آریا جوان

آخرين مطالب

بدترین روزهای گاوی؛ نه تیم ملی نه بارسا! ورزش

بدترین روزهای گاوی؛ نه تیم ملی نه بارسا!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /وقتی گاوی از مصدومیت رباط صلیبی برگشت همه انتظار بازگشت او روزهای خوبش در عرض دو یا سه ماه را داشتند ولی اوضاع مطابق انتظار پیش نرفت.
 گاوی، هافبک جوان بارسلونا، در حال گذراندن سخت‌ترین روزهای خود در این تیم است و در حال حاضر تیم ملی اسپانیا را نیز از دست داده است. در حالی که بارسلونا با حضور فرانکی دی‌یونگ، پدری و دانی اولمو در خط میانی عملکرد درخشانی دارد، گاوی به نیمکت‌نشینی محکوم شده و جایگاه خود را از دست داده است.
در بازی مقابل اتلتیکو مادرید در دقیقه 68، بارسلونا با نتیجه 3-2 پیش بود و هانسی فلیک، سرمربی تیم، گاوی را به جای اولمو وارد زمین کرد تا برتری را حفظ کند. اما گاوی در این بازی یک توپ را از دست داد که می‌توانست منجر به گل تساوی شود، هرچند مهاجم حریف در موقعیت آفساید بود. پس از گل چهارم بارسا توسط لواندوفسکی، تیم از هم پاشید و گاوی نتوانست مارکوس یورنته را مهار کند، که منجر به گل 4-3 شد. این نتیجه باعث شد انتقادها از ناتوانی بارسا در کنترل ریتم بازی بالا بگیرد و گاوی بیش از پیش زیر فشار قرار گیرد.
گاوی در نوامبر 2023 دچار پارگی کامل رباط صلیبی زانوی راست و آسیب منیسک شد و پس از بازگشت در اکتبر 2024، هنوز به فرم ایده‌آل نرسیده است. او از 17 فوریه مقابل رایو وایکانو در ترکیب ثابت نبوده و بازیکنانی مثل اولمو، مارک کاسادو، دی‌یونگ و پدری جایگاه او را گرفته‌اند. با این حال، گاوی در مصاحبه‌ای با مووی‌استار پلاس پس از بازی مقابل بنفیکا گفت: «ناراحت از نیمکت‌نشینی؟ نه، مردم خیلی شایعه می‌سازند. من پنج سال با بارسا قرارداد دارم و می‌خواهم بمانم، چون این باشگاه زندگی من است. روتاسیون زیاد است و مربی به من اعتماد دارد.»
مشکلات گاوی برای بازگشت به ترکیب اصلی ریشه‌های مختلفی دارد. او قرار بود مقابل اوساسونا فیکس باشد، اما به دلیل درگذشت دکتر کارلس مینیارو و یک بیماری، شانس خود را از دست داد. فلیک ترجیح می‌دهد از مثلث دی‌یونگ، پدری و اولمو استفاده کند که به دلیل تکامل پدری به‌عنوان مغز متفکر تیم، تجربه دی‌یونگ و تأثیرگذاری اولمو، خط میانی متعادل‌تری می‌سازند.
اولمو، که با هزینه‌ای بالغ بر 48 میلیون یورو به بارسا پیوست، با گلزنی و خلاقیتش گاوی را تحت‌الشعاع قرار داده است. گاوی اما با جدیت و انرژی‌اش در دفاع و پرسینگ شناخته می‌شود، ویژگی‌ای که به فیزیک بدنی او وابسته است. فلیک در بازی مقابل سویا او را به دلیل ریسک کارت زرد تعویض کرد و گاوی گفت: «مربی گفت چون کارت دارم، نباید ریسک کنم. همه می‌دانند داورها با من سخت‌گیرند.»
گاوی این فصل هجدهمین بازیکن از نظر دقایق بازی است و سه کارت زرد متوالی دریافت کرده است. فلیک معتقد است او بیش از حد با شدت و جدیت بازی می‌کند و داورها او را زیر نظر دارند. با تمدید قرارداد تا 2030 و احتمال مشکل مجدد در ثبت قرارداد اولمو، گاوی باید صبور باشد و خود را برای بخش کلیدی فصل آماده کند.

آریا جوان

بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470745/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیکسل 9a گوگل در بنچمارک‌های Geekbench و AnTuTu مشاهده شد

فال روزانه دوشنبه 27 اسفند 1403

ربات‌های چینی باید مثل آدم‌ها به باشگاه بروند

صوت/ تندخوانی «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

صوت/ ترتیل «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد شهریار پرهیزکار

فال حافظ دوشنبه 27 اسفند ماه 1403

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

منصوریان: همین الان می‌توانم مسلمان را به لیگ بازگردانم

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

مجید جلالی: پیشنهادی داشتم که حقوق یک ماهش اندازه حقوق یک سال فدراسیون بود

چالش لایه کردن توپ با منصوریان و عزت اللهی و برادران محمدی

علیرضا منصوریان: سردمدار چهارشنبه سوری در محله من بودم!

اجرای زنده و خوانندگی میلاد محمدی روی آنتن شبکه سه!:

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

قیمت گوشی آیفون 17 ایر به‌همراه برخی از مشخصات لو رفت

گلکسی رینگ سامسونگ وارد یک کشور دیگر می‌شود

گل اول منچستریونایتد به لسترسیتی توسط راسموس هویلوند در دقیقه 28

گل اول پاری سن ژرمن به مارسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 17

صحبتهای سعید عزت‌اللهی درباره دو دیدار پیش روی تیم ملی

کار سخت منصوریان در تشخیص میلاد و مهرداد محمدی

گل علی قلی‌زاده به یاگلونیا بیاویستوک در دقیقه 9

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67