وعده‌های خود عمل می‌کند تا همچنان وزنه‌برداران برای دریافت حق و حقوق خود بلاتکلیف هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470239/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت گلکسی تب S10 FE سامسونگ لو رفت؛ گران‌تر از نسل قبل

مهارت عقاب طلائی در شکار بز‌های کوهی روی کوه!

نقش رستم یا بهتره بگم صخره فرمانروایان!

این دیالوگ خیلی حق بود

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

فوت و فن مد؛ رنگ‌ها و الگوهایی که شما را پیرتر نشان می‌دهند!

مغز کودک را گروگان نگیرید/ خطرات پنهان تبلت برای کودکان زیر دو سال

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

اجرای برترین بیت باکسرهای کشور برای اولین بار درجزیره کیش

کالبدشکافی مک‌بوک ایر M4 تعمیرپذیری مشابه مدل‌های قبلی را نشان می‌دهد

نصب کتیبه های عید ولادت امام حسن مجتبی(ع) در حرم مطهر امام رضا(ع)

یه مهمونی خاطره انگیز در حرم امام رضا(ع)!

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

آموزش ساخت جعبه کادویی

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

گوگل می‌خواهد اجرای بازی‌های اندروید روی PC را ممکن کند

گوگل و OpenAI به‌دنبال معافیت دولتی برای آموزش هوش مصنوعی با محتوای کپی‌رایت هستند

بازی سوم مجموعه‌ Space Marine با نبردهایی عظیم‌تر در راه است

نماهنگ «سید رویایی من» با نوای پوبانفر

تلاوت زیبای «سوره جمعه» توسط رهبر انقلاب

حکمت/ ماه رمضان، ماه خداست

فرهنگستان: به جای «کامنت» بگویید «نظر»/ ویدئو

ویدئویی دیدنی از چهره های ایرانی به جای بازیگران اصلی «بازی تاج و تخت»

خاطره جالب عبدالله روا از سفر اشتباهی‌اش به بجنورد!

کارهای عجیب در کارتون «باب اسفنجی»!

وقتی مهران غفوریان از دست پخت خودش تعریف می‌کند

دروغ گفتم، اینتر قهرمان اروپا می‌شود!

بادامکی: آنها نگران شدند و ادعاهای تکراری را مطرح کردند

بهترین ورژن خدابنده‌لو تحت لیسانس کارتال

رئال در لالیگا به زمین سفت رسید

روش تبدیل شدن مادر حساس به یک مادر قوی

چرا گرفتن تصمیمات جدید دشوار است؟

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

راهنمای خرید بلیط استانبول تهران؛ چه زمانی ارزان تر است؟

نرم افزار جدید گیمینگ سامسونگ Game Booster+ منتشر شد

رفتار عزتمندانه شهید جمهور در مواجهه با رییس جمهور فرانسه

اگر می‌خواهید سعادتمند شوید...

اوصاف امام حسن مجتبی علیه السلام

تفاوت دوستی‌ها در مقاطع مختلف زندگی به روایت حدیث میرامینی

خاطره بامزه داریوش سلیمی از سریال «خانه در آتش»

ماجرای بامزه تصادف مهران غفوریان

هوتن شکیبا دوباره رقصید/ شیرین قطعا بدبخت میشه!

برنامه هفته بیست و هشتم تا سی و دوم لیگ یک فوتبال اعلام شد