آریا جوان

آخرين مطالب

رعد و برق هم به وزیر پرسپولیسی اضافه شد! ورزش

رعد و برق هم به وزیر پرسپولیسی اضافه شد!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /یک اتهام عجیب به پرسپولیس از سوی برخی بازیکنان سپاهان باعث شد افشین پیروانی با لحن و جملاتی متفاوت واکنش نشان دهد.
در یک دهه اخیر، پرسپولیس به قدرت بلامنازع فوتبال ایران تبدیل شده و با هفت قهرمانی در نه فصل اخیر، همواره یکی از مدعیان اصلی لیگ برتر بوده است و تنها دو بار نایب قهرمان شده و این فصل هم مطابق معمول برای دهمین فصل متوالی در کورس قهرمانی می‌جنگد. اما در تمام این سال‌ها، هر قهرمانی این تیم با حواشی و اتهاماتی از سوی رقبا همراه بوده است. بسیاری از بازیکنان و هواداران تیم‌های دیگر بارها ادعا کرده‌اند که موفقیت‌های پرسپولیس با حمایت‌های یک قدرت خاص یا اشتباهات داوری به دست آمده است. این بحث‌ها بار دیگر زمانی شدت گرفت که پرسپولیس پس از دو تساوی متوالی سپاهان، فرصت یافت تا با احتساب دو بازی کمتر نسبت‌به تراکتور، بعد از بردن ملوان صدر جدول را از آن خود کند. در چنین فضایی، افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس، که همیشه با صراحت از تیمش دفاع کرده، بار دیگر با سخنان خود به منتقدان پاسخ داد و حقیقتی را از دید خودش یادآور شد.
حواشی اخیر زمانی آغاز شد که سپاهان در قائمشهر برابر نساجی با تساوی 1-1 متوقف شد. در این بازی، یک پنالتی به سود نساجی اعلام شد که با اعتراض شدید سپاهانی‌ها، به ویژه محمد دانشگر و سیاوش یزدانی همراه بود. آن‌ها این تصمیم را غیرمستقیم به نفع پرسپولیس دانستند و تلویحاً اشاره کردند که اینگونه اشتباهات داوری، به سود سرخ‌پوشان رقم می‌خورد. این در حالی بود که پرسپولیس هنوز بازی‌اش برابر ملوان را انجام نداده بود و امکان داشت نتواند از این فرصت استفاده کند. با این حال، سپاهانی‌ها ترجیح دادند توجیهاتی جنجالی برای ناکامی‌هایشان بیان کنند.
افشین پیروانی اما در واکنش به این جنجال‌ها، نه تنها این ادعاها را بی‌اساس دانست، بلکه با لحنی کنایه‌آمیز و البته محکم، در پاسخ به آنها صحبت کرد. او با اشاره به این‌که در سال‌های اخیر، بارها اتهاماتی عجیب به پرسپولیس نسبت داده شده، گفت: "اینکه اینقدر بحث حاشیه‌ای بکنند، درست نیست. یک سال می‌گویند وزیر، یک سال می‌گویند وکیل، دکتر، مهندس، فدراسیون، رعدوبرق و داور؛ 10 تایش هم خودمان آوردیم! تیم‌های دیگری که متحد می‌شوید و بابت هر اتفاقی به هم تبریک می‌گویید، در این 10 سال نمی‌توانستید یک تبریک هم به ما بگویید؟ تیم‌هایی که بالای جدول هستید، حداقل چند تا قهرمانی را هم خودمان آورده‌ایم. نمی‌شود که همه را کمکمان کرده باشند، یک‌سری را خودمان آورده‌ایم."
پیروانی در ادامه به پیام تبریک استقلال به سپاهان بعد از فتح سوپرجام مقابل پرسپولیس اشاره می‌کند و می‌گوید: "حداقل یک تبریک می‌گفتید، نه اینکه تا تیمی بازی را می‌برید تبریک می‌گویید و بیانیه می‌دهید. مبارکتان باشد. حالا می‌گویید به جان هم افتاده‌ایم و دعوا می‌کنیم؟ خب دعوا نکنید."
حالا که پرسپولیس پس از هفته‌ها دوری از صدر و فاصله نسبتا زیاد تا رتبه اول دوباره خود را به عنوان مدعی جوی قهرمانی با سه پیروزی متوالی مطرح کرده، پیروانی از قهرمانی دوباره پرسپولیس با وجود بهانه‌های رقبا اینطور صحبت می‌کند: "دنبال بهانه نباشیم. دوستان بدانید تا وقتی دنبال بهانه هستید، ما همین‌طور جام می‌گیریم. در شش هفته پنج مساوی دارید، باز هم پرسپولیس مقصر است؟ دنبال بهانه نباشید."
بازار
جنگ اصلی قهرمانی در این فصل میان تراکتور، سپاهان و پرسپولیس است و محمد دانشگر بعد از بازی با نساجی گفته بود به وقتش تراکتور را هم از کورس کنار خواهند زد و اشتباه سپاهان و تراکتور این بوده که با هم رقابت کردند! حرف‌های عجیبی که به نظر می‌رسد پرسپولیس را برای پیروزی خانگی برابر ملوان مصمم کرد. اگر رقبا، پرسپولیس را از پیش برنده و حتی از پیش قهرمان بدانند، در واقع بهترین فرصت را به این تیم برای جبران عقب‌افتادگی‌ها داده‌اند. تراکتور با وجود باری‌های جنجالی این فصلش با پرسپولیس هنوز وارد دعوای پرسپولیس و سپاهان نشده و باید دید میکسدزون جنجالی بعد از بازی‌های سپاهان و پرسپولیس به بعد از بازی تراکتور مقابل گل گهر هم سرایت خواهد کرد یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهارت عقاب طلائی در شکار بز‌های کوهی روی کوه!

نقش رستم یا بهتره بگم صخره فرمانروایان!

این دیالوگ خیلی حق بود

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

فوت و فن مد؛ رنگ‌ها و الگوهایی که شما را پیرتر نشان می‌دهند!

مغز کودک را گروگان نگیرید/ خطرات پنهان تبلت برای کودکان زیر دو سال

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

اجرای برترین بیت باکسرهای کشور برای اولین بار درجزیره کیش

کالبدشکافی مک‌بوک ایر M4 تعمیرپذیری مشابه مدل‌های قبلی را نشان می‌دهد

نصب کتیبه های عید ولادت امام حسن مجتبی(ع) در حرم مطهر امام رضا(ع)

یه مهمونی خاطره انگیز در حرم امام رضا(ع)!

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

آموزش ساخت جعبه کادویی

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

گوگل می‌خواهد اجرای بازی‌های اندروید روی PC را ممکن کند

گوگل و OpenAI به‌دنبال معافیت دولتی برای آموزش هوش مصنوعی با محتوای کپی‌رایت هستند

بازی سوم مجموعه‌ Space Marine با نبردهایی عظیم‌تر در راه است

نماهنگ «سید رویایی من» با نوای پوبانفر

تلاوت زیبای «سوره جمعه» توسط رهبر انقلاب

حکمت/ ماه رمضان، ماه خداست

فرهنگستان: به جای «کامنت» بگویید «نظر»/ ویدئو

ویدئویی دیدنی از چهره های ایرانی به جای بازیگران اصلی «بازی تاج و تخت»

خاطره جالب عبدالله روا از سفر اشتباهی‌اش به بجنورد!

کارهای عجیب در کارتون «باب اسفنجی»!

وقتی مهران غفوریان از دست پخت خودش تعریف می‌کند

دروغ گفتم، اینتر قهرمان اروپا می‌شود!

بادامکی: آنها نگران شدند و ادعاهای تکراری را مطرح کردند

بهترین ورژن خدابنده‌لو تحت لیسانس کارتال

رئال در لالیگا به زمین سفت رسید

روش تبدیل شدن مادر حساس به یک مادر قوی

چرا گرفتن تصمیمات جدید دشوار است؟

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

راهنمای خرید بلیط استانبول تهران؛ چه زمانی ارزان تر است؟

نرم افزار جدید گیمینگ سامسونگ Game Booster+ منتشر شد

رفتار عزتمندانه شهید جمهور در مواجهه با رییس جمهور فرانسه

اگر می‌خواهید سعادتمند شوید...

اوصاف امام حسن مجتبی علیه السلام

تفاوت دوستی‌ها در مقاطع مختلف زندگی به روایت حدیث میرامینی

خاطره بامزه داریوش سلیمی از سریال «خانه در آتش»

ماجرای بامزه تصادف مهران غفوریان

هوتن شکیبا دوباره رقصید/ شیرین قطعا بدبخت میشه!

برنامه هفته بیست و هشتم تا سی و دوم لیگ یک فوتبال اعلام شد

آرزوی آقای گل پرسپولیس توسط قلعه‌نویی محقق شد