آریا جوان

آخرين مطالب

دیدار احساسی ستاره وستهم با ناجیان زندگی‌اش ورزش

دیدار احساسی ستاره وستهم با ناجیان زندگی‌اش
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /در تاریخ 7 دسامبر، مهاجم وستهم پس از آنکه آتش‌نشانان او را از لاشه‌ی فراری خاکستری‌اش بیرون کشیدند، با بالگرد به بیمارستان منتقل شد.
او پس از برخورد با درخت در مسیر بازگشت به خانه‌اش از تمرین در جنگل اپینگ، بیش از 45 دقیقه در خودرو گرفتار شده بود و به شدت می‌ترسید که جانش را از دست بدهد. فردای آن روز، او تحت عمل جراحی برای شکستگی پایش قرار گرفت.
اکنون آنتونیو فرصت را غنیمت شمرده تا به صورت حضوری از کسانی که او را نجات دادند — راب مون و دکتر جیمز مولونی — تشکر کند. در دیدار با این دو امدادگر در پایگاه هوایی امداد و نجات، آنتونیو گفت:«می‌خواهم از شما تشکر کنم، چون اگر شما نبودید، من الان اینجا نبودم. بعد از تصادف می‌ترسیدم بمیرم و دیگر نتوانم خانواده‌ام را ببینم و فوتبال بازی کنم. پس شما در واقع قهرمانان من هستید.»
آنتونیو گفت که چیزی از لحظه‌ی تصادف به خاطر نمی‌آورد و از امدادگران خواست اگر می‌توانند، جاهای خالی حافظه‌اش را برایش پر کنند.

آریا جوان

این حادثه در جریان طوفان «دارا» رخ داد که باعث شد بالگرد اورژانس نتواند به دلیل وزش شدید باد پرواز کند. در نتیجه، دکتر مولونی و مون با یک خودروی ویژه به محل اعزام شدند.
آن‌ها خیلی زود متوجه شدند که مصدوم، بازیکن لیگ برتر است. وقتی پیراهن شماره 9 با نام «آنتونیو» را در کف خودرو دیدند، اطمینانشان بیشتر شد.
دکتر مولونی گفت:«ما همه را به یک شکل درمان می‌کنیم، اما افراد زیادی نیستند که پیراهنی با اسم خودشان به تن داشته باشند.»
در حالی که به آنتونیو رسیدگی می‌کردند، با او درباره فوتبال، مربیان مختلفش و لحظات مهم دوران بازی‌اش صحبت می‌کردند. سپس او را روی برانکارد گذاشته و به آمبولانس منتقل کردند و سعی کردند او را گرم نگه دارند.
این دو امدادگر فاش کردند که آنتونیو در آن لحظات زیاد حرف می‌زد و حرف‌هایش را تکرار می‌کرد، که این در افرادی که به سرشان ضربه خورده معمول است.
آنتونیو از کار امدادگران تمجید کرد و صادقانه درباره اثرات روحی حادثه بر خودش صحبت کرد. او گفت:«برای من شخصاً، انجام کار شما غیرممکن است. اگر جایی بروم و خون ببینم یا کسی را در شرایط بد ببینم، وحشت می‌کنم یا از حال می‌روم. این قطعاً کاری نیست که من بتوانم انجام دهم. درگیر شدن در یک حادثه بزرگ می‌تواند اثرات جسمی و روانی ماندگاری داشته باشد. من تا حدی با آن کنار آمده‌ام، اما فکر می‌کنم احساسات ناشی از آن مدت زیادی باقی خواهند ماند. از نظر روانی، تروما زمان زیادی طول می‌کشد.»
اما آنتونیو که اهل لندن است و شش فرزند دارد، گفت که این حادثه برای خانواده‌اش حتی سخت‌تر از خودش بوده است.
او اضافه کرد:«احتمالا این حادثه برای خانواده‌ام سخت‌تر بوده است. آن‌ها من را در بیمارستان دیدند. من یادم نیست صورتم بریده شده یا فردای آن روز به اتاق عمل رفته‌ام.
آن‌ها با آن زندگی کردند. آن‌ها آن خاطرات را دارند.»

آریا جوان

بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1479588/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رجائیان: مجتبی حسینی برای سرمربیگری تیم امید مذاکرات تلفنی داشته ولی هنوز به مراحل قطعی نرسیده

بعیدی: کارت بازی «بن یدر» صادر شده و هماهنگی‌های نهایی در حال انجام است تا بازی کند

صحبت‌های کنایه‌آمیز میثاقی درمورد احتمال دچار شدن قلعه‌نویی به سرنوشت اسکوچیچ

گزارشی از هواداران پرشور تراکتور در بازی با استقلال

کارشناسی داوری بازی تراکتور - استقلال

خلاصه بازی بولونیا 1 - ناپولی 1

درخواست محمد رجاییان مدیرعامل آلومینیوم از دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور

گوشی میان‌رده CMF Phone 2 Pro ناتینگ 8 اردیبهشت رونمایی می‌شود

نگاهی آماری به اتفاقات هفته 25 لیگ برتر

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 24 لیگ برتر

پایان شایعات؛ فلیک و رافینیا مشکلی ندارند

کارشناسی داوری دیدار آلومینیوم - سپاهان

حرفهای جنجالی میثاقی علیه یحیی

ادعای ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران آغاز شده است

بریتانیا نمی‌تواند مبارزه با اپل بر سر رمزنگاری را مخفی نگه دارد

کاخ سفید ظاهراً اشتباه آیفون را عامل رسوایی گروه محرمانه سیگنال خود می‌داند

محاسبات اشتباه بعثی‌ها از وسعت یک عملیات

نماهنگ «توی این سکوت تلخ» با صدای رضا هلالی

ناصر عبداللهی به قتل رسید؟/ ویدئو

خنده های نقی و گریه های فهیمه

لیندا کیانی: شبیه دخترهای دهه شصتی هستم!

بن یدر پاسخ شایعات جدایی را داد

خشم بارسا از لالیگا؛ افشای محرمانه اطلاعات مالی!

کارشناسی داوری دیدارهای هفته 23 لیگ برتر

عبور از چهار بازیکن؛ گل اول ناپولی توسط آنگیسا در دقیقه 18

ویدیو زیبای باشگاه نساجی از تشویق هواداران مقابل مس رفسنجان

سم آلتمن: هوش مصنوعی تا یک سال دیگر عملکرد برنامه‌نویسان را 10 برابر بهتر می‌کند

تیزر لپ تاپ موتورولا به معرفی قریب‌الوقوع این محصول اشاره دارد

4گوشه دنیا/ اسرار جنایت 50 ساله از زبان قاتل سریالی آمریکایی!

صدای استغاثه از گلدسته‌های مساجد غزه بلند شد

4گوشه دنیا/ نویسنده معروف آمریکایی آزارگر کودکان بود!

ای وجدان‌های نیمه خفته

نخل طلای افتخاری کن برای رابرت دنیرو

چهره ها/ استوری دردناک مهران غفوریان برای دختربچه فلسطینی

از لواکو «در چشم باد» تا شمشیرِ «پایتخت»

ورژن وطنی موسیقی معروف در سریال پایتخت

کری خاص مدیرعامل تراکتور با گاتزتا ایتالیا

تیپ خاص بلینگام؛ تامی شلبی مقابل آرسنال!

دیدار احساسی ستاره وستهم با ناجیان زندگی‌اش

هشدار کورتوا به آرسنال؛ لیورپول هم شکست ناپذیر بود!

15 سال پیش در چنین روزی؛ پاس گل زیبای ریبری در جشن تولد 27 سالگی‌اش

از حواشی برخی مسابقات لیگ برتر فوتبال تا قهرمانی که پهلوانی برایش ثبت شد

مورایس با 17 امتیاز ترکیه را ترکاند!

بادیگارد جدید رونالدو؛ خشن‌تر از محافظ لئو مسی!

برای شکست دادن بایرن به شجاعت زیادی نیاز داریم

رای نهایی پرونده تبانی لیگ برتر به تعویق افتاد

به‌خاطر رفیق‌بازی زندان رفتم اما آدم نشدم

هشدار یک نماینده مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام درمورد لوایح مربوط به FATF

لیست 10 گوشی پرچمدار قوی اندروید بر اساس بنچمارک AnTuTu

با قرآن هم بیگانه هستند!