آریا جوان

آخرين مطالب

بیانیه‌ مجلس خبرگان رهبری درخصوص عفاف و حجاب نگاه سیاسی

بیانیه‌ مجلس خبرگان رهبری درخصوص عفاف و حجاب
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / مجلس خبرگان رهبری، با صدور بیانیه ای با تأکید بر ضرورت اجرای شرع و قانون در جامعه دینی در فضای انس و الفت، از مسؤولان خواست با برنامه­ ریزی دقیق و مبتنی بر مصلحت عمومی و عنایت به حساسیت های موجود، در مقابل دسیسه دشمنان برای انحرافات اخلاقی به ویژه در حوزه عفاف و حجاب، ایستادگی نمایند.
متن بیانیه مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه «حجاب» در فرهنگ و شریعت اسلامی، واجب و یک ضرورت شرعی و در فرهنگ اصیل ایرانیان از دیرباز جزء عرف و هنجارهای پذیرفته شده بوده، رعایت آن در جامعه اسلامی، علاوه بر بعد شرعی، عمل به این سنت دیرینه و قوام بخش خانواده اصیل ایرانی محسوب می­ شود. اما امروز متأسفانه شاهد هستیم که دشمنان با ترویج فرهنگ منحط و سبک زندگی غربی، احساسات پاک جوانان به ویژه زنان و دختران عفیف ما را نشانه گرفته و سعی بر حاکم کردن فضای هنجارشکنانه در بین آنان دارند تا در پس آن علاوه بر فروپاشی بنیان خانواده ایرانی به زعم خود با سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مقابله برخیزند و با ایجاد دوقطبی به خیال خام خود، مردم را در مقابل حاکمیت قرار دهند و انسجام درونی ما را تضعیف نمایند.
مجلس خبرگان رهبری، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات عموم هموطنان شریف در ماه بندگی خدا و تبریک میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی «علیه السلام» با تأکید بر ضرورت اجرای شرع و قانون در جامعه دینی، به ویژه در ماه پر فضیلت رمضان، بر فضای انس و الفت در جامعه تأکید نموده و زنان و دختران ارجمند ایران اسلامی را که در نظام اسلامی، دارای قدر و منزلت والایی هستند بر حفظ کرامت انسانی خویش، رعایت موازین و شئونات اسلامی و تواصی به حق مخصوصاً در حوزه حجاب و عفاف دعوت می نماید.
بازار
همچنین از مسؤولان محترم می‎خواهد برای تعمیق و گسترش فرهنگ و سبک زندگی اسلامی جهت مبارزه با هنجارشکنی­ های فرهنگی و به ویژه بی حجابی که مطالبه به حق مردم مؤمن، متدین و انقلابی است، تلاش مضاعف کنند و در راستای صیانت از اصول، مبانی و اهداف نظام مقدس اسلامی با تمام وجود، مجاهدت نموده و با برنامه ­ریزی دقیق و مبتنی بر مصلحت عمومی و عنایت به حساسیت های موجود، در مقابل دسیسه دشمنان برای انحرافات اخلاقی به ویژه در حوزه عفاف و حجاب، ایستادگی نمایند. والسلام علی عبادالله الصالحین.
محمدعلی موحدی کرمانی
رئیس مجلس خبرگان رهبری

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470833/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرکت Fntastic از سایت روسی برای بدنام کردن آن‌ها شکایت کرد

بحث‌برانگیزترین بازی گویچی سودا اکنون به زبان انگلیسی قابل اجرا است

درسی که باید مسئولین از شهید باکری بیاموزند!

تلاوت آیات 31 تا 40 سوره مبارکه نبأ توسط قاری هندی

دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید

جواد عزتی بازیگرِ دو چهره!

جزئیات تعطیلی سینماها در شب‌های قدر اعلام شد

روایت علیرضا خمسه از رد پیشنهادش توسط محسن تنابنده

رونمایی از ترکیب ذوب‌آهن و استقلال

دوپینگ استقلال برای بازی، با هواداران

محمد محبی یقه صدرنشین را می‌گیرد

تصویر عجیب در محل بازی ذوب‌آهن - استقلال

استقلال در آخرین بازی سال با لشگری از مصدوم

هر کرنر آرسنال بوی گل می‌دهد

ترکیب تراکتور برای صعود به صدر

با این روش تا زدن کمدت همیشه مرتب می مونه!

استقبال گرم تاجیک ها از کیشوندان

به‌روزرسانی جدید تعداد زیادی از ساندبارهای سامسونگ را از کار انداخت

مدل 43 میلی‌متری جدیدترین ساعت وان‌پلاس به‌زودی از راه می‌رسد

بهشتی دیدنی در دل کویر کرمان

ورزشکاری که امید را معنا کرد

توصیه ای برای بهبود خواب سالمندان

شوخی جالب با بازیگر بانمکِ جان سخت

یه فکری به حال موهات بکن!

«ببعی قهرمان» و شوق پرواز

سینا مهراد: نماز خواندنم را مسخره کردند

یک ابزار ترسناک رؤیای اتلتیکو را نابود کرد

گل اول آرسنال به چلسی توسط مرینو

ما قهرمانیم، مهم نیست نیوکسل 70 سال جام نبرده

شوک به استقلال چند ساعت به بازی

ثبت‌نام الکترونیکی برای ریاست فدراسیون‌ها

قلعه‌نویی با بازیکنان جلسه گذاشت

بارسلونا پیام واضح فلیک را شنید

محسن رضایی: مهدی باکری هم مرد خدا بود

تسهیلات اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در کیش

روتر وای‌فای 7 جدید شیائومی با 4 آنتن عرضه شد

سهام شرکت خالق فتوشاپ به‌یک‌باره 14 درصد سقوط کرد

ماده چسبنده جادویی قوی تر از آهن و سنگ

نجات یک ماهیگیر پس از 95 گم شدن در دریا

انیمیشن‌هایی که درس‌های مفیدی از زندگی می‌دهند

پخش فصل جدید کارتون «بابابام» از نوروز 1404

سحر ولدبیگی و نیما فلاح در دل طبیعت

خاطره بازی با فصل اول انیمیشن «عصر یخبندان»

اعلام صدور جدیدترین پروانه‌های غیر سینمایی

بعد از شرکت در مهمونی از ما بهترون

روز جهانی زیراکس گرامی باد

انتخاب دشوار مدیر هنری کن برای دوره 2025

هشدار خطرناک‌ترین بازیکن بارسا به اتلتیکو

گران‌ترین دروازه‌بان جهان برای فروش

نورافکن: آنها برزیلی دارند ولی ما ایرانیم