آریا جوان

آخرين مطالب

رژه 3000 فروند شناور در حمایت از مردم فلسطین؛ سردار تنگسیری برای دشمن خط و نشان کشید نگاه سیاسی

رژه 3000 فروند شناور در حمایت از مردم فلسطین؛ سردار تنگسیری برای دشمن خط و نشان کشید
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / رژه دریایی گسترده شناورهای بسیج مردمی و نیروی دریایی سپاه در حمایت از فلسطین با فرماندهی فرمانده نیروی دریایی سپاه برگزار شد و سردار تنگسیری در این مراسم گفت: بسیجیان دریایی سوار بر قایق ها و شناورهای ایمان در رکاب رهبر و فرمانده شجاعمان هستند که دریا را برای صهیونیست ها به جهنم تبدیل و فرمان امامین انقلاب را به اجرا در خواهند آورند و اسراییل را از صحنه جهان محو خواهند کرد.
صبح پنجشنبه، در آستانه روز جهانی قدس، رژه دریایی باشکوه بسیج مردمی به منظور اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و نمایش اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران با حضور بیش از 3000 فروند شناور در آب‌های خلیج فارس برگزار شد.
سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی این رژه را بر عهده داشت و از روی عرشه ناو پهپادبر شهید بهمن باقری میدان را فرماندهی کرد.
بازار


این مراسم که همزمان با سراسر استان‌های ساحلی کشور برگزار شد از ساعت 9:30 در بندرعباس آغاز و شناورهای کلاس ناو شهید سلیمانی به عنوان پیش قراول، این رژه عظیم را همراهی کردند.
شناورهای شرکت‌کننده عمدتاً شامل قایق‌ها و لنج‌های صیادی بسیج مردمی بودند که با حضور پرشور خود، صحنه‌های حماسی و وحدت ملی را به نمایش گذاشتند.
هدف از این رژه گسترده، انتقال پیام همبستگی و پشتیبانی بی‌دریغ ملت ایران و نیروهای مسلح از مقاومت ملت فلسطین و غزه و حمایت همه جانبه از آرمان آزادی قدس شریف بود. علاوه بر این، نمایش قدرت و حضور مردمی در پاسداری از مرزهای آبی ایران و اجرای همزمان مانور در خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر از دیگر برنامه‌های مهم این رویداد است.
سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه صبح امروز در مراسم رژه بسیج دریایی اظهار کرد: بسیجیان دریایی سوار بر قایق ها و شناورهای ایمان در رکاب رهبر و فرمانده شجاعمان هستند که دریا را برای صهیونیست ها به جهنم تبدیل و فرمان امامین انقلاب را به اجرا در خواهند آورند و اسراییل را از صحنه جهان محو خواهند کرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به این که خدا به دشمنان مهلت می دهد که طناب را بر گردن خویش تنگ تر کنند، بیان کرد: امروز بسیج دریایی به استعداد بیش از 3 هزار فروند شناور، پرچم عزت و شرف را بر آبهای نیلگون خلیج فارس، دریای عمان و شمال کشور از بوشهر و خوزستان و سیستان و بلوچستان و هرمزگان تا استان های شمالی کشور مازندران، گیلان و گلستان ترس بر هیمنه پوشالی تروریست ها خواهند انداخت.
وی تصریح کرد: این قایق ها نه تنها کوچک نیستند بلکه هر یک سیلی بر صورت رژیم کودک کش خواهد بود.
سردار تنگسیری افزود: اگر روزی صهیونیست های جانی گمان می کردند با محاصره می توانند مردم غزه را به زانو در آورند اما بسیج دریایی به آنان نشان داد که دریا دیگر عرصه آنها نیست.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت:‌بسیج دریایی ایران به بسیج دریایی جهان اسلام ملحق خواهد شد. ما فقط در خشکی نخواهیم جنگید ای صهیونیست های کودک کش ما در دریا نیز حاضریم و شما راهی برای فرار نخواهید داشت.
سردار تنگسیری در پایان گفت:‌ ما امیدوار به وعده خدا هستیم. هنر شما کودک کشی و کشتن زنان بی دفاع است اما ما را از مرگ نترسانید که شهیدان ما نیز از شما انتقام خواهند گرفت.


سردار تنگسیری: بسیجیان دریایی دریا را برای صهیونیست‌ها به جهنم تبدیل خواهند کرد
1404/01/08 - 10:09

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1475209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوناگون/ نگاهی به اعمال شب و روز عید فطر

اقامه نماز عید فطر در مکه

ما مهمان‌های خوبی نبودیم

توصیه آیت الله فاطمی نیا (ره) برای پایان ماه رمضان

اینجا خوزستان، دشت شیمبار فوق العاده زیبا

رقابت سخت آمریکایی‌ها برای حضور در جشنواره کن 2025

تلاش برای تغییر ریل گذاری سینما ؛ این فیلم سیاسی نیست

پوریا پورسرخ در پشت صحنه سریال برادر

چهره ها/ قاب دوستانه سمیرا حسن پور با نرگس محمدی

شانس 3 طلا و 2 برنز برای آزادکاران ایران در آسیا

رونالدو در اینستاگرام پول چاپ می‌کند

بازی نکردن کودکان: علل و پیامدها

اجرای برنامه‌های تحولی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در سال 1404

الکسا تمام دستوراتی که به آن داده می‌شود را برای آمازون می‌فرستد

خداحافظ ای ماه خدا

آبشار ویسادار سومین آبشار مرتفع گیلان

کلیسای ماگنولیا سنت پل در استراسبورگ

حیوان خانگی مورد علاقه ام!

ناراحت بشه از گناهش میبخشمش!

از تاثیرات فیلم ترسناک دیدن!

مروری بر افتخارآفرینی آیدا پناهنده به بهانه موفقیت «در انتهای شب» در سریز مانیای فرانسه

بایندریان سرپرست مدیرعاملی باشگاه نساجی شد

واکنش یحیی به ابلاغیه کمیته اخلاق

خانه‌نشینی 3 ماهه مدافع ژاپنی بایرن مونیخ

حرکت ارزشمند بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل عربستان

امروز اولین جام را سر می‌کشیم!

اجسام بدون شکل رو شبیه شکلات کادو کن

ماجرای شایعه انتصاب ظریف به جای علی‌اکبر ولایتی

پزشکیان: نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند

انتصاب دکتر سعید جاودان سیرت به عنوان سرپرست بیمارستان کیش و مشاور مدیرعامل در امور سلامت

میزان فروش گلکسی S25 در ماه اول بیش از سه برابر سری گلکسی S24 بود

آموزش فن کمر به گیلکی

مداحی زیبای امیرعلی

سینمای ایران در تقاطع هنر و گیشه؛ از اسکار تا کمدی‌های میلیاردی!

چهره ها/ هدی زین‌العابدین به همراه پارسا پیروزفر در فرانسه

انریکه: بهانه نمی‌خواهم، نتیجه می‌خواهم!

ووشو به بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض اضافه شد

شکست تیم شمشیربازی ایران مقابل ژاپن در جام جهانی سابر

وام ازدواج، دست‌نخورده وارد 1404 شد

نگاهداری: دولت تنظیم‌گر و حمایت‌کننده، نقش‌آفرینی مردم را تسهیل می‌کند

گوشی تاشو وان‌پلاس اوپن با آپدیتی نرم‌افزاری قابلیت‌های جدیدی دریافت کرد

قسمتی از زیبایی های سرزمین اسرارآمیز خوزستان زیبا

صداهایی که هرگز از آنها خسته نخواهیم شد.

لحظه دلهره آور حمله شیر به انسان

ماجرای تصادف رویا میرعلمی با یک پیرمرد!

وقتی فیلم می‌سازم بدم نمی‌آید جنجال درست کنم

یخ‌بستگی سارا بهرامی در تیررس قرار گرفت

تشکر الهه حصاری از استقبال مردم برای فیلم «هفتاد سی»

اعلام برنامه فوتسال و فوتبال ساحلی قاره آسیا در 3 سال آینده

اخراج مارکو رُز از سرمربیگری لایپزیگ