آریا جوان

آخرين مطالب

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu! ورزش

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /النصر و استفانو پیولی حتی در بدترین روزهای خود نیز می‌توانند امیدوار به درخشش فوق ستاره‌ای به نام کریستیانو رونالدو باشند و امتیاز های حساس هفته پایانی لیگ روشن را به لطف هنرنمایی های بهترین گلزن دو فصل اخیر فوتبال عربستان کسب کنند.
در شرایطی که النصر در پایان نیمه نخست دیدار مقابل الریاض در هفته بیست و هفتم رقابت های لیگ روشن با نتیجه 1-0 از میهمانش شکست خورد، در نیمه دوم استفانو پیولی دست به تعویض زد و دو ستاره گران قیمت تیمش یعنی آیمریک لاپورت و آنجلو گابریل را برای جبران نتیجه به زمین فرستاد.
بازار
منجی زردپوشان ریاض در دقایق ملتهب این بازی اما همان همیشگی یعنی کریستیانو رونالدو بود که در دقیقه 56 توانست گل مساوی النصر را وارد دروازه میهمان کند.
صحنه ای که سادیو مانه ارسال بلند آنجلو گابریل را بلافاصه به محوطه شش قدم الریاض ارسال کرد تا رونالدو در مقابل دروازه خالی میهمان گل مساوی النصر را به ثمر برساند.
هنرنمایی دوباره رونالدو اما هشت دقیقه بعد از این گل نسبتا ساده در ورزشگاه اول پارک ریاض شکل گرفت. جایی که نفوذ سادیو مانه از سمت چپ و ارسال او توسط مدافعان الریاض به شکل ناقص دفع شد. غافل از اینکه فوق ستاره پرتغالی النصر درست روی خط محوطه جریمه انتظار توپ را می‌کشد تا با یک شلیک روی پای تماشایی با پای راست توپ را به طاق دروازه الریاض بکوبد و هواداران پرشمار النصر در ورزشگاه را میخکوب کند.
به طوری که نیمی از آنها از شدت هیجان و بهت زدگی‌از گل زیبای رونالدو نتوانستند او را مثل همیشه در سر دادن کلمه Siuuu هنگام شادی گلش‌ همراهی کنند.
بدین ترتیب گل شماره 933 رونالدو به زیبایی هرچه تمام تر مقابل الریاض به ثمر رسید و او حالا همچنین با 25 گل در صدر جدول بهترین گلزنان فصل لیگ روشن نیز قرار دارد. روندی که هواداران او را روز به روز برای رسیدن به‌ یکی از آخرین اهداف دوران حرفه ای یعنی 1000 گله شدن امیدوار می‌کند.
ضمن آنکه رونالدو در دقایق پایانی این دیدار نیز فرصت ثبت هت‌تریک را با از خودگذشتگی و سپردن توپ در موقعیت بهتر به جان دوران از دست داد اما ستاره کلمبیایی خط حمله النصر قدردان پاس طلایی کاپیتان تیمش نبود تا بازی در نهایت با همان برتری 2-1 شاگردان پیولی به پایان برسد و آنها به یک امتیازی الهلال در رتبه دوم برسند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1481972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلکسی M56 در راه است؛ هیولای باریک سامسونگ با باتری بزرگ

راز ساعت آبی زودیاک با قدمت 700 ساله در اسپانیا

دهکده فشکور در مازندران

از دست شوهرم امنیت جانی ندارم

معجزه‌ یک پرستو

واکنش حبیب کاشانی به حواشی دفن پیشکسوت فوتبال

اعلام رای دیدار هوادار و شمس آذر

اعزام تیم امید بوکس ایران به ارمنستان

بی‌اعتنایی مدافع فرانسوی به پیشنهاد سعودی‌ها

مارتینز: قرار نیست در هر بازی 5 گل بزنیم

تغییرات عجیب در والیبال؛مربیانی که تاریخ مصرف دارند!

حاجی‌پور: گل‌محمدی برای مربیگری ساخته شده است

محمد صلاح قید 3 تن طلای عربستان را زد

تفاوت مدیریت زمان و برنامه ریزی

توئیت سخنگوی دولت درخصوص مذاکرات

جزئیات مذاکرات مسقط به روایت «امواج مدیا»؛ در پیش‌نویس ویتکاف خبری از تهدید نبود

قاب ستاره‌های سینمای ایران؛ عکس یادگاری بهرام رادان و نوید محمدزاده با بهروز وثوقی

لانه‌سازی پنگوئن‌های آکواریوم شیکاگو

7 روش شگفت انگیز برای حفظ تناسب اندام در دوران سالمندی

تا دو هفته دیگه من کپک می زنم

راه‌های مقابله با دشمن خیالی

فرصت فتح سه‌گانه؛ بارسا خوش شانس است

اعزام تیم دوومیدانی نوجوانان ایران به قهرمانی آسیا

کلاس تربیت مدرس داوری فدراسیون فوتبال با حضور داورهای سرشناس

9 مسابقه‌ای که پرسپولیس را از قهرمانی دور کرد

ریشه‌های‌ روانی یک اختلال معماگونه

پاسخ قشقاوی به کوچک زاده: کمیته هسته‌ای، بنده، نبویان و خضریان موافق روند مذاکرات هستیم

تقبیح تهدیدات نظامی آمریکا از سوی معاون وزیر خارجه ایران

نیک‌بین: تیم مذاکره‌کننده با دست برتر در مذاکرات اخیر حضور پیدا کرد

نماینده رشت: تیم مذاکره کننده منافع جمهوری اسلامی را در مذاکرات مد نظر قرار دهد

طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» اعلام وصول شد

عثمانی درباره مخالفان مذاکره: عده‌ای تندرو از ولایت سبقت نگیرند!

وکیلی: نگرانی دلواپسان مذاکره قابل درک است

تازه‌ترین خبرها از ماهواره‌های در صف پرتاب

اجرای ترانه پُرسون پُرسون توسط سفیر کره جنوبی در میهمانی وزارت خارجه ایران

بازدید سرزده رئیس‌جمهور از وزارت ارشاد

دردسرهای پارک دوبل زدن خانم ها

سرزمین زیبای رحمت آباد رودبار

تخم‌گذاری لاک‌پشت در معرض انقراض پوزه‌عقابی

عکس جذاب از بازیگر زیبا و تاجیکی سریال پایتخت

فیلم‌های کمتر دیده‌ شده دهه 80

این سفر بوی ماه عسل میده

جباری: سبک بازی تیم، توهین به فوتبال ما بود

مدافع ملی‌پوش تراکتور به کمیته انضباطی احضار شد

پنجمی ایران در المپیک دانش‌آموزی

شوک به کلاغ‌ها قبل از تقابل با یونایتد

وضعیت ناراحت کننده گوهری بعد از پرسپولیس

2 مصدوم استقلال به بازی با گل‌گهر می‌رسند

کارتال به دنبال حفظ کنعانی مقابل سپاهان

پاسخ قائم پناه به سوالی درباره دوتابعیتی بودن فرزندان اعضای کابینه دولت