آریا جوان

آخرين مطالب

در 30 سالگی یکهو احساس تهی بودن کردم دختران

در 30 سالگی یکهو احساس تهی بودن کردم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خراسان /مردی هستم متاهل و دارای یک فرزند. شرایطم خوب است. خانه و خودرو دارم. اما یکهو در 30 سالگی، به شدت احساس تهی بودن و پوچی کردم. احساس می‌کنم که درست از عمرم استفاده نکردم. راهنمایی کنید. 
مخاطب گرامی، همان‌طور که اشاره کردید به بسیاری از خواسته‌ها و آرزوهای خود در زندگی دست یافته‌اید اما تمامی این موارد خواسته‌های بیرونی شما بوده و حال متوجه برخی خواسته‌های درونی خود شده‌اید. به نظر می‌رسد که دچار نوعی بحران هویت در جوانی شده‌اید. انسان در هر مرحله از زندگی ممکن است با سوالاتی مواجه شود مانند: چه کسی هستم؟ به دنبال چه هستم؟ هدف از زندگی چیست و ... .
احتمالا درگیر بحران میان‎سالی شدید
شما در آستانه ورود به میان‎سالی با بحرانی مواجه شدید که بحران میان‎سالی نام دارد. هر چند مهم‌ترین بحران در زندگی، بحران نوجوانی است و طی آن هویت فرد شکل می‌گیرد و در راستای شکل‌گیری این هویت، فرد به پاسخ سوالاتی که در بالا اشاره شد، می‌رسد اما این بحران در هر سنی می‌تواند شکل بگیرد و تمام موضوعات زندگی و اهداف آن را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین پاسخ این سوال را باید در درون خودتان جست‌و‌جو کنید.
به اهداف و علایق‌تان خوب فکر کنید
بهتر است این سوالات را از خودتان بپرسید: این روزها ذهن‌تان درگیر چه موضوعاتی است؟ چه برنامه‌‌هایی برای آینده دارید؟ آرزوهای شما چیست؟ باید در نظر داشته باشید که برخی داشته‌ها در زندگی مانند خوشبختی و آرامش است. تا موقعی که آن را دارید متوجه اهمیت آن نیستید اما هنگامی که آن را از دست می‌دهید، به اهمیتش پی می‌برید. به هرحال به عنوان یک انسان در زندگی محدودیت‌هایی دارید که دست شما را برای رسیدن به برخی آرزوها می‌بندد مانند محدودیت عمر. فرصت انسان در دنیا برای رسیدن به اهدافش محدود است و از فرصت موجود هم، زمان مفید آن محدود به دوران قبل از پیری می‌شود. پس باید تمام شرایط را در نظر بگیرید و سپس اقدام به چنین انتخاب سختی کنید.
بازار
کیفیت رابطه را بازنگری کنید
اگر فکر می کنید که زندگی شما دچار روزمرگی و تکرار شده است، به فکر تغییر آن باشید. گاهی با وجود تمام امکانات و کامل بودن زندگی، برخی نیازها نادیده گرفته می‌شود. به عنوان مثال هیجان و تنوع در زندگی خودش یک نیاز است. حتی یک برنامه غذایی تکراری می‌تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. انسان وقتی یک لباس را هم برای مدت طولانی می‌پوشد، احساس خستگی می‌کند و دوست دارد آن را تغییر دهد. خودرو، خانه، شغل و ... از این قبیل اند اما آیا زن و فرزند هم چنین هستند؟ اگر خوب دقت کنید انسان درباره دارایی‌های شخصی‌اش مختار است که هر طور می‌خواهد، تصمیم بگیرد و احساس مسئولیت چندانی برای تغییر دادن آن نمی‌کند اما درخصوص خانواده نمی‌توان به این راحتی چنین تصمیم گرفت که آن‌ها را رها کرد و سراغ دغدغه‌های شخصی را گرفت. شاید در چنین مواردی، احساس مسئولیت و تعهد باعث می‌شود که طور دیگری تصمیم بگیرید و به خانواده وفادار باقی بمانید.
نویسنده: دکتر رضا یعقوبی | روان‌شناس‌

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470791/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیفون دارید؟ منتظر تغییرات نرم‌افزاری بسیار بزرگ باشید

حکمت/ عاقبت کنترل خشم در کلام امیرالمؤمنین‌ علی(ع)

حکایت تاجر و قماربازان ونیزی/ پیرمرد فقیری که توانست تمام قماربازان شهر را شکست دهد/ قسمت دوم

هر ترکیبی با نجم‌الدین جواب می‌دهد!

برنامه تعطیلی سینماها در شب‌های قدر

اینزاگی از این اینتر بسیار راضی است

انریکه: تا رسیدن به قهرمانی‌ها، همینطور ادامه می‌دهیم

سیمئونه: بارسلونا با خوش‌شانسی برنده شد

تحلیل رسانه فرانسوی؛ فوتبال ایران پناهگاه بازیکن متجاوز!

آرایش ابرو با این ترفند زیبا می شه

بهشتی‌پور: ایران مذاکره را به‌طور مطلق رد نکرده است

چین با پشت‌سرگذاشتن آمریکا بزرگ‌ترین خریدار تراشه‌های سامسونگ شده است

تفال/ مردم دیده ما جز به رخت ناظر نیست

تقویم تاریخ/ درگیری شهید "سید حسن مدرس" با طرفداران سردار سپه در مجلس شورای ملی

نمره خوب محبی در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر روسیه

عطایی: غلط است که فکر می‌کنیم ایران، تیم نخست آسیاست

یامال از راز ریمونتادا برابر اتلتیکو مادرید گفت

عکسی از اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر سید احمد خمینی در سال 1373

واعظی: صرفا در شرایط احترام و رفتار متقابل با دنیا، 1+4 یا 1+5 مذاکره می‌کنیم

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

پیکسل 9a گوگل در بنچمارک‌های Geekbench و AnTuTu مشاهده شد

فال روزانه دوشنبه 27 اسفند 1403

ربات‌های چینی باید مثل آدم‌ها به باشگاه بروند

صوت/ تندخوانی «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

صوت/ ترتیل «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد شهریار پرهیزکار

فال حافظ دوشنبه 27 اسفند ماه 1403

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

منصوریان: همین الان می‌توانم مسلمان را به لیگ بازگردانم

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87