آریا جوان

آخرين مطالب

سینما را گران کردید حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسید! خواندنی

سینما را گران کردید حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسید!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - در گران کردن بلیت سینماها که کسی به مخاطب فکر نکرد؛ دل همان مخاطب به تماشای سریال‌ها و فیلم‌های پلتفرم‌ها خوش بود و حالا نمایش‌خانگی را گران کردید.
به گزارش تسنیم، از چند روز گذشته انتقادها به افزایش قیمت محصولات فرهنگی بهای اشتراک پلتفرم‌های نمایش‌خانگی بالا گرفته؛ چرا که هرکدام از پلتفرم‌های شاخص (فیلیمو و فیلم‌نت) هزینه اشتراک‌ ماهیانه‌شان را نزدیک به 200 هزار تومان رساندند.اتفاقی که در هفته‌های پیش برای سینمای ایران افتاد و بالأخره بعد از حدس و گمان‌های فراوان به قیمت 110 هزار تومان بلیت رسیدند. یعنی در واقع مسئولین سازمان سینمایی اعلام کردند که قیمت بلیت سینماهای مدرن 110 هزار تومان، ممتاز 88 هزار تومان و درجه‌یک 66 هزار تومان تعیین شد.
در روزهایی که گرانی معیشت و اتفاقات اقتصادی بیداد کرده، مدیریت اقتصادی فرهنگی می‌توانست گره‌گشای موضوعات تفریحی مخاطبان علاقه‌مند به سینما و هنر باشد.
اما پس از گران شدن بلیت سینماها، حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسیده که بسیاری ناامید از گرانی پرده نقره‌ای، رهسپارِ قابِ نمایش‌خانگی شده بودند. البته در هفته گذشته بحثِ عرضه 100 هزار تومانی بلیت اکران آنلاین سینمای تلوبیون هم مطرح شد.
پلتفرمی که پیش از این فیلم‌های اکران آنلاین خود را رایگان در اختیار مخاطب قرار می‌داد. چرا که اصولاً تلوبیون جزو پلتفرم‌هایی است که رایگان به مخاطبانِ خودش خدمات ارائه می‌دهد.
اما این موج تازه گرانی، احتمالاً با انتقادهای دیگری هم همراه خواهد شد.
در حالی که هنوز بحث تبلیغات ساماندهی نشده، بیلبوردهای جعلی گسترش بیشتری پیدا کرده‌اند و البته در فیلیمو و حتی فیلم‌نت و نماوا هم اختلالات فنی پابرجاست.
زیرا بعضاً به دلیل اختلال، مخاطب بایستی از فیلم در حال تماشای خود خارج شود و دوباره وارد شود و هر بار ورود با تماشای تبلیغاتِ رنگارنگ همراه می‌شود. این اتفاق البته در تلوبیون، پلتفرمِ اختصاصی صداوسیما هم در بسیاری از موارد صدایِ انتقاد مخاطبان را بالا برده است.
به نظر می‌رسد فیلیمو و فیلم‌نت در کنار گران کردن هزینه اشتراک ماهانه‌شان، ای کاش فکری به حال اختلال‌های فنی و تبلیغاتِ سرسام‌آور و بیلبوردهای جعلی‌ فیلم‌هایشان می‌کردند که این‌ها هم جزو حقوق مخاطبان است.حتماً توجه به حقوق مخاطبان، پایه اصلی مشتری‌مداری است. البته ناگفته نماند که فیلم‌نت البته برای عید نوروز، طرح موقت تخفیف ارائه کرده که گاه تا 60 درصد تخفیف به مشتریان می‌دهد.
اما با این اوصاف، دو بازیگر اصلی این روزهای صنعت وی‌اودی، سال 1404 را با افزایش قیمت آغاز کرده‌اند. در حالی که در روزهای گذشته، پلتفرم فیلیمو با افزایش اشتراک ماهانه از 165 هزار تومان به 198 هزار تومان، رسانده و پلتفرم فیلم‌نت نیز از روز گذشته هزینه اشتراک ماهانه را از 150 هزار تومان به 190 هزار تومان رساند و به رقیبش پیوست.
افزایش یادشده معادل 20 درصد در پلتفرم فیلیمو و 26.6 درصد در پلتفرم فیلم‌نت است. احتمالاً هزینه اشتراک سرویس‌های رقیب نیز به زودی بالا خواهد رفت.البته این نکته هم نباید نادیده گرفته شود؛ ارقام یادشده بعد از افزودن 10 درصد به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به حدود 220 هزار تومان (در فیلیمو) و حدود 210 هزار تومان (در فیلم‌نت) می‌رسد.
شروع این گرانی‌ها با افزایش قیمت بلیت اکران آنلاین آغاز شده بود که البته کماکان هم ادامه دارد. فیلیمو حدود سه ماه پیش همراه با فیلم‌نت، فیلم‌ها را با بلیت 100 هزار تومان اکران می‌کرد و بعد از سه ماه حالا فیلم «عزیز» را با 130 هزار تومان که با احتساب مالیات به 143 هزار تومان می‌رسد، عرضه می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471265/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حکمت/ کسى که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده مى شود؟

بهترین مکان برای تعطیلات بهاریِ پراگ

به جای برنج یک کم از خودمون حرف بزنیم

غم عجیب قولی که هیچ‌وقت ندادی!

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

رئیس‌جمهور اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

ارائه خدمات 24 ساعته بنادر کیش با فعالیت بیش از 30 شناور حمل خودرویی

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد

سخنگوی دولت: قولی برای رفع فیلترینگ نداده بودم

آیا ما امت امام زمانی هستیم؟

تلاوت زیبای سوره شمس

مانتو جدید و شاد المیرا شریفی‌مقدم در ویژه برنامه تلویزیون

بخاطر عشق به جواد رضویان، شاعر شده!

یک شب خاص برای یک زندگی معمولی

وقتی مهمان برنامه وسط پخش زنده به عوامل می‌گوید راننده‌ام روزه است لطفا برایش افطاری تهیه کنید

تمرین المیرا شریفی مقدم و ابراهیم شفیعی برای شرکت در مسابقه محله

پدر جدو‌آبادش رو درآورد

مجوز یک جشن اورژانسی

شجاعیان: روانخواه می‌تواند در خارج از ایران هم موفق باشد!

شجاعیان: کم لطفی هوادران باعث شد نکونام برود!

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری

فشار شدید روی امباپه

برگزاری جلسه فنی تیم ملی ایران با اضافه شدن 9 بازیکن

تاریخ بازی معوقه بارسا اعلام شد

آموزش ساخت شمع گل بابونه

فلاحت پیشه: ایران باید مستقل از چین و روسیه موضع هسته‌ای بگیرد

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند

وقتی معاویه نیز نمی‌تواند فضیلت امیرالمومنین علی(ع) را انکار کند!

در این ماه هرچه می‌توانید قرآن بخوانید!

خروج آتش سبزرنگ از فاضلاب دانشگاه تگزاس!

اولین تیزر رسمی سریال قول مردونه

هوتن شکیبا مشغول دوبله شیرشاه2

ناجی اجباری زندگی‌

حرکت تحسین برانگیز در شبکه سه، اهدای مو سر به کودکان سرطانی

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه

اولین آنونس فیلم سایه های روشن

نشست پیشکسوتان مس رفسنجان با مومنی

تعویض طلایی لالیگا

رضایت سهراب مرادی از شرایط وزنه‌برداران نوجوان و جوان

دنیامالی: هر فرد باید یک مسئولیت در ورزش داشته باشد

ستاره بارسلونا 2 ماه خانه‌نشین شد

رونمایی از پیراهن 125 سالگی تیم ملی آلمان

واکنش رامین به غیبت در لیست تیم ملی

پنجره نقل و انتقالاتی سپاهان چه زمانی باز می‌شود؟

عضویت جوانمردی در هیأت اجرایی کمیته ملی پارالمپیک

اهداف سفر هیات پارلمانی به مکزیک برای شرکت در اولین کنفرانس جهانی نمایندگان زن

واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت‌‌ها