آریا جوان

آخرين مطالب

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است نگاه سیاسی

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / نماینده روسیه در وین در نشستی خبری با انتقاد از رویکرد «منفی» کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران، اعلام کرد که نمایندگان چین و روسیه در وین، امروز با «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران که در وین حضور دارد، دیدار خواهند کرد.
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در وین در یک نشست خبری از رویکرد کشورهای غربی نسبت به فعالیت‌های هسته‌ای ایران انتقاد کرد.
خبرگزاری روسی تاس با انتشار این مطلب نوشت که اولیانوف در کنفرانسی خبری گفت: در واقع، باید اقرار کنیم که کشورهای غربی به ایران فشار می‌آورند که این کار(خروج از پیمان منع اشاعه تسلیحات اتمی) را انجام دهد.
اظهارات اولیانوف در پی گزارش «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران درباره سطح غنی‌سازی اورانیوم در سطوح بالا در ایران و ابراز نگرانی کشورهای غربی درباره آن مطرح می‌‎شود.
گروسی در سخنرانی آغازین خود در جلسه پیشین شورای حکام گفت: از زمان گزارش پیشین، ذخایر اورانیوم ایران تا خلوص اورانیوم-235 60 درصدی، از 182 کیلوگرم در فصل قبلی به 275 کیلوگرم افزایش یافته است. ایران تنها کشور غیر هسته‌ای است که تا این سطح غنی‌سازی انجام می‌دهد و باعث نگرانی جدی من است.
اولیانوف در گفت‌وگویی که طی روزهای گذشته با روزنامه ایزوستیا انجام داده بود، گفت: ما تهدید علیه مقررات منع اشاعه تسلیحات اتمی را نه در غنی‌سازی اورانیوم، بلکه در ناتوانی طرفین اصلی توافق از رسیدن به زبانی مشترک و عبور از «دیپلماسی مگافون» به دیپلماسی واقعی می‌دانیم. وضعیت نامعلوم فعلی برجام خطر گسترش غیرقابل کنترل تنش‌ها را به همراه دارد. بنابراین، ما مسیر مطلوب برای پیش رفتن در این زمینه را در بازگشت بازیگران اصلی به میز مذاکره می‌دانیم.
او همچنین گفت: ایران، صادقانه، توافقات پادمانی خود با آژانس را اجرا می‌کند و کشوری است که در آن بیشترین بازرسی‌ها انجام می‌شود. هم تهران و هم آژانس آمادگی خود برای گفت‌وگو و بهبود کیفیت تعامل را اعلام کرده‌اند. اگرچه، همواره، چیزی در این میان مداخله می‌کند و طبق معمول، جایگاه شرکای غربی برجام است. به این ترتیب، آن‌ها در نوامبر 2024، برای تصویب قطعنامه‌ای ضدایرانی در شورای حکام با اکثریت آرا تلاش کردند. در نتیجه، در توافق‌هایی که در مدت کوتاهی پیش از سفر گروسی به ایران انجام شده بود، به طور قابل توجهی کارشکنی شد. به طور کلی، میان ایران و آژانس تعامل وجود دارد که ما مایلیم آن را در سطح پیشرفته‌ترین ببینیم.
نشست «موفقیت‌آمیز» سه‌جانبه مسکو، پکن و تهران موفقیت‌آمیز بود
نماینده روسیه در وین درباره نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه درباره برنامه هسته‌ای ایران که جمعه گذشته در پکن برگزار شد، گفت: باید گفت که روسیه، چین و ایران به دقت در حال هماهنگ کردن مواضع خود هستند. در پکن نیز به این جنبه توجه شد. این نشست به طور کلی موفقیت‌آمیز بود. پس از نشست، بیانیه مشترکی صادر شد که مبنای بسیار درست و مناسبی درباره رسیدگی به مشکلات به طرق سیاسی و دیپلماتیک ترسیم کرد.
دیدار سه‌جانبه آتی نمایندگان ایران، چین و روسیه در وین
تاس نوشت: نماینده روسیه در وین گفت که «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران که در این نشست شرکت کرده بود، «امروز دوشنبه در وین و در حال دیدار با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.«
اولیانوف افزود: ما یک ساعت و نیم بعد قرار است با همکاران چینی‌مان در محل نمایندگی هیات ایران در وین دیدار کنیم. از این رو، این روند یک مبنای جدی و سازمان‌یافته ایجاد کرده که اهمیت زیادی دارد.
رویکرد منفی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران
تاس نوشته اولیانوف درباره مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران گفت: در حال حاضر در عرصه بین‌المللی، رویکردی منفی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران وجود دارد. ایده‌ای که مطرح است، صادر کردن یک قطعنامه تنبیهی و متهم کردن ایران به پایبند نبودن به توافقنامه‌های پادمانی است. مسیر مثبتی وجود ندارد و تا زمانی که آمریکا برای برگزاری مذاکرات اعلام آمادگی نکند نیز، پدیدار نخواهد شد.
بازار
او افزود: از نظر من، در صورتی که مذاکرات آغاز شود، دیدارهای کاری در چارچوب سه‌جانبه بیشتر مورد نیاز خواهند بود که بسیار سودمند است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایسوس قیمت گرافیک‌های سفارشی RX 9070 و RTX 5090 را افزایش داد

تلاوت سوره مبارکه نحل توسط حامد شاکرنژاد

فارسی خوندن خواننده لبنانی در محفل

یه تشکر ویژه از حاج احمد!

قطعه حماسی خواننده لبنانی

خبر دادن پیامبر از ظهور ایرانی ها

تلاوت آیه 214 سوره مبارکه بقره توسط حامد شاکرنژاد

تلاوت آیات 1 تا 4 سوره مبارکه انسان توسط علی العطار در محفل

50 پیام تبریک نوروزی؛ از رسمی و شاعرانه تا طنز و دوستانه

قسمت شانزدهم زندگی پس از زندگی؛ موج اشک

نتیجه اعمال شخص نیکوکاری که تنها مشکلش بدرفتاری با همسرش بود!

در عین ساده لوحی بسیار ساده دل و شفافی

من اومدم آبروی تو را بخرم نه اینکه آبروی خودمو بفروشم!

تیم ملی امشب کامل می‌شود

تیم فرشاد پیوس و گلزنی در ثانیه 38

حمله رابیو به الخلیفی؛ شخصیت خریدنی نیست!‏

برگزاری تمرین تیم ملی فوتبال با 25 بازیکن

اعتراف لاهوز؛ من یک قهرمانی را از بارسا گرفتم

انتقاد سرمربی کره از کمپانی؛ کیم باید استراحت می‌کرد

جشن محمود فکری در ثانیه آخر

نقاشی گل با تکنیکی جالب برای کودکانتان

با این طرح زیبای ناخن به استقبال عید برو

ظریف عزادار شد

دل‌نوشته دختر شهید رئیسی، از آخرین سال تحویل پدرش

نادری: یمن را باید گورستان امپراتوری‌ها نامید

کاخ سفید: پیام ما به ایران این است که هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید

انگلیس با تکرار ادعاهای سیاسی: ایران باید مسیر دیپلماسی و تنش‌زدایی را انتخاب کند

قیمت آیفون 17 ایر از 899 دلار آغاز خواهد شد

تلاوت حسنین الحلو در محفل

تلاوت قاری کوهنورد در محفل

توصیه ای برای تمرین تلاوت که کم کم جدی شد

بهترین خواننده سال 1403؛ محسن چاوشی/ نظر شما چیست؟

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

ویل اسمیت پس از 20 سال آلبوم منتشر می‌کند

پوستکوگلو اخراج می‌شود، شاید در همین فیفادی!

جراحی بینی بازیکنی که مهران احمدی را اخراج کرد

غیبت مسی در فهرست نهایی آرژانتین!

جباری به کمپ حجازی بازگشت

خوشحالی رئال از یک عکس؛ استوک‌های کارواخال!‏

سفره هفت سین ساده و زیبا؛ نوروزی دلنشین با کمترین هزینه

تداوم ادعاهای بی‌اساس «ترامپ» علیه ایران

محسن رضایی: پابرهنه‌های مقاوم یمنی ناوهای پیشرفته آمریکا را شکست می‌دهند

کالاس: یکپارچگی اتحادیه اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اهمیت دارد

کفش اسپرت چرم مردانه تبریز

اولین پاوربانک سدیم یون جهان با ظرفیت 9 هزار میلی‌آمپرساعت معرفی شد

ترور شخصیتی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه

دژ محمدعلی خان بختیاری در دزفول، خوزستان

ببینید چی براتون می‌مونه!

شروط مصدق برای محمدرضا شاه

و‌ مرگ بود که پرسید ساعت چند است!